Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hemen çıktıysa belirgin gibi duruyor olma ihtimali de elbette var başka testle deneyin tekrar prodoctor bulabilirseniz onu deneyebilirsiniz ama sizde çizgi baya net duruyor artımed yalancı pozitif veriyor ama hem biraz beklediğinde hem bu kadar net olmuyor bence
Bu markaya güvenme canım bende bundan daha pozitif gördüm kan verdim negatif umarım senin öyle değildir başka markayla dene veya kan ver bu markaya verilen para çöp yani herşey gönlünce olsun
Hemen de çıksa sonra da çıksa atın çöpe başka marka deneyin. Hiç güvenmiyorum bu markaya. Daha geçen gün yaptım anında çizgi çıkardı ama aslında negatif tabi.
Zaten çizgi pembe değil,siyahımsı çıkmış.
Pembe olsa bi derece ihtimal verirdim
Aslında pembe hatta elimde 4 adet artımed vardı 4 ü de anında pembe çizgi. Güvenemedim predictor aldım o bildiğiniz tertemiz negatif nasıl bu kadar yalancı pozitif veren testi hala üretiyorlar ve satıyorlar akıl alacak gibi değil
Aslında pembe hatta elimde 4 adet artımed vardı 4 ü de anında pembe çizgi. Güvenemedim predictor aldım o bildiğiniz tertemiz negatif nasıl bu kadar yalancı pozitif veren testi hala üretiyorlar ve satıyorlar akıl alacak gibi değil
Öyle bende yaptim geçen bildiğin pozitif ilk bebeğim nasıl heyecan nasıl gözyaşı gittim ertesi gün başka aldım negatif o pozitifi görünce yaşadığım hisler ve sonrasında çektiğim aciyi anlatamam
Merhaba gecikmeniz olmuş muydu? Bende bu akşam artimed marka test yaptım silik çıktı ama emin olamıyorum. Gebeliğe dair belirtiniz var mıydı? Bende 8 gün gecikme yaşıyorum ve göğüslerim 10 gündür hassas aynı şekilde devam ediyor ama ikilemde kaldım