• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aranızda perde (septum ameliyatı olan varmı ?(fiyat ,yer)yardım edermisiniz

inşallah cnm inşallah haber ederim sormak istediğiniz bir şey varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum
Ben fransadayim canim aynen Heycan bende de var hayırlısı olsun da arttik kavuşalım bebelere yeter benim HSG sonucunu da göstermek isterim ha bide lütfen ameliyattan sonra yazsana bana doktor 2 gün hastanede kalacağımı ve 2 haftada çalışamaz rapor alcam

kızlar HSG sonucu mu profil remi yaptım görebilin diye kendi filminize göre yorumlarsanız sevinirim bır doktor yeteri kadar alan var dedi biri ameliyat dedi
image.jpg Bak canım benimkini görebiliyomusun

kızlar bendede perde var yada kalp seklinde olabilirmiş rahmim.histereskopi olmadan gebe kaldım.insallah sorun olmaz Allahım korusun:D bende resmini atarım.doktora soracagım salı günü gidince.

OTE="ferideei, post: 33556325, member: 471088"]Niye kimse yazmıyor ...:KK43:[/QUOTE]
Merhaba feride ameliyat oldun mu

="BenimAskPastam, post: 37272346, member: 544416"]kızlar bendede perde var yada kalp seklinde olabilirmiş rahmim.histereskopi olmadan gebe kaldım.insallah sorun olmaz Allahım korusun:D bende resmini atarım.doktora soracagım salı günü gidince.[/QUOTE]
Canım benim resim görünüyormu bilmem seninki nasıl ama benimkine doktor bu hamileliğe engel olursa hamilelik genelde düşük oluyor Yada riskli hiç hamile kalmadım çünkü sol tüpde tıkalı hayırlısı inşallah sizde sagsalim kavuşursunuz bebenize

Ben de perde ameliyati oldum iki gun oluyo. Sol tup de kapali tekrar ameliyat olucam. Bu ameliyatlardan sonra hamile kalabilirmiyim ayni problemi yasayan var mi

merhaba bende dün histeroskopi oldum.herşey çok hızlı gelişti.benim tekrarlayan sebepsiz düşüklerim vardı(5 tane).geçen perşembe ismini duyduğum bir doktora gittim ve her testin tamam hiçbir sorun yok dedi.birde rahime kamerayla bakalım dedi.bende rahim filmi çekildim zaten temiz çıktı hiç bir sorun yok denildi dedim.oda olsun içimiz rahat etsin dedi.çok önemsemedim ve dün bu operasyonu geçirdim.bunu öneren değilde başka bir uzman doktor yaptı işlemi.sonra odama geldi ve rahmin çok dardı yanlardan genişlettik ve rahimdeki perdeyi aldık bu durum düşüklere sebep olurdedi.benim dilim tutuldu resmen yani düşüklerim sebepsiz değilmiş.bebeklerimin kalbi sebepsiz yere durmuyormuş.ayrıntıları tam konuşamadım.gelecek aya yine randevu alıp kontrole gidicem.şimdilik 2 aylık kullanıcam ilaç verildi.kanamam hala biraz var.bazende adet sancısı gibi sancı oluyor.bundan sonra beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum.inşallah güzel günler için bir vesile olmuştur...

merhaba bende dün histeroskopi oldum.herşey çok hızlı gelişti.benim tekrarlayan sebepsiz düşüklerim vardı(5 tane).geçen perşembe ismini duyduğum bir doktora gittim ve her testin tamam hiçbir sorun yok dedi.birde rahime kamerayla bakalım dedi.bende rahim filmi çekildim zaten temiz çıktı hiç bir sorun yok denildi dedim.oda olsun içimiz rahat etsin dedi.çok önemsemedim ve dün bu operasyonu geçirdim.bunu öneren değilde başka bir uzman doktor yaptı işlemi.sonra odama geldi ve rahmin çok dardı yanlardan genişlettik ve rahimdeki perdeyi aldık bu durum düşüklere sebep olurdedi.benim dilim tutuldu resmen yani düşüklerim sebepsiz değilmiş.bebeklerimin kalbi sebepsiz yere durmuyormuş.ayrıntıları tam konuşamadım.gelecek aya yine randevu alıp kontrole gidicem.şimdilik 2 aylık kullanıcam ilaç verildi.kanamam hala biraz var.bazende adet sancısı gibi sancı oluyor.bundan sonra beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum.inşallah güzel günler için bir vesile olmuştur...
Cnm inş iyi bir süreç bekliyor ..bende hamileymişim 5haftalık

canım merhaba ben de aynı dertten muzdaribim. sen nerde yaşıyorsun ?
Cnm bnm rahmim kalp şeklindeymiş sonradan anlaşıldı ...perde değilmiş ,ben hamileyim bu arada cnm ,13haftalık olduk ..perde ameliyatı çok kolay ve riski az bu arada ,herhangibiryere git ve septumu aldır ,ypksa düşüklerin olabilir ,elazığdayım ben cnm

Cnm bnm rahmim kalp şeklindeymiş sonradan anlaşıldı ...perde değilmiş ,ben hamileyim bu arada cnm ,13haftalık olduk ..perde ameliyatı çok kolay ve riski az bu arada ,herhangibiryere git ve septumu aldır ,ypksa düşüklerin olabilir ,elazığdayım ben cnm
cevabın için çok teşekkür ederim. ben izmirdeyim iyi bir doktor buldum adetten hemen sonra gel dedi. ben bir kez gebelik yaşadım o da dış gebelikti. hamileliğin inşaallah çok güzel geçer sağlıkla bebişini kucağına alırsın :)

cevabın için çok teşekkür ederim. ben izmirdeyim iyi bir doktor buldum adetten hemen sonra gel dedi. ben bir kez gebelik yaşadım o da dış gebelikti. hamileliğin inşaallah çok güzel geçer sağlıkla bebişini kucağına alırsın :)
Sağol cnm ,bnm ailemde izmirdeler :)inş doktorun iyidir ,septumla gebelik riskli oluyor ama B'nden şanslısın :)ameliyattan sonra rahmin büyüyecek bebeğe yer fazlasıyla var :)
Bnmkininde şekli kalp şeklinde ve erken doğum rıskı var :(korkma ameliyattan hatta sevin septum olduğu için ;)

Sağol cnm ,bnm ailemde izmirdeler :)inş doktorun iyidir ,septumla gebelik riskli oluyor ama B'nden şanslısın :)ameliyattan sonra rahmin büyüyecek bebeğe yer fazlasıyla var :)
Bnmkininde şekli kalp şeklinde ve erken doğum rıskı var :KK43:korkma ameliyattan hatta sevin septum olduğu için :KK66:
Canım bende de çift rahim artı septum var :(((

Mr ,yada rahim filmi sonucunda ne yazıyor ,misal bnm uterus bikornis unikollis yazıyor

Back