- 20 Haziran 2022
- 284
- 140
- 33
- 28
- Konu Sahibi cansucansucan
-
Bence pgd deneyin ve histereskopi sorun rahime tutunmada sorun olabilir, önerebileceğim bir tüp bebek uzmanı var yardımcı olabilirim. Süreçle ilgili bilgim var moralinizi yüksek tutunKızlar gerçekten artık kafayı yemek üzereyim ne olur bileniniz duyanınız varsa ne olur yazın ben 3 kez transfer oldum 3 de kimyasal oldu amh düşüklüğü ile başladım bu sürece 2 opu sonrası 7 embriyo bunlardan 5 tanesi transfer edildi hepsi tutuyor ama transferin 7.günü yani tam değerin artacağı gün gelişimleri duruyor bu arada embriyoların hepsi AA kalite ilki neyse dedim nasip ikinciside aynı olunca bağışıklıktan dedik bütün önlemleri aldık yine kimyasal oldu ne yapacağımı şaşırdım şimdi artık biraz araştıracağım tabikide bir sonraki opuda pgt yaptıracağım ama bu zamana kadar bu embriyoların hepsi mi sağlıksızdı hepsi neden 7.gün gelişimi durdu hiç biri mi tutunamıyor yoksa başka bir sıkıntı mı var histereskopi olacağım daha önce rahim filmi çekindim ama bir sorum yok dediler neyden kaynaklı bilemiyorum dünyada tek bu kadar sorun yaşayan ben mişim gibi geliyor ben ne yapacağım önereceğiniz doktor tavsiye hepsine açığım ne olur bilenler yazsın
Doktorun kim canım aynı şeyleri yaşamak çok zor ama histereskopi olacağım kesinlikleBence pgd deneyin ve histereskopi sorun rahime tutunmada sorun olabilir, önerebileceğim bir tüp bebek uzmanı var yardımcı olabilirim. Süreçle ilgili bilgim var moralinizi yüksek tutun
Canım geçmiş olsun pgt değilde ngs daha kapsamlı kesinlikle öneririrm .. benim ngsye giden 5AA embriyom sağlıksız geldi . Yani aslında kaliteli görünmesi sağlıklı olduğunu ifade etmiyormuş . Eğer istanbuldaysan brüksel tüp bebekte kendi doktorumu tavsiye ederim prof.dr Sabri Cavkaytar .. doktorum işinin ehlidir gerekeni yapar gerekmiyeni yaptırmaz .Kızlar gerçekten artık kafayı yemek üzereyim ne olur bileniniz duyanınız varsa ne olur yazın ben 3 kez transfer oldum 3 de kimyasal oldu amh düşüklüğü ile başladım bu sürece 2 opu sonrası 7 embriyo bunlardan 5 tanesi transfer edildi hepsi tutuyor ama transferin 7.günü yani tam değerin artacağı gün gelişimleri duruyor bu arada embriyoların hepsi AA kalite ilki neyse dedim nasip ikinciside aynı olunca bağışıklıktan dedik bütün önlemleri aldık yine kimyasal oldu ne yapacağımı şaşırdım şimdi artık biraz araştıracağım tabikide bir sonraki opuda pgt yaptıracağım ama bu zamana kadar bu embriyoların hepsi mi sağlıksızdı hepsi neden 7.gün gelişimi durdu hiç biri mi tutunamıyor yoksa başka bir sıkıntı mı var histereskopi olacağım daha önce rahim filmi çekindim ama bir sorum yok dediler neyden kaynaklı bilemiyorum dünyada tek bu kadar sorun yaşayan ben mişim gibi geliyor ben ne yapacağım önereceğiniz doktor tavsiye hepsine açığım ne olur bilenler yazsın
Bakarım canım çok yoruldum artık benCanım geçmiş olsun pgt değilde ngs daha kapsamlı kesinlikle öneririrm .. benim ngsye giden 5AA embriyom sağlıksız geldi . Yani aslında kaliteli görünmesi sağlıklı olduğunu ifade etmiyormuş . Eğer istanbuldaysan brüksel tüp bebekte kendi doktorumu tavsiye ederim prof.dr Sabri Cavkaytar .. doktorum işinin ehlidir gerekeni yapar gerekmiyeni yaptırmaz .
Rabbim hepimizin yardımınızı olsun ama pozitif düşün bebeğin ilerlemiş benimkiler hiç ilerlemiyorVallaha canım bende 2 tane yaptım bizde sperm sayısı düşüklüğü var ilki düşük oldu sağlıksız gebelik dendi 2 cisi şuan kendi Dr göre 9 haftalık ama kAlp atışı yok dedi başka Dr gittim onlara göre de 9 haftalık değil daha küçük kendi Dr hemen kürtajı önerdi diğer Dr bekle dediler bakalım bende bekliyorum Buda olumsuz sonuçlanırsa Dr zaten gitmiyorum artık başka Dr tedavime devam edeceğim
Evet orası öyle ama buna da kürtaj olursam belli bi süre aravermeye karar verdim çünkü her konudan yana yoruldum maddi manevi psikolojik rabbim hayırlsını kolaylıkla nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekildeRabbim hepimizin yardımınızı olsun ama pozitif düşün bebeğin ilerlemiş benimkiler hiç ilerlemiyor
Perinatolog ile görüşmeni tavsiye ederim. Ben de son çare perinatolog ile başladım. Güzel sonuçlar alırım inş.Kızlar gerçekten artık kafayı yemek üzereyim ne olur bileniniz duyanınız varsa ne olur yazın ben 3 kez transfer oldum 3 de kimyasal oldu amh düşüklüğü ile başladım bu sürece 2 opu sonrası 7 embriyo bunlardan 5 tanesi transfer edildi hepsi tutuyor ama transferin 7.günü yani tam değerin artacağı gün gelişimleri duruyor bu arada embriyoların hepsi AA kalite ilki neyse dedim nasip ikinciside aynı olunca bağışıklıktan dedik bütün önlemleri aldık yine kimyasal oldu ne yapacağımı şaşırdım şimdi artık biraz araştıracağım tabikide bir sonraki opuda pgt yaptıracağım ama bu zamana kadar bu embriyoların hepsi mi sağlıksızdı hepsi neden 7.gün gelişimi durdu hiç biri mi tutunamıyor yoksa başka bir sıkıntı mı var histereskopi olacağım daha önce rahim filmi çekindim ama bir sorum yok dediler neyden kaynaklı bilemiyorum dünyada tek bu kadar sorun yaşayan ben mişim gibi geliyor ben ne yapacağım önereceğiniz doktor tavsiye hepsine açığım ne olur bilenler yazsın
Kürtaj sonrası rahimde yapışıklık yaşadım ben kkntrollerinizi aksatmayın. Benim adetlerim azaldı umursamamkştım meğer rahim yapışıklıktan küçücük kalmışEvet orası öyle ama buna da kürtaj olursam belli bi süre aravermeye karar verdim çünkü her konudan yana yoruldum maddi manevi psikolojik rabbim hayırlsını kolaylıkla nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde
Nasıl bir yol izledi acaba perinatolog tüp bebeksiz hamile kalamıyorum zaten ama en azından sorunu bulabilir miPerinatolog ile görüşmeni tavsiye ederim. Ben de son çare perinatolog ile başladım. Güzel sonuçlar alırım inş.
Yani uçsuz bucaksız bir karanlık çukur her deneme çok ağır ben şimdi histereskopi olup öyle bir transfer daha deneyeceğim sanırım canımKIZLAR HEMEN TÜM SORULARINIZA CEVAP VEREYIM.BEN 43 YASINDAYIM 2 TUP BEBEK DENEDIK.MAALESEF KIMYASAL OLDULAR.IKISINDE DE 2ŞER EMBRIYO TRANSFER EDILDI.COK IYI KALITEDE.TUTUNDULAR BETA HCG 10.GÜNE KADAR CIKTI SONRA DÜŞTÜ.DOKTORUM EMBRIYOLAR NE KADAR IYI KALITE OLSA DA ICERIGINI BIZ BILEMIYORUZ DEDI ANCAK GENETIKTE ORTAYA CIKAR DEDI.AMA SENIN ZATEN SADECE 2 YUMURTAN VAR HIC GEREK YOK GONDERMEYE DEDI.OLMAZSA TEKRAR KIMYASAL OLUR ZATEN DEDI.GENETIGE GIDINCE ISTER ISTEMEZ EMBRIYOLAR ZARAR GORUYORMUS KIZLAR.AYRICA DEDIKI KIMYASAL GEBELIK TE GEBELIK OLIYOR YANI TUTUNMADA SIKINTI OLMUYOR AMA EMBRIYO SIKINTILI OLDUGU ICIN RAHIM ATIYOR DEDI.EN AZINDAN TUTUNMA VAR BUNU BILIYORUZ BU DA IYI BISEY DEDI.KIMYASAL GEBELIKTE TUTUNMA OLDUGU ICIN KESINLIKLE SEBEP NE PIHTILASMA NE BESLENME NE BAGISIKLIK NE DE SIGARA HIC BISEY SEBEP DEGIL DEDI.EMBRIYONUN ICERIGI SEBEPMIS.KROMOZOM VS SIKINTILI OLDUGU ICIN.
Peki canım bazen genetikli embriyolar bile kimyasal olabilir buna nasıl bir şey diyebilirizKIZLAR HEMEN TÜM SORULARINIZA CEVAP VEREYIM.BEN 43 YASINDAYIM 2 TUP BEBEK DENEDIK.MAALESEF KIMYASAL OLDULAR.IKISINDE DE 2ŞER EMBRIYO TRANSFER EDILDI.COK IYI KALITEDE.TUTUNDULAR BETA HCG 10.GÜNE KADAR CIKTI SONRA DÜŞTÜ.DOKTORUM EMBRIYOLAR NE KADAR IYI KALITE OLSA DA ICERIGINI BIZ BILEMIYORUZ DEDI ANCAK GENETIKTE ORTAYA CIKAR DEDI.AMA SENIN ZATEN SADECE 2 YUMURTAN VAR HIC GEREK YOK GONDERMEYE DEDI.OLMAZSA TEKRAR KIMYASAL OLUR ZATEN DEDI.GENETIGE GIDINCE ISTER ISTEMEZ EMBRIYOLAR ZARAR GORUYORMUS KIZLAR.AYRICA DEDIKI KIMYASAL GEBELIK TE GEBELIK OLIYOR YANI TUTUNMADA SIKINTI OLMUYOR AMA EMBRIYO SIKINTILI OLDUGU ICIN RAHIM ATIYOR DEDI.EN AZINDAN TUTUNMA VAR BUNU BILIYORUZ BU DA IYI BISEY DEDI.KIMYASAL GEBELIKTE TUTUNMA OLDUGU ICIN KESINLIKLE SEBEP NE PIHTILASMA NE BESLENME NE BAGISIKLIK NE DE SIGARA HIC BISEY SEBEP DEGIL DEDI.EMBRIYONUN ICERIGI SEBEPMIS.KROMOZOM VS SIKINTILI OLDUGU ICIN.
Benimde 1. Negatif 2 ve 3. Kimyasal 4. Negatif oldusabı
Ya işte bilemiyorum benim yaşımda çok yok 28 yaşımdayım bu kadar bunların hepsi kalitesiz olamaz diye düşünüyorum rahimde bir proglem olduğunu düşünüyorumGenetikte sağlam çıkanlar bence rahimde sıkıntı olduğu için tutmuyodur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?