Artımed?

butterfly11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
6
0
1
35
Merhaba gün içinde 2 test yaptım artımed. Doğru sonuç vermiyor diye okudum burda. İlk dakikada çıktı 2.çizgi . Yinede yalancı olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_3175.webp
    IMG_3175.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 131
Merhaba gün içinde 2 test yaptım artımed. Doğru sonuç vermiyor diye okudum burda. İlk dakikada çıktı 2.çizgi . Yinede yalancı olabilir mi?
Hemen çıktıysa belirgin gibi duruyor olma ihtimali de elbette var başka testle deneyin tekrar prodoctor bulabilirseniz onu deneyebilirsiniz ama sizde çizgi baya net duruyor artımed yalancı pozitif veriyor ama hem biraz beklediğinde hem bu kadar net olmuyor bence🥰

Teşekkürler 🙏 ben de onu merak etmiştim bekledikten sonra mı pozitif gibi sonuç veriyor diye. Yarın başka bir marka ile deneyeceğim

Bu markaya güvenme canım bende bundan daha pozitif gördüm kan verdim negatif umarım senin öyle değildir başka markayla dene veya kan ver bu markaya verilen para çöp yani herşey gönlünce olsun

Hemen de çıksa sonra da çıksa atın çöpe başka marka deneyin. Hiç güvenmiyorum bu markaya. Daha geçen gün yaptım anında çizgi çıkardı ama aslında negatif tabi.

Zaten çizgi pembe değil,siyahımsı çıkmış.
Pembe olsa bi derece ihtimal verirdim

Aslında pembe hatta elimde 4 adet artımed vardı 4 ü de anında pembe çizgi. Güvenemedim predictor aldım o bildiğiniz tertemiz negatif 🙈 nasıl bu kadar yalancı pozitif veren testi hala üretiyorlar ve satıyorlar akıl alacak gibi değil

Aslında pembe hatta elimde 4 adet artımed vardı 4 ü de anında pembe çizgi. Güvenemedim predictor aldım o bildiğiniz tertemiz negatif 🙈 nasıl bu kadar yalancı pozitif veren testi hala üretiyorlar ve satıyorlar akıl alacak gibi değil
Öyle bende yaptim geçen bildiğin pozitif ilk bebeğim nasıl heyecan nasıl gözyaşı gittim ertesi gün başka aldım negatif o pozitifi görünce yaşadığım hisler ve sonrasında çektiğim aciyi anlatamam

Kesinlikle başka marka alıp yapmadan umutlanmayın. Belki sizde doğru çıkmıştır ama ben testin şu haliyle gebe değilim artımed marka

Eklentiler

• B02E72C0-983E-4143-85CF-9516BD823F61.webp
    B02E72C0-983E-4143-85CF-9516BD823F61.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 71
Kesinlikle başka marka alıp yapmadan umutlanmayın. Belki sizde doğru çıkmıştır ama ben testin şu haliyle gebe değilim artımed marka
Merhaba gecikmeniz olmuş muydu? Bende bu akşam artimed marka test yaptım silik çıktı ama emin olamıyorum. Gebeliğe dair belirtiniz var mıydı? Bende 8 gün gecikme yaşıyorum ve göğüslerim 10 gündür hassas aynı şekilde devam ediyor ama ikilemde kaldım🙄

Back
X