Kızlar aranızda ilk adımı atıp mutlu olan var mı? :)

Demin bi konuda da yazdım, ilk adımı ben atmıştım. Şarkılar gönderirdim, gemileri çok severdi sırf onun için gemilerle ilgili tonla şey öğrenmiştim. Oynadığı bi oyun vardı, anlamasam da ilgileniyomuş gibi yapıp saatlerce onu dinlerdim. Sonra dayanamadım açıldım, Gecenin 3'ünde mesaj attım, bi süre sonra ilişkimiz başladı. 3 sene de sonra da pufff :KK70:Ama pişman değilim, yine olsa yine yaparım. Kaybedecek bi şeyim yoktu.

Demin bi konuda da yazdım, ilk adımı ben atmıştım. Şarkılar gönderirdim, gemileri çok severdi sırf onun için gemilerle ilgili tonla şey öğrenmiştim. Oynadığı bi oyun vardı, anlamasam da ilgileniyomuş gibi yapıp saatlerce onu dinlerdim. Sonra dayanamadım açıldım, Gecenin 3'ünde mesaj attım, bi süre sonra ilişkimiz başladı. 3 sene de sonra da pufff :KK70:Ama pişman değilim, yine olsa yine yaparım. Kaybedecek bi şeyim yoktu.
Peki tanismayi da mi siz baslattiniz?

Ben baslattım.ben konustum. Ben cok aşığım dedim.Cok buyuk problemler vardı arada bu ilişkinin olmamasını gerektiren. O da hep bunları koydu önüme. Günlerce gecelerce konustuk nasıl aşılır nasıl düZelir. Ben direndim herturlu adımı atanda hep bendim. Tabi iyi analiz etmek gerekir karaısaki adam bu mücadeleye değermi? Benimki değerdi. Sonuc: hiç pişman olmadım.hiç pişman etmedi. Zafer benim. Hep sen bizim hayatımızın mimarısın der.Su an yanımda evimde bebeğimin babası olcak. Hatta Ders calısmaktan nefret eden su an oturmus master bitirmek için deli gibi ders calısıyo yanımda:) du bi sıkıyım yanaklarınıda geliyim:)

Ayyy maşaAllah diyelim. :KK36:
Ne güzel...

Ben varım :)
İlk zamanlar arkadaş ortamında tanıştık ilgisi var gibi geliyordu ama adam adım atmadı kaç ay. Ondan sonrasında bir kaç ustuplu bahaneyle sosyal medyadan takipleşmeye başladık. Sonrasında sohbeti filmlere getirip ilgisini çeken bir filme gidecek insan bulamadığımdan yakındım, kendisi davet etti. Bu şekilde bir kaç adımla sevgili olduk. İtekledim aslında biraz süreyi kısalttım diyelim. Ama körü körüne ilgisinden şüphelenmesem yapamazdım sanırım o kadar cesur değilim

Yani hoslanılan erkeğe mesaj atmak sosyal medya üzerinden vs gibi tabi durup dururken degil biraz etkileşim olduktan sonra aranızda (gülümseme olur selamlasma olur) çok merak ettim:KK68: Genelde erkek atmalı adım deriz ama çevremde örnekleri var kızın ilişkiyi baslattıgı ne düşünüyorsunuz:KK37:

meraba ben varım nişanlımı gördüğüm ilk gün hemen akşamına onun numarasını aldım sevgilisi olup olmadığını öğrendim yokmuş ve hemen msj attım

sürekli msjlar attım aradım ettim bu bana pas vermiyordu sonra ben buna açıldım aşkımı itiraf ettim ama karşılık alamadım pes etmedim ama naaptım neettim tavladım işte bi şekilde cidden aşık ettim kendime. nişanı da yaptım 6 yıl bittikten sonra. Şimdi de Allah izin verirse düğün var 9 gün kaldı :KK45:

yalnız ilk adımı attığımdan mıdır nedir sonraki tüm adımları da hep ben attım adamı kötü alıştırmışım:KK45:
bugün iyi günümüzdeyiz hiç kavga etmedik o nedenle ''şu an'' mutluyum:KK45:

bakalım evlenince ne olacak başım göğe erecek mi:KK23:

genel olarak çok kavga eden bir çiftiz ama ilk adımı attığım için pişman olmadım hiç yine olsa yine denerdim şansımı. ben adım atmasam ondan da adım gelmezdi çünkü ben platoniktim.

Yaptım..Her şey elime yüzüme bulaştı..
Bazen diyorum hiç yapmasaydım şu an daha mutlu bir hayat sürebilir miydim acaba diye ama kötü anılar için iyileri de yıkmamak gerek...
Sadece değmeyen birine karakterimin tam tersi bir şekilde cesaret gösterip emek verdiğime üzülüyorum..

Umarım ilk adımı atıp mutlu olanlar vardır.Mutluluğunuz daim olsun kızlar nazarlar değmesin :)

Bizde esimle arkadastik sonra dedim kiii ben senden hoslaniyorum sen hoslanmiyorsan daha fazla gorusmeyelim beni eve birak ayrica dedim :KK70: sonra acıldi bana sobrada evlenme teklifi etti oyle birsey oldu bence acil redederse nolucakki :KK70:

Atmadım.
Bazı şeyler kadının, bazı şeyler erkeğin görevi diye düşünüyorum.
Belki tecrübesiz, belki utanıyor'a sığınmayın. Sen de her gün birilerine açılmıyorsun nihayetinde. Bunu o düşünsün.
Gelmiyorsa yeterince hoşlanmıyordur.

X