Kızlar ayrıldım.

Bu kişiyle evlenmeden önce sevgiliydiniz, ayrıldınız ve sonra mı evlendiniz anlamadım tam
Biz sevgiliydik bi süre sonra ayrıldık ayrı kaldık ben evlendim sonra boşanıyordum yani dava fln açmıştım bir şekilde benle iletişime geçti ve evlendiğimi öğrendi yani ondan ayrıydım sonuçta ama kendine yediremiyormuş hemen başkasını bulmamı .

Keşke ayrılınca araya hemen evlilik sıkıştırıp boşanırken hemen geri dönmeseydiniz. Sağlıklı davranmıyorsunuz çok fevrisiniz bir süre yalnız kalıp kendinizi toparlayın ki uygun birini bulabilin

Tabii ki başkasını bulabilirsiniz, evlenirsiniz onda bir şey yok ama tekrar başlamak hataymış bence. Aynı suda iki kez yıkanılmaz. Hem de evlenmişsiniz üstüne boşanma aşamasına gelmişsiniz arayacaksa 2-3 sene beklemeseymiş o ne öyle, söz söylemeye hakkı yok

Tabii ki başkasını bulabilirsiniz, evlenirsiniz onda bir şey yok ama tekrar başlamak hataymış bence. Aynı suda iki kez yıkanılmaz. Hem de evlenmişsiniz üstüne boşanma aşamasına gelmişsiniz arayacaksa 2-3 sene beklemeseymiş o ne öyle, söz söylemeye

Bekleme yapma, sol şeridi boşalt deseydin. Boşuna oyalamış seni, zaman kaybi sadece, hiiic takma kafana.

43 yaşında adam, sen evlenmeden evvel de varmış, boşandıktan sonra da olmuş. Bu adam kaypak bir adam, bu adam yola gelmez, asla istediğin gibi biri olmaz. Aklını başına al, gencecik kadınsın. Ömür çürütme bununla, kes bağlarını.

45 inden sonra da sağlam durmuyorsa, balık gibi pıy pıy bir oraya bir buraya kaçıyorsa salacaksın evrene. Bu adama nikahı bastıramazsın. Koca olmaz bundan
45 ama işte görüntü 35 en çok 40 dersin . Saçında doğru dürüst beyaz yok adinin. Onun sayesinde benim oldu ama

45 ama işte görüntü 35 en çok 40 dersin . Saçında doğru dürüst beyaz yok adinin. Onun sayesinde benim oldu ama
Ama sonuçta 45. Bu yaşa gelmiş hala aklı başına oturmamış. Bir denge tutturamamış. Hala 25 yaşında biri gibi havai. O öyle gelmiş öyle gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…