Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ben de bir ay once oldum septum ameliyatı ama ben Ankara da ve devlet hastanesinde oldum, daha iyilesme evresindeyim o yuzden ameliyat sonrasi gebelik hakkinda cok fikrim yok ins sen de bir an once atlatirsin ve bebegine kavusursun
Kızlar yokmu rahimde septum ameliyatı olan ???
2 ay önce bende amelıyat oldum cnm doktor tam degıl yarım perde dedi 2 ay korunma sonrasında tekrar rahım filmi bakalım sonuc ne cıkacak temız cıkarsa korunmayı bırakacaz inşlh bu arada sakın hamıle kalayım deme benim basımdan ne olaylar gectı neee
slm canım amelyat oldunmu nasıl gecti amelyatın??bebiş olmasına engelmi bu durum???yardımmmm
canım mrb bendede perde varmıs bugün ögrendim amelyatın nasıl gecti neden hamiş kalma demişsin merak ettim canım.napcam ben simdi kızlar
Bayanlar hsg çekildim ...doktor derin bir septum var ..histeroskopiyi ve lakaroskopi olman lazım dedi ..ve ben çok korkuyorum
Fiyat ..nerde olucam kim yapicak çok önemli ..siz bu ameliyatı geçireniniz varmı??
Emin ellerde yapılmazsa ilerde hamile kalamazmışım ..
Of Allahım çok korkuyorum yer ve fiyat bilgisi istiyorum sizden ..bebeğim olmaz diye çok korkuyorum
Kızlar yokmu rahimde septum ameliyatı olan ???
neredesin bilmiyorum ama bu konuda antalya çok iddialı zaten haberler de de izliyorsundur rahim nakillerine kadar yapıyorlar reklam olmasın ama istersen doktor adı özelden verebilirim ben ay önce oldum ilk bunu duyduğumda yıkılmıştım çünkü iki düşük yaptım ameiyattan önce yani ve buradaki doktorlar septumumu görememişti bile tesadüf çıktı ortaya arkasından apar topar prof uma ulaştım ve hemen ameliyata aldı düşüklere yüzde 70 sebeptir teşhisi kondu septum olan bölümde kan akışı çok az görüldü ve kurul kararıyla ameliyata alındım yaklaşık 1 saat sürmüş ben tam bayıltıldım ve 8 saat sonra çıktım hastaneden ve aynı adet sancısı çektim ve şükürler olsun ertesi gün işime döndüm ve ameliyattan 28 gün sonra regli oldum yalnız bu amelliyat adetin biter bitmez olmalı yani ilk 5 gün içerisinde.. ve 2 ay düzenli haplar kullandım çocuk denemeleri 3 ay yasaktı ve müjdeeeee şimdi gebeyim yarın 5 haftalık olacak :) hiç korkma ve bir an önce ol bu ameliyatı
ben toplam 2 bin tl falan harcadım tüm masraflarım bu kadardı özelde oldum
Cnm hayırlı uğurlu olsun bebeğin ..ben çift rahimliymişim cnm ..bunun ameliyatı yok
selam ben de bir ay once oldum septum ameliyatı ama ben Ankara da ve devlet hastanesinde oldum, daha iyilesme evresindeyim o yuzden ameliyat sonrasi gebelik hakkinda cok fikrim yok ins sen de bir an once atlatirsin ve bebegine kavusursun
septum demek çift rahim demek ameliyatı var belki seninki tehlikeli bi bölümdedir ama bunu iki ayrı oda olarak düşün ortadaki duvarı alıyorlar ve iki oda geniş bir salona dönüşüyor benimki aynen böyle oldu hatta videosu var ben izleyemedim ama eşim izledi ve anlattı Allah ım şifa versin bence bir kaç doktora daha gidin bir doktorla çözülecek iş değil benim ilk gittiğim doktor da bu alınamaz dedi ama prof a gittim o aldı
Tatlım septumu biliyorum ..ama oyle değil bnmkisi 2rahmim var tamamene yakın ayrık ,uterus bikornus unicollus ..dedikleri şeyden ..doğuştan 2tane yani
Sağol inş şifamı verir rabbim ..sağol yinede cnm
bikornus tu işte benimki yazılı raporum var neyse canım ya Allah'ım şifa versin çarçabuk iyileşmene yardım etsin..
zaten bu tip rahim bozuklukları doğuştan olur ben acil hemşiresiyim aynı zamanda bahsettiğiniz tekniklerde ameliyat teknikleri tabi beni derinleri aşar çok bilgim yok
Cnm benim septum değil ,çift rahım çıktı ..bununda ameliyatı yokmuş ...
Allah Allah canım hsg de cift rahim oldugu cıkmadımı??peki gebeliğe sorun olyomuymus?
Cnm hsg de derin bir septum var dedi doktor ..sonra ameliyat için doktora muayeneye gittim ,oda sadece hsg değil tam emin olmak için pelvik mr ,rahim mr si çwkil dedi ..onda net olarak çıktı cnm ..tam çift olmamakla beraber ,çifte yakın çift rahim ..
slm canım amelyat oldunmu nasıl gecti amelyatın??bebiş olmasına engelmi bu durum???yardımmmm
canım mrb bendede perde varmıs bugün ögrendim amelyatın nasıl gecti neden hamiş kalma demişsin merak ettim canım.napcam ben simdi kızlar
mrb perdem warken hemile kalmıstım doktor %80 erken dogum yaparsın dedı we öylede oldu 6 aylıkken dogum yaptım meleğimi kaybettım perdesı olan %100 ya erken doğum yada düşük yapıo amelıyat oldum basarılı gectı cok sukur amelıyattan 2 ay sonra rahım fılmım cekıldı perde temızlenmıs engel yok artık dedıler korunmayı bıraktık we 4 ay sonra ben hemıle kaldım suan 6 haftalık hamıleyım cnm:)