Kızlar ayrıldım.

Allahaskina whatsaptan yazmışsın adam başka bir kadınla o kadar kendinden geçmiş ki görmemiş. Instagramda yazmışsın görmemiş. Üstüne aramışsın. Bir de yarın goruselim demissin adam yemek var demiş hala goruselim demissin. Biraz gurur be kardeşim! Bu kadar mı bir adama yalvarilir.

Şuna takıldım sadece. Telefonu açmayınca hesap sorup, sen benimsin diyen kekolar seviyo mu oluyo? Devrik cümle kurmuş olabilirim. Sinirlenmek istemiyorum ama cidden bazı kadınlar sevginin anlamını hiç bilmiyor. Yazık etmeyin kendinize. Ayrılmanız sizin için iyi olmuş. En sinir olduğum erkek tipi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

ah adam elinin altında gördüğü kaçtı diye nasıl da üzülmüş...
10 gündür oradasın da 1 günü mü ayırabilmiş beyefendi
çünkü kesin çok önemli işleri vardır
önce işleri yoğundur sonra ama lütfen annem hasta olur
ayy klasik. yıl 2021 hala inanan var demek bunlara...

senden ayrılıcam ama nolur benimle bir görüş çok komik olmuş bence de
orada alt metin "senden ayrılıcam bak, beni ikna et ki ayrılmayalım"
ama adam o kadar bile umursamamış yani.. Yani cepte gördüğü gitse de olur kalsa da olur o kadar umurunda değil

Zaten o bi işler karıştırıyodu bence isabet olmuş böylesi.

İyide ben öyle bişe yapmadım ki zaten wp den yazdım diye bişe demedim nerden çıkarıyosunuz . Sadece instadan yazdım . Ben uyudunn sandı wp de çevrimiçi görünce aradım dedim bunda ne var. Kendisi sabahtan beri arıyo yazıyo zaten bana .

Yok onu genel olarak dedim yani hesap sorunca diyor diye değil . Genel olarak diyodu. Kısa geçeyim diye iç içe geçirdim.

Şimdi aynanın karşısına geçiriyorsun ve yüksek ses ile tekrar ediyorsun.
"Ben daha iyisini hak ediyorum, bana değer verecek sevgisi ile saracak saygı duyacak biri ile birlikte olacağım"
Kendime benzeyen bir bebek alıp Onu sevmem gerekiyor muş bakayım öyle yapacağım artık

Akşama yine diğeriyle çevrimiçi olur

Geçen ki konunuzu biliyorum. Yine aynısını tekrarlamıs anlasılan. En iyisini yapmıssınız. Anladıgım kadarıyla uzun iliski belliki. Kafanızı dagıtın.

unutamadığı eski şeyler neler?

Bugün illaki yanıma gelmek istedi anlamıyorum ayrılınca mı değere düşüyoruz ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…