• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar artımed gebelik testi?

teacherlife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
82
28
3
kızlar merhaba😊27-31 Aralık yumurtlama dönemimdi ve değerlendirdik bu bebek denememizin 2.ayı oluyor. sat17 aralık bat 14 ocak. bata 5 gün kala artımed gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı. geçen ay gri bir çizgi çıkarmıştı bana yalancı pozitifti ama bu daha belirgin kırmızı çizgi 3.dakikada çıktı. güvenilir değil diye çok okudum ki başıma da geldi, evde bu vardı ve içimden bir ses yapmamı söyledi yaptım. herhangi bir belirtim yok bu arada. artımed ile gebelik öğrenen var mı aranızda? bata 2 gün kala testi başka markayla tekrar edicem de umutlandım yine çizgiyi görünce✨Allah bekleyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin🥰

Eklentiler

• IMG_5076.jpeg
    IMG_5076.jpeg
    154,7 KB · Görüntüleme: 17
Hakkınızda hayırlısı olsun. Çizgilere bakarsak pozitif ama markaya göre aynı şeyi söyleyemem..
Artımed hayal kırıklığıdır benim için. Kaset testlere tövbe sebebimdir 😂
Bi kan verin sonuç netleşsin.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Çizgilere bakarsak pozitif ama markaya göre aynı şeyi söyleyemem..
Artımed hayal kırıklığıdır benim için. Kaset testlere tövbe sebebimdir 😂
Bi kan verin sonuç netleşsin.
ya evet bu marka beni yanılttı geçen ay ve ben akıllanmadım evde var diye yapıverdim, bata kadar düşünmeyeye çalışıyodum, şimdi acaba oldu mu diye umutlandım inşallah olmuştur bu sefer🙏🏼

Back