-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Valla çok yakin bi arkadasim cocuga ondan hoslandigini soyledi cocukta onu kardesi(!) gibi gordugunu soyledi..Yani hoslanılan erkeğe mesaj atmak sosyal medya üzerinden vs gibi tabi durup dururken degil biraz etkileşim olduktan sonra aranızda (gülümseme olur selamlasma olur) çok merak ettimGenelde erkek atmalı adım deriz ama çevremde örnekleri var kızın ilişkiyi baslattıgı ne düşünüyorsunuz
İlk adım derken kastedilen duygularını dile getirmek değil de cesaret vermekse olabilir. Konu sahibinin dediği gibi bir soru sormak olabilir. Ama bana göre asla ötesi olmamalıdır. Gerisini getiremiyorsa ya hoslanmiyordur ya da ilerde sorun olacak şekilde cesaret problemi olabilir
Atmadım.
Bazı şeyler kadının, bazı şeyler erkeğin görevi diye düşünüyorum.
Belki tecrübesiz, belki utanıyor'a sığınmayın. Sen de her gün birilerine açılmıyorsun nihayetinde. Bunu o düşünsün.
Gelmiyorsa yeterince hoşlanmıyordur.
Arkadas ortamında tanışmıssınız biz henüz myle bi aşamada değiliz çok mıhabbetimiz yok merhab merhaba :/Ben varım :)
İlk zamanlar arkadaş ortamında tanıştık ilgisi var gibi geliyordu ama adam adım atmadı kaç ay. Ondan sonrasında bir kaç ustuplu bahaneyle sosyal medyadan takipleşmeye başladık. Sonrasında sohbeti filmlere getirip ilgisini çeken bir filme gidecek insan bulamadığımdan yakındım, kendisi davet etti. Bu şekilde bir kaç adımla sevgili olduk. İtekledim aslında biraz süreyi kısalttım diyelim. Ama körü körüne ilgisinden şüphelenmesem yapamazdım sanırım o kadar cesur değilim
Ilk adımı atmak ne benim çıtırıma yapıştım resmeniyikide beni kandırmışsın der. 7 yıl sevgiliğin ardından evlendik :) pişmanmıyım asla valla hayatımın şansı kendisi
meraba ben varım nişanlımı gördüğüm ilk gün hemen akşamına onun numarasını aldım sevgilisi olup olmadığını öğrendim yokmuş ve hemen msj attım
sürekli msjlar attım aradım ettim bu bana pas vermiyordu sonra ben buna açıldım aşkımı itiraf ettim ama karşılık alamadım pes etmedim ama naaptım neettim tavladım işte bi şekilde cidden aşık ettim kendime. nişanı da yaptım 6 yıl bittikten sonra. Şimdi de Allah izin verirse düğün var 9 gün kaldı
yalnız ilk adımı attığımdan mıdır nedir sonraki tüm adımları da hep ben attım adamı kötü alıştırmışım
bugün iyi günümüzdeyiz hiç kavga etmedik o nedenle ''şu an'' mutluyum
bakalım evlenince ne olacak başım göğe erecek mi
genel olarak çok kavga eden bir çiftiz ama ilk adımı attığım için pişman olmadım hiç yine olsa yine denerdim şansımı. ben adım atmasam ondan da adım gelmezdi çünkü ben platoniktim.
Cidden cok güzel örnekler bunlar medeni cesaretinizden ötürü kutluyorum ben o kadar yapamam sanırımMasallah
Vallahi tanışmak için bahanesinden,duygularımı açmaya,bir ilişkinin başlamasına kadar tüm adımları ben attım.
Pişman mıyım? Henuz değil. Açıkçası daha 2 gundur bişeyler deneyelim ozaman dedik.
O biraz uzak,ben yaklaşıyorum,alıştırmaya çalışıyorum ama bakalım nolur bilemiyorum.
İlk adımı erkek atar genellemesine her erkek girmiyor maalesef. Kimisinin deneyimi olmuyor,kimisinin duvarları oluyor,kimisi çok yaralı aşka küsmüş oluyor. Bunu bilemiyoruz. Deneyip görüyoruz sadece..
İlk adımı atan siz olsanız da bu bişeyi değiştirmez bence. İçinizden geleni yapın,en azından yaptım diye pişman olursunuz. İçinizde kalmamış olur bence..
4 ay bekledim baktım açılacak gibi değil ben açıldımGercekten oyle yani beklemekle de olmayacak gibiyse veya kadin sabirsiz ise sansini denemekte ne gibi bir sakinca olabilir ki
Evet ben de oyle yapacagim sanirim istiyorsa devamini getirir zaten4 ay bekledim baktım açılacak gibi değil ben açıldım
Bence sosyal medyadan takip etmeyle başlayabilirsiniz. Sonra konu bularak konuşmaya başlayabilirsiniz sonrası onun tavırlarına göre şekillenir zaten.
Hakkınızda hayırlısı olsun
bu aranızdaki problem neydi? sizi sonradan mı sevdi? beni tanımak bile istemeyen bbiri var..Ben baslattım.ben konustum. Ben cok aşığım dedim.Cok buyuk problemler vardı arada bu ilişkinin olmamasını gerektiren. O da hep bunları koydu önüme. Günlerce gecelerce konustuk nasıl aşılır nasıl düZelir. Ben direndim herturlu adımı atanda hep bendim. Tabi iyi analiz etmek gerekir karaısaki adam bu mücadeleye değermi? Benimki değerdi. Sonuc: hiç pişman olmadım.hiç pişman etmedi. Zafer benim. Hep sen bizim hayatımızın mimarısın der.Su an yanımda evimde bebeğimin babası olcak. Hatta Ders calısmaktan nefret eden su an oturmus master bitirmek için deli gibi ders calısıyo yanımda:) du bi sıkıyım yanaklarınıda geliyim:)
siz baya koşmuşsunuzzŞöyle ki ilk adım denemez ama ilk potu ben kırdığım için eşim ona aşık olduğumu anlamıştı
Bana sizinle tiyatroya gitmek isterim ama siz kabul etmezsiniz diye korkuyorum demişti bende o heyecan ve panikle aa deli misin ben sana hastayım zaten deyip yüz yılın rezilligini yasamistim
Ilk adımı atmış gibi oldum yani
Sevgilisi var,seni reddetmiş adam daha ne yapsın. Sana yol gösteriyorum ''uzak dur" bence.ben pek olumlu bir örnek değilim.. ama bende ilk adımı atanlardanım hatta 10 adım 20 adım. ama benimki olumlu bitmedi. en son ki adımım gidip söylemek oldu senden hoşlanıyorum diye dedi ben seni tanımıyorum bile bende tanımak ister misin peki dedim o da biz bu işlere hiç girmeyelim dedi...şu an sedvgilisi var 1 aylık falan. şu an bir hata yapıyorum galiba ama şimdi yazmak istemiyorum buraya. bana yardımcı olacak yol gösterecklerde var mı aranızda....
sevgilsi olması bişi değiştirmez ki.. beklerim sanki evlenecekler mi? kolayca atılmıyor insanın içinden. 2 yılda yapabilseydim inan yapardım canım. Sağol cevap için :)Sevgilisi var,seni reddetmiş adam daha ne yapsın. Sana yol gösteriyorum ''uzak dur" bence.
Ee canım bekle o zaman ne diyem.sevgilsi olması bişi değiştirmez ki.. beklerim sanki evlenecekler mi? kolayca atılmıyor insanın içinden. 2 yılda yapabilseydim inan yapardım canım. Sağol cevap için :)
haklısınız düşündüklerinizde. bazen bende napıyorum ben diyorum. kimler kimleri unutmu ben mi unutmayacağım daha önümde çok yıllar var diyorum. Ama kendimi bu saçmalıklar içinde buluyorum şu an olduğu gibi...Ee canım bekle o zaman ne diyem.