• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aranızda perde (septum ameliyatı olan varmı ?(fiyat ,yer)yardım edermisiniz

Cok gecmis olsun 6 ay az degil:-( bende korkuyorum canim bu durumdan.Allah bagislasin canim saglikli sihatli dogur insallah.amelyat zormuydu canim agrin oldumu.

aynen 6 ay az değilde we sonrası... byagı psıkolojım bozulmstu hayır sakın korkma hiç bişe hissetmıosun benım rahımden girerek amelıyat ettıler dikiş falan yoktu yanı sadece amelıyattan sonra 10 gune yakın cok kanamam oldu cocuk bezı kullanıodum artık o derece amelıyat oldum sabahta börek yaptım cnm yani hiç korkma ama bir an önce şu perdeden kurtul

aynen 6 ay az değilde we sonrası... byagı psıkolojım bozulmstu hayır sakın korkma hiç bişe hissetmıosun benım rahımden girerek amelıyat ettıler dikiş falan yoktu yanı sadece amelıyattan sonra 10 gune yakın cok kanamam oldu cocuk bezı kullanıodum artık o derece amelıyat oldum sabahta börek yaptım cnm yani hiç korkma ama bir an önce şu perdeden kurtul

anladım gülüm haklısın bu benle oldugu sürece hep karsıma cıkacak:( Haklısın zor günler yasamıssın Allah yardımcın olsun canım.bugün filmime baktım böyle y harfi seklinde rahimim.insallah bir an evvel bende kurtulurum cok sagol canım cok gecmiş olsun

Son düzenleme:
Bayanlar hsg çekildim ...doktor derin bir septum var ..histeroskopiyi ve lakaroskopi olman lazım dedi ..ve ben çok korkuyorum :(
Fiyat ..nerde olucam kim yapicak çok önemli ..siz bu ameliyatı geçireniniz varmı??
Emin ellerde yapılmazsa ilerde hamile kalamazmışım ..
Of Allahım çok korkuyorum :(:( yer ve fiyat bilgisi istiyorum sizden ..bebeğim olmaz diye çok korkuyorum

ben oldum korkulcak bişey yok amelyat olduğunuzu bile anlmaıyorsunuz benm doktorum klınıkte idi ama devlette doktordu zübeyde hanımda kendi yaptı amelyatımı çok rahattı ameliyat sonrası cinsel pehriz verilio sıvı bile gelmicek yoksa kanaman başlıo...benm öyle oldu dikişlerim açıldı ama çok memnun kaldım anlamadım bile korkma...devlette yaptırabilirsin kadın üzerine...

ben oldum korkulcak bişey yok amelyat olduğunuzu bile anlmaıyorsunuz benm doktorum klınıkte idi ama devlette doktordu zübeyde hanımda kendi yaptı amelyatımı çok rahattı ameliyat sonrası cinsel pehriz verilio sıvı bile gelmicek yoksa kanaman başlıo...benm öyle oldu dikişlerim açıldı ama çok memnun kaldım anlamadım bile korkma...devlette yaptırabilirsin kadın üzerine...

bende de rahımde perde varmış ultrasonda gördüler rahım filmi çekilmedim amelıyatı yaptıracağım ama korkuyorum ne kadar ödediniz bu amelıyat için doktorunuz kimdi?

Kızlar 2 yildir bebeğim olsun diye bi suru tedavi gördüm tedaviye ilk başladığım zaman rahim filmi çekildim 2 doktor a gösterdim ikisi de sorun olmadığını söylediler sonuç alamayınca aşılama için başka bi Dr a basvurdum Dr bakar bakmaz rahimde perde olabilir dedi inanamadim onca şeyler boşa gitmişti başka Dr lara da gösterdim onlarda var dediler 2 yildir özel e gittim onca para döktüm ama boşuna haftaya ameliyat olucam üniversite hastanesinde bi de devleti denicem bakalım bu arada manisa celal bayar unv de Solmaz Hasdemir kadın doğum doktorunu tanıyan varmı??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım gülüm haklısın bu benle oldugu sürece hep karsıma cıkacak:KK43: Haklısın zor günler yasamıssın Allah yardımcın olsun canım.bugün filmime baktım böyle y harfi seklinde rahimim.insallah bir an evvel bende kurtulurum cok sagol canım cok gecmiş olsun
Meraba cnm benimde rahim y şeklinde ameliyat olcam inşallah sen amaeliyat dan ne kadar sonra hamile kaldın

arkadaşlar aranızda yeni katıldım bilgilerinize çok ihtiyacım var. öncelikle kendi durumumu anlatayım istanbulda yaşıyorum iki defa kanuni sultan süleymen hastahanesinde aşılama oldum orada iki doktor bu işi yürütüyor doktorun bir tanesi birinci aşılamadan sonra ameliyat olman gerekiyor septum var dedi diğer doktor sanki hamile mi kaldın da düşük olacak dedi vee ameliyat olmadan ikinci aşılma gerçekleştirildi. O kadar çok inandım ki anlatamam size kesin tuttu çünkü ne eşimde ne bende hiç bir sıkıntı yok çok şükür sadece hafif düzeyde pko varmış o da önemli değil demişlerdi.sonucu aldım ki bu da negatiffffffffffffff ve sonucuda ramazan bayramının birinci günü aldım eve misaafir geliyordu diğer odada ağlayıp hemen yaşları silip yanlarına geçiyordum allah kimseye yaşatmasın bunları. artık tüp bebeğe gececeksin dediler . Şişli memoriala gittim oradakilerde sende yapışıklık da var bu haldeyken sana nasıl aşılama yapmışlar dedi şokkk oldum.ameliyat lazım dedi. ameliyatdan sonra kendinde hamile kalabilirsin dedi.bir başka doktora gittim sadece septum var yapışıklık yok dedi. kafam o kadar karışık ki anlatamam. Çevremdeki arkadaşlarımda bahçeciye gidiyorlar çok memnunlar orasıda biraz pahalı geldi memorial oraya göre daha hesaplı .. biliyorum kafanızı ağrıttım ama işin içindden çıkamıyorum allah rızası için yardım edinn

Kızlar 2 yildir bebeğim olsun diye bi suru tedavi gördüm tedaviye ilk başladığım zaman rahim filmi çekildim 2 doktor a gösterdim ikisi de sorun olmadığını söylediler sonuç alamayınca aşılama için başka bi Dr a basvurdum Dr bakar bakmaz rahimde perde olabilir dedi inanamadim onca şeyler boşa gitmişti başka Dr lara da gösterdim onlarda var dediler 2 yildir özel e gittim onca para döktüm ama boşuna haftaya ameliyat olucam üniversite hastanesinde bi de devleti denicem bakalım bu arada manisa celal bayar unv de Solmaz Hasdemir kadın doğum doktorunu tanıyan varmı??

canım solmaz hanıma gidenlerden pek iyi şeyler duymadım ama ben gitmedim tabi bilemem tam

kızlar HSG sonucu mu profil remi yaptım görebilin diye kendi filminize göre yorumlarsanız sevinirim bır doktor yeteri kadar alan var dedi biri ameliyat dedi

kızlar HSG sonucu mu profil remi yaptım görebilin diye kendi filminize göre yorumlarsanız sevinirim bır doktor yeteri kadar alan var dedi biri ameliyat dedi
Seninki gayet normal cnm benimkini görsen ortadan asaya doğru tam bir Y yani cuma ameliyat olcam histrskopi ve laporoskopi

canım zahidem haklı senin ki normal benimkide derin şekilde v harfi . pazartesi günü bende ameliyat olacağım. zahidem arkadaşım sen nerede olacaksın ameliyatı

Seninki gayet normal cnm benimkini görsen ortadan asaya doğru tam bir Y yani cuma ameliyat olcam histrskopi ve laporoskopi
canım internetten bır doktora rahım filmının fotosunu yolladım amelıyat olmalısın dedi normal goruntu şu şekılde dıye bır hsg filmi attı onun ust kubbesi dümdüzdü

canım zahidem haklı senin ki normal benimkide derin şekilde v harfi . pazartesi günü bende ameliyat olacağım. zahidem arkadaşım sen nerede olacaksın ameliyatı
kızlar siz hangi şehirdesiniz nerde oluyorsunuz ameliyatı? inşallah başatılı geçer güzel haberler verirsiniz

inşallah cnm inşallah haber ederim sormak istediğiniz bir şey varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum

benim de senin gibi yani benim de mi ameliyat olmam lazım bikaç iş var taşınma vs geçsin ben de bikaç doktordan görüş alıcam ona göre olmadı ameliyat :(

çok ağrılı oluyo mu ameliyat anestezili oluyo değil mi? kaç gün izin almak gerek? bide hsg de böyle görüntü varsa kesin septum mu var demek ?

Back