Kızlar aranızda babasız bebek büyüten var mı

secretceyda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
25
-5
30
Babasız bir bebek büyürken nasıl zorlukları var anne sevgisini çok göstersem de bir süre sonra üzer mi baba eksikliği onu , karar vereceğim ama çok korkuyorum herşeyden cesaretimi toparlayamıyorum şu sıra ben zora gelemeyen bir kadınım evlilikte sabır tahammül bende geçerli olmuyor 3 senenin sonunda buna karar verdiysem düşündüysem zaten sonu görünmüyor bu evliliğin , fakat korkuyorum bebeğim için. Aile ortamı sağlamak sabır göstermek birlikte çözüm bulmak mı daha doğru kesip atmak mı bilmiyorum hele ki şu devirde tek başına yaşamak zor çok hassas bir insanım şu sıra bebeğime bakıp öldürülen bebekleri düşünüp ağlıyorum bu kadar kötü bir dünya da bebeğime tek başıma bakıp koruyabilir miyim o baba gücü de olmalı aramız uzak boşanırsak ayda 1-2 görebilir çünkü bilmiyorum hiç off

Sabır tahammül gosteremediginiz nedir? Zora gelemiyorum derken? Çocuğu tek buyutmenin zorluklarına nasıl katlanacaksiniz öyleyse. Konu biraz kapalı ya da ben anlayamadım

Kendinize bu kadar guvenmezken çocuk neden ! Artık keyfiniz ve kahyasiyla hareket edemezsiniz ikiniz de olgunlaşıp sorumluluklarinizin bilincinde davranışlar sergileyin.

Eşinizle sorunlarınız neler mesela? Çok büyük sorunlarınız yoksa bence hemen boşanmaya karar vermeyin. Önce sorunlarınızı çözmeye çalışın,yine olmuyorsa o zaman kesin karar verirsiniz.

Kendinize bu kadar guvenmezken çocuk neden ! Artık keyfiniz ve kahyasiyla hareket edemezsiniz ikiniz de olgunlaşıp sorumluluklarinizin bilincinde davranışlar sergileyin.
Kendime güveniyorum çocuğuma hiçbir konuda eksiklik yaşatmam çok şükür ki , sadece aile ortamında büyüsün çok istiyorum fakat ben anlaşamıyorum tahammülüm yok kocama bayıyor

Eşinizle sorunlarınız neler mesela? Çok büyük sorunlarınız yoksa bence hemen boşanmaya karar vermeyin. Önce sorunlarınızı çözmeye çalışın,yine olmuyorsa o zaman kesin karar verirsiniz.
Eşim duyarlı bir baba , evi ile çocuğu ile benimle ilgilenen anlayışlı sabırlı . Fakat alkol problemi mevcut tahammül edemiyorum tek hobisi alkol bize de zaman ayırıyor fakat izinli günlerinde bize zaman ayırdıktan sonra hep alkole vakit ayırıyor içip içip youtubedan dizi izliyor bu aptallığa dayanamıyorum

Eşinizle alakalı sorunları yazabilirseniz daha isabetli yorumlar yapabiliriz.

Kocanız ölmediyse, çocuğunuz baba eksikliği yaşamaz. Siz kocayı boşuyorsunuz, çocuğunuz babasını boşamıyor. İstediği zaman gelip görür, biraz büyüsün yanında da kalır. Abartmaya gerek yok. Ayrı anne baba ile büyümek, mutsuz bir evde büyümekten çok daha iyi.

Eşinizle alakalı sorunları yazabilirseniz daha isabetli yorumlar yapabili

Eşinizle alakalı sorunları yazabilirseniz daha isabetli yorumlar yapabiliriz.
Eşimle tek problemim alkol , tabi ki her gün içmiyor fakat tek hobisi o boş bulduğu anlarda içiyor maç olsun izinli günleri olsun evde içiyor genelde nadir dışarı çıkıyor ama benim tahammülüm yok sanki bebeğimizi büyütürken daha mantıklı aktiviteler yapması gerekiyor gibi hissediyorum çocuğumuza gelecekte birşeyler katabilelim, bana çok boş bir insan gibi gelmeye başladı sanki onunla devam edersem bende boş olacağım hayatım böyle geçip gidecek gibi hissediyorum ınstagram da ki mutlu evliliklere özeniyorum kendimi kötü hissediyorum

İçip içip youtubedan dizi mi izliyor? Kaç saat? Saat kaçta?

Ne yapsın mesela boş zamanında? Bana o kadar sıradan geldi ki ara sıra maç izleyip alkol alması. Sizin hobileriniz neler? Birlikte bunları yapıyır musunuz? Eğitim durumlarınız ne?

Kendime güveniyorum çocuğuma hiçbir konuda eksiklik yaşatmam çok şükür ki , sadece aile ortamında büyüsün çok istiyorum fakat ben anlaşamıyorum tahammülüm yok kocama bayıyor
Ne yapıyor ? Böyle söyleyince şımarık ve bencilce geliyor kulağa. Madem bayiyor çocuğu neden yaptın derler insana. İçini aç konunun biz de diyelim evet bu kocadan olmaz ya da terapi ya da abartma...

Ne yapsın mesela boş zamanında? Bana o kadar sıradan geldi ki ara sıra maç izleyip alkol alması. Sizin hobileriniz neler? Birlikte bunları yapıyır musunuz? Eğitim durumlarınız ne?
Anladığım kadarıyla sosyal medya özentisi biri daha, sanıyor ki çocuğuyla saklabanlik yapanlar süper dad. Çocuk istismarı haberi yok.

Bebeğimle oynamak şu sıra tek hobim , birlikte yemek hazırlıyoruz onunla hobimiz bu dizi izliyoruz vs beraber yapmayı çok seviyor ben kendimi uzak tutuyorum çünkü batıyor bana içmesi . İçince duramıyor çünkü dozunda bırakamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…