- 2 Nisan 2015
- 169
- 195
- 33
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Peki tanismayi da mi siz baslattiniz?Demin bi konuda da yazdım, ilk adımı ben atmıştım. Şarkılar gönderirdim, gemileri çok severdi sırf onun için gemilerle ilgili tonla şey öğrenmiştim. Oynadığı bi oyun vardı, anlamasam da ilgileniyomuş gibi yapıp saatlerce onu dinlerdim. Sonra dayanamadım açıldım, Gecenin 3'ünde mesaj attım, bi süre sonra ilişkimiz başladı. 3 sene de sonra da pufffAma pişman değilim, yine olsa yine yaparım. Kaybedecek bi şeyim yoktu.
Peki tanismayi da mi siz baslattiniz?
Ben baslattım.ben konustum. Ben cok aşığım dedim.Cok buyuk problemler vardı arada bu ilişkinin olmamasını gerektiren. O da hep bunları koydu önüme. Günlerce gecelerce konustuk nasıl aşılır nasıl düZelir. Ben direndim herturlu adımı atanda hep bendim. Tabi iyi analiz etmek gerekir karaısaki adam bu mücadeleye değermi? Benimki değerdi. Sonuc: hiç pişman olmadım.hiç pişman etmedi. Zafer benim. Hep sen bizim hayatımızın mimarısın der.Su an yanımda evimde bebeğimin babası olcak. Hatta Ders calısmaktan nefret eden su an oturmus master bitirmek için deli gibi ders calısıyo yanımda:) du bi sıkıyım yanaklarınıda geliyim:)
Ben de :) Çok dikkatimi çekiyorr :)
Yani hoslanılan erkeğe mesaj atmak sosyal medya üzerinden vs gibi tabi durup dururken degil biraz etkileşim olduktan sonra aranızda (gülümseme olur selamlasma olur) çok merak ettimGenelde erkek atmalı adım deriz ama çevremde örnekleri var kızın ilişkiyi baslattıgı ne düşünüyorsunuz