Kızlar aranızda babasız bebek büyüten var mı

Konu sahibi amacın hiç anlaşılmıyor. Anladığım dışarılarda, onun bunu evinde içen,sı..n bir adam hayaliniz var.

Siz de hiç sağlıklı durmuyorsunuz..

Gönlünüz başkasına mı kaydı yoksa? Öyleyse keşke çocuk yapmadan boşansaydınız.

Olan hep doğan çocuğa oluyor.

Bu evlilik illa bitecekke çocuk bebekken bitse daha iyi. İlerde daha zorlanır çocuk. Ama elbette hissedecek yapacak birşey yok. Mutsuz evlilikte çocuk olmak daha zor.

Eğer alkol kullandıktan sonra kendisine ve etrafına zarar vermiyor ise adamın izinli gününde, bir mac esnasında alkol kullanmasinin ne gibi bir zararı olabilir ben tam anlayamadım. Hiç mi çocuğuna ilgi göstermiyor? Sosyal medyada gördüğünüz her şeye inanmayın.

Eşinizi sevmiyor musunuz artık?
Bu boşanmak için yeterli.
Ama alkol alıyor bıdı bıdı bahane uydurmayın kendinize gerek yok.
Bebeğinizle yalnız yaşayabilir misiniz maddi manevi buna gücünüz var mı?
Çalışırsanız bebeği bakıcıya/kreşe bırakabilecek kalanıyla ev geçindirecek kadar maaşınız olacak mı?
Eşinizin iki ev idare edecek durumu var mı?
Babasız çocuk büyütmeyeceksiniz çünkü çocuğun babası var.

Tek başıma derken aileniz yok mu? Benim tanıdığım iki kadın var çocuğunu babasız büyüten ancak, onlar aile evindelerdi. Çocuk dede, anane dayı teyze derken o kadar ilgilenen vardı ki, hiç eksiklik hissettiğini hissetmediler, çok mutlu ve başarılı şimdi ikisi de.
Bununda yaşam tarzı çevre ile ilgisi var bana göre. Siz tamamen yalnız büyütülecekseniz sizin için de çocuk içinde çok zor olur sanırım. Çünkü çalışmak durumunda ws kim ilgilenecek? Bunun gibi bi çok soru işareti olur.

Instagram'daki evliliklere aldanmayın. istekleriniz de yanlış hiçbişey yok ama alkol başlı başına problem zaten. Sarhoş olacak kadar içiyor mu? Davranışları nasıl oluyor? Ben çocuk olan evde alkol kullanılmasını doğru bulmuyorum açıkçası. Bu konuyu eşinizle konuşmayı denediniz mi belki bi fayda sağlayabilir

Bence siz bahane arıyorsunuz. Sevmiyorum istemiyorum deyin anlarım ama anlattığınıza göre ortada bir problem yok.

Kendime güveniyorum çocuğuma hiçbir konuda eksiklik yaşatmam çok şükür ki , sadece aile ortamında büyüsün çok istiyorum fakat ben anlaşamıyorum tahammülüm yok kocama bayıyor
doğurmasaydınız keşke şimdi bayıyorsa bu adam önceden de aynıdır huy değiştirmediyse olan hep çoçuğa oluyor

Dizi izlerken bir iki kadeh bir şey içmek sorun değil . Eşiniz öyle tercih ediyor . Bu Onun hayatı, hobisini o seçecek. Herkes bir birey aynı zamanda biliyorsunuz . Kendi dediğinizi zorla yaptıramamışsınız adama ondan sinir oluyorsunuz . Çocuğa yazık . Evde çocuk varsa Havadan sudan sebeplerden aile dağıtılmasına karşıyım . Boşanınca ne olacak zannediyorsunuz .
Bu çocuk büyüyecek, neden parçalanmış bir ailede olduğunu soracak ve nedenini öğrenince ne düşünür bir düşünün. Direk sizi suçlar .
Yine de karar sizin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…