- 4 Mart 2012
- 14.815
- 34.157
-
- Konu Sahibi secretceyda
Konu sahibi amacın hiç anlaşılmıyor. Anladığım dışarılarda, onun bunu evinde içen,sı..n bir adam hayaliniz var.Bebeğim içip içip oturup dizi izliyor enerjisini atamıyor ayda 1 arkadaşlarınla çık iç keyif al böyle saçma değil mi diyorum ben evimde içmekten mutluyum diyor bir keresinde maç izlediler arkadaşlarıyla biliyorum arkadaşlarıyla olduğunu aldatma karı kız olayı 0 . gece çok içmişler arkadaşlarında sızmışlar kızmadım bile evde içeceğine nerede zıkkımlanırsa zıkkımlansın evde içmesi batıyor
Bu evlilik illa bitecekke çocuk bebekken bitse daha iyi. İlerde daha zorlanır çocuk. Ama elbette hissedecek yapacak birşey yok. Mutsuz evlilikte çocuk olmak daha zor.Babasız bir bebek büyürken nasıl zorlukları var anne sevgisini çok göstersem de bir süre sonra üzer mi baba eksikliği onu , karar vereceğim ama çok korkuyorum herşeyden cesaretimi toparlayamıyorum şu sıra ben zora gelemeyen bir kadınım evlilikte sabır tahammül bende geçerli olmuyor 3 senenin sonunda buna karar verdiysem düşündüysem zaten sonu görünmüyor bu evliliğin , fakat korkuyorum bebeğim için. Aile ortamı sağlamak sabır göstermek birlikte çözüm bulmak mı daha doğru kesip atmak mı bilmiyorum hele ki şu devirde tek başına yaşamak zor çok hassas bir insanım şu sıra bebeğime bakıp öldürülen bebekleri düşünüp ağlıyorum bu kadar kötü bir dünya da bebeğime tek başıma bakıp koruyabilir miyim o baba gücü de olmalı aramız uzak boşanırsak ayda 1-2 görebilir çünkü bilmiyorum hiç off
Eğer alkol kullandıktan sonra kendisine ve etrafına zarar vermiyor ise adamın izinli gününde, bir mac esnasında alkol kullanmasinin ne gibi bir zararı olabilir ben tam anlayamadım. Hiç mi çocuğuna ilgi göstermiyor? Sosyal medyada gördüğünüz her şeye inanmayın.Eşimle tek problemim alkol , tabi ki her gün içmiyor fakat tek hobisi o boş bulduğu anlarda içiyor maç olsun izinli günleri olsun evde içiyor genelde nadir dışarı çıkıyor ama benim tahammülüm yok sanki bebeğimizi büyütürken daha mantıklı aktiviteler yapması gerekiyor gibi hissediyorum çocuğumuza gelecekte birşeyler katabilelim, bana çok boş bir insan gibi gelmeye başladı sanki onunla devam edersem bende boş olacağım hayatım böyle geçip gidecek gibi hissediyorum ınstagram da ki mutlu evliliklere özeniyorum kendimi kötü hissediyorum
Tek başıma derken aileniz yok mu? Benim tanıdığım iki kadın var çocuğunu babasız büyüten ancak, onlar aile evindelerdi. Çocuk dede, anane dayı teyze derken o kadar ilgilenen vardı ki, hiç eksiklik hissettiğini hissetmediler, çok mutlu ve başarılı şimdi ikisi de.Babasız bir bebek büyürken nasıl zorlukları var anne sevgisini çok göstersem de bir süre sonra üzer mi baba eksikliği onu , karar vereceğim ama çok korkuyorum herşeyden cesaretimi toparlayamıyorum şu sıra ben zora gelemeyen bir kadınım evlilikte sabır tahammül bende geçerli olmuyor 3 senenin sonunda buna karar verdiysem düşündüysem zaten sonu görünmüyor bu evliliğin , fakat korkuyorum bebeğim için. Aile ortamı sağlamak sabır göstermek birlikte çözüm bulmak mı daha doğru kesip atmak mı bilmiyorum hele ki şu devirde tek başına yaşamak zor çok hassas bir insanım şu sıra bebeğime bakıp öldürülen bebekleri düşünüp ağlıyorum bu kadar kötü bir dünya da bebeğime tek başıma bakıp koruyabilir miyim o baba gücü de olmalı aramız uzak boşanırsak ayda 1-2 görebilir çünkü bilmiyorum hiç off
Instagram'daki evliliklere aldanmayın. istekleriniz de yanlış hiçbişey yok ama alkol başlı başına problem zaten. Sarhoş olacak kadar içiyor mu? Davranışları nasıl oluyor? Ben çocuk olan evde alkol kullanılmasını doğru bulmuyorum açıkçası. Bu konuyu eşinizle konuşmayı denediniz mi belki bi fayda sağlayabilirEşimle tek problemim alkol , tabi ki her gün içmiyor fakat tek hobisi o boş bulduğu anlarda içiyor maç olsun izinli günleri olsun evde içiyor genelde nadir dışarı çıkıyor ama benim tahammülüm yok sanki bebeğimizi büyütürken daha mantıklı aktiviteler yapması gerekiyor gibi hissediyorum çocuğumuza gelecekte birşeyler katabilelim, bana çok boş bir insan gibi gelmeye başladı sanki onunla devam edersem bende boş olacağım hayatım böyle geçip gidecek gibi hissediyorum ınstagram da ki mutlu evliliklere özeniyorum kendimi kötü hissediyorum
doğurmasaydınız keşke şimdi bayıyorsa bu adam önceden de aynıdır huy değiştirmediyse olan hep çoçuğa oluyorKendime güveniyorum çocuğuma hiçbir konuda eksiklik yaşatmam çok şükür ki , sadece aile ortamında büyüsün çok istiyorum fakat ben anlaşamıyorum tahammülüm yok kocama bayıyor