bende çok fazla kramp oluşuyo verdikleri o iğrenç ilaç ta yann etki yaptı zaten tuvaletten çıkamıyorum dünden berii ..onuda içmiyorumm.. doğum sonrası kabızlık çekerseniz aklınızda olsun bu magnezyum ilaçları birebir gelir benim gibi yan etki yapanlara
Nurcan ben de kramptan dolayı magnezyum kullanıyodum da doktorum artık keselim dedi gecen hafta olurda erken dogum sancın falan olacak olursa hissedemeyebilirsin dedi bilgin olsun
kızlar ne güzel 6tıncı ayımdan beri bacaklarıma kramp girmiyordu cok rahattım ama sabah bacagıma kramp girmiş kramp agrısıyla nasıl uyandım size anlatamam cok canım acıdı unutmuşum kramp agrısınıda
offf yani yeniden başladık sanırım inş. bu son kramp agrısıdır :1no2: kramptan giren agrı hala var bacagımda off yaa
ya bende kramp yok ama uyuşma var uzun süre bir yanıma yattığımda inanılmaz derecede uyuşuyo bacağımmm ve çok canım acıyoo hep uyanıyorum bu yüzden sabahlarııı (
ya dr.um magnezyum çook faydalı deyip duruyo bende düzenli almadığımı söledim al diyor hala ve el ayak şişmelerini bile engeller diyor...hergün almam gerekiodu 3-4 ayda 5-6 kez ancak almışımdır...devamlı bitiriyorum paketi yenisini alıyorum sanıyor...daha 1 paket bitmedi.jeyyarjeyyarjeyyar..
uyuşma benim sol kolumda oluyor bazen ve dikkat ettim kalbim hızlı attığında oluyor özellikle de türk kahvesi içtikten sonra.... bir süre sonra normale dönüyor...:icecream::icecream::icecream:
Benimde kramplarım yok artık. Magnezyumu bıraktım bende.. Ama bacak kemiklerim ağrıyor benimde. Uyuşmada oluyor ama çok değil. Yani burda okuyana kadar dikkate almamıştım.