- 26 Haziran 2009
- 1.932
- 107
- 363
bende ankaradayım prof. Recai papuçcu bir arkadaşım çok önerdiankarada bu ameliyatı yapan iyi bi dr bilen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ankaradayım prof. Recai papuçcu bir arkadaşım çok önerdiankarada bu ameliyatı yapan iyi bi dr bilen var mı
Ben fransadayim canim aynen Heycan bende de var hayırlısı olsun da arttik kavuşalım bebelere yeter benim HSG sonucunu da göstermek isterim ha bide lütfen ameliyattan sonra yazsana bana doktor 2 gün hastanede kalacağımı ve 2 haftada çalışamaz rapor alcaminşallah cnm inşallah haber ederim sormak istediğiniz bir şey varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum
Merhaba feride ameliyat oldun mu[/QUOTE]OTE="ferideei, post: 33556325, member: 471088"]Niye kimse yazmıyor ...
Cnm inş iyi bir süreç bekliyor ..bende hamileymişim 5haftalıkmerhaba bende dün histeroskopi oldum.herşey çok hızlı gelişti.benim tekrarlayan sebepsiz düşüklerim vardı(5 tane).geçen perşembe ismini duyduğum bir doktora gittim ve her testin tamam hiçbir sorun yok dedi.birde rahime kamerayla bakalım dedi.bende rahim filmi çekildim zaten temiz çıktı hiç bir sorun yok denildi dedim.oda olsun içimiz rahat etsin dedi.çok önemsemedim ve dün bu operasyonu geçirdim.bunu öneren değilde başka bir uzman doktor yaptı işlemi.sonra odama geldi ve rahmin çok dardı yanlardan genişlettik ve rahimdeki perdeyi aldık bu durum düşüklere sebep olurdedi.benim dilim tutuldu resmen yani düşüklerim sebepsiz değilmiş.bebeklerimin kalbi sebepsiz yere durmuyormuş.ayrıntıları tam konuşamadım.gelecek aya yine randevu alıp kontrole gidicem.şimdilik 2 aylık kullanıcam ilaç verildi.kanamam hala biraz var.bazende adet sancısı gibi sancı oluyor.bundan sonra beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum.inşallah güzel günler için bir vesile olmuştur...
canım merhaba ben de aynı dertten muzdaribim. sen nerde yaşıyorsun ?Evet cnm rahmim ikiye ayrık yani arada perde var ..bana burdan mst atabilirsin ..sağol yazdığın için ..inş bnmde bebeğim olur hayırlısıyla
Cnm bnm rahmim kalp şeklindeymiş sonradan anlaşıldı ...perde değilmiş ,ben hamileyim bu arada cnm ,13haftalık olduk ..perde ameliyatı çok kolay ve riski az bu arada ,herhangibiryere git ve septumu aldır ,ypksa düşüklerin olabilir ,elazığdayım ben cnmcanım merhaba ben de aynı dertten muzdaribim. sen nerde yaşıyorsun ?
cevabın için çok teşekkür ederim. ben izmirdeyim iyi bir doktor buldum adetten hemen sonra gel dedi. ben bir kez gebelik yaşadım o da dış gebelikti. hamileliğin inşaallah çok güzel geçer sağlıkla bebişini kucağına alırsın :)Cnm bnm rahmim kalp şeklindeymiş sonradan anlaşıldı ...perde değilmiş ,ben hamileyim bu arada cnm ,13haftalık olduk ..perde ameliyatı çok kolay ve riski az bu arada ,herhangibiryere git ve septumu aldır ,ypksa düşüklerin olabilir ,elazığdayım ben cnm
Sağol cnm ,bnm ailemde izmirdeler :)inş doktorun iyidir ,septumla gebelik riskli oluyor ama B'nden şanslısın :)ameliyattan sonra rahmin büyüyecek bebeğe yer fazlasıyla var :)cevabın için çok teşekkür ederim. ben izmirdeyim iyi bir doktor buldum adetten hemen sonra gel dedi. ben bir kez gebelik yaşadım o da dış gebelikti. hamileliğin inşaallah çok güzel geçer sağlıkla bebişini kucağına alırsın :)
Canım bende de çift rahim artı septum var ((Sağol cnm ,bnm ailemde izmirdeler :)inş doktorun iyidir ,septumla gebelik riskli oluyor ama B'nden şanslısın :)ameliyattan sonra rahmin büyüyecek bebeğe yer fazlasıyla var :)
Bnmkininde şekli kalp şeklinde ve erken doğum rıskı var korkma ameliyattan hatta sevin septum olduğu için
Nasıl yani cnm ,ayrık olan 2rahminden birinde septummuş varCanım bende de çift rahim artı septum var ((
canım ben de çift rahim artı perde var var da var yani :))Mr ,yada rahim filmi sonucunda ne yazıyor ,misal bnm uterus bikornis unikollis yazıyor