- 16 Şubat 2019
- 820
- 251
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Kan verdiniz mi ?Kızlar iki gün önce yaptım testtim böyleydi Eki Görüntüle 3558493 Eki Görüntüle 3558494 Eki Görüntüle 3558495 . Şimdi gene yaptım iki gün arayla bu seferde böyle çıktı anlamadım bu testte mi tuhaflık yoksa bende mi anlamadim
Pazar günü verdim negatif çıkmıştı tam yoktur diye umudu kestim tekrar test iki gün sonra böyle çıkınca arada kaldım yaKan verdiniz mi ?
Tekrar verin :)Pazar günü verdim negatif çıkmıştı tam yoktur diye umudu kestim tekrar test iki gün sonra böyle çıkınca arada kaldım ya
Ya her iki testimde mi kuruma çizgisi acaba normalde pek kuruma çizgisi çıkmaz diyorlar amaKuruma çizgisidir.
Korkuyorum ya yoksa bide üzülüyorum sizce neden böyle çıkıyor acabaTekrar verin :)
Ben awox ile öğrendim gebeliğimi varsa da yoksa da nasıl olsa öğreneceksiniz öyle düşününKorkuyorum ya yoksa bide üzülüyorum sizce neden böyle çıkıyor acaba
Sizce güvenilir bir test mi bunlar kuruma çizgisi olabilir mi bu arada hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınizaBen awox ile öğrendim gebeliğimi varsa da yoksa da nasıl olsa öğreneceksiniz öyle düşünün
Teşekkür ederim . Kuruma çizgisi çıkamadığını duymuştum awoxun ben yaptığımda silik çıkmıştı kan verdim 31 çıktı. Bana göre güvenilir ama pozitif çıkıp negatif olan da varmış en iyisi kan vermek benceSizce güvenilir bir test mi bunlar kuruma çizgisi olabilir mi bu arada hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla alın kucağıniza
Bir yıldır alıç yapıyorum bir Kerr bile bana kuruma çizgisi çıkartmadı vallaSizce güvenilir bir test mi bunlar kuruma çizgisi olabilir mi bu arada hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla alın kucağıniza
Rica etsem varmı görseli acaba pazar günü kan vermiştim ama negatifti o yüzden bir daha gitmedim sizin adınıza çok mutlu oldum hayırlı olsunTeşekkür ederim . Kuruma çizgisi çıkamadığını duymuştum awoxun ben yaptığımda silik çıkmıştı kan verdim 31 çıktı. Bana göre güvenilir ama pozitif çıkıp negatif olan da varmış en iyisi kan vermek bence
Sizce guvenilir bir marka mi sizde hiç böyle çizgi çıkarttı miBir yıldır alıç yapıyorum bir Kerr bile bana kuruma çizgisi çıkartmadı valla
Hayır hiç çıkartmadı . Innovita da bile silik çizgi gördüm bu markada hiç görmedim ve hep bu markayla teyit ederimSizce guvenilir bir marka mi sizde hiç böyle çizgi çıkarttı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?