Canım benim şu anda yumurtamız çatlar ya da çatlayamazdı yarın ya da öbür gün diyemeyiz sen ovülasyon testine devam et zaten ikisinin koyu çizgi olduğunu gördüğünde yumurtan çatlamış demektir o günü değerlendir İnşallah sağlıklı gebelik haberini alırsınYa kızlar bakıyorsunuz bari bi fikir verin
Bugünü değerlendirsem mi yaniCok yakin renkler geldi bana sen gun asiri degerlendir test soluk cikatiginda bitmis demektir zaten takibe devam et
Dunu degerlendirmediysen evet, ama dun denediysen bence yarin dene gun asiri diyor doktorlarBugünü değerlendirsem mi yani
Yok dün değerlendirmedim bugünü değerlendireyim saat 10 gibi tekrar test yapayım koyulaşmaya da bakayımDunu degerlendirmediysen evet, ama dun denediysen bence yarin dene gun asiri diyor doktorlar
Canım bugünle birlikte 3 günü iyi değerlendir ben öyle yaptım işe yaradı galibaYok dün değerlendirmedim bugünü değerlendireyim saat 10 gibi tekrar test yapayım koyulaşmaya da bakayım
İnaşşalah yaramıştır inşallah bende güzel sonuçlar alırım , bugün 10 da yeniden test yapayım duruma göre bakayımCanım bugünle birlikte 3 günü iyi değerlendir ben öyle yaptım işe yaradı galiba
Canım testlerim bu şekilde ama dün doktora gittiğimde doktor yumurtan yok dedi acaba çatladı da doktor görmemiş olabilir miDunu degerlendirmediysen evet, ama dun denediysen bence yarin dene gun asiri diyor doktorlar
Canım testlerim bu şekilde ama dün doktora gittiğimde doktor yumurtan yok dedi acaba çatladı da doktor görmemiş olabilir miCanım bugünle birlikte 3 günü iyi değerlendir ben öyle yaptım işe yaradı galiba
Bunlara dayanarak mı yok dediCanım testlerim bu şekilde ama dün doktora gittiğimde doktor yumurtan yok dedi acaba çatladı da doktor görmemiş olabilir mi
Hayır karından ultrasona baktı ama 5sn bile bakmadı yumurtlama yok dedi bıraktı hiç anlam veremedim ama sence testlerime göre ayın 14ünde yumurtlama olmamış mıBunlara dayanarak mı yok dedi
Ya bana doktor yumurtlama yok dedi ama ayın 14ünde yumurtlama pik olmak üzereydi hatta öğlen pik oldu da ben mi görmedim diye düşündüm aklım çok karıştıCanim yumurtlama olmadan 1 gun once ve yumurlama dahim 3 gunu ard arda degerlendir
Aynen öyle.. Allah kucağını doldursun isteyen herkesinSen pik gorduysen yap canim gormediysen de yap baktin cizgi koyulasti siliklesene kadar devam gerisini Allah’a birak sen elinden geleni yapiyosun sonucta
Amin hickimseyi kucağı boş bırakmasın rabbimAynen öyle.. Allah kucağını doldursun isteyen herkesin
14 kasim pik gibi duruyor en koyusu o. Catladigi icin gorememis olabilir. Ben yumurtlamadan bir hafta once gitmistim olgunlasiyor yumurtan demisti.Canım testlerim bu şekilde ama dün doktora gittiğimde doktor yumurtan yok dedi acaba çatladı da doktor görmemiş olabilir mi
Bazen regl duzensizlillerinde yumurta olusmayabiliyormus öyle duymuştum ama net bilmiyorum bir doktora sormakta fayda var. Ornegin 35 gunun uzerindeki dongude olusmayabiliyormus ya da 21 gunun altinda falanYa bana doktor yumurtlama yok dedi ama ayın 14ünde yumurtlama pik olmak üzereydi hatta öğlen pik oldu da ben mi görmedim diye düşündüm aklım çok karıştı