Kızlar aranızda babasız bebek büyüten var mı

Anladığım kadarıyla sosyal medya özentisi biri daha, sanıyor ki çocuğuyla saklabanlik yapanlar süper dad. Çocuk istismarı haberi yok.
Canım hayır çocuksuz çiftlerden bahsediyorum daha doğrusu mutlu olan her aileye imreniyorum bebeğimle kocam çok ilgileniyor zaten sosyal medyada ki gösteriş meraklılarına neden imreneyim mutlu aile tablosu demek istediğim

Bağımlı değilse, burada kimine normal gelecek kimine gelmeyecek. Siz rahatsız oluyorsanız tercih sizin

Bağımlı değilse, burada kimine normal gelecek kimine gelmeyecek. Siz rahatsız oluyorsanız tercih sizin
Yani siz olsanız ne yapardınız sevdiğiniz sevildiğiniz bir ilişki fakat alkol problem alkolden vazgeçmiyor ama sizden de geçmiyor şartlandıramazsın beni diyor empati kurmanızı istesem

Siz bence yorgun bir dönem geciriyorsunuz. Çünkü biraz tutarsız konusuyorsunuz. Bir mesajı izda eşim ilgili bize zaman ayırır diyorsunuz diğer mesajda boş bir adam ... Yani size zaman ayırıp ilgi ve sevgisini veriyorsa 1-2 saatlik özel alanında içtiği biraya izlediği filme de laf söylemeyin, siz eşlik etmek isterseniz çocuğun uyku saatini bekleyin ya da eşinize o özel alan saatini size de tanımasını talep edin. Bugün sen yarın ben...

Yani siz olsanız ne yapardınız sevdiğiniz sevildiğiniz bir ilişki fakat alkol problem alkolden vazgeçmiyor ama sizden de geçmiyor şartlandıramazsın beni diyor empati kurmanızı istesem
Alkollik değil diye yorumluyorum, siz de alkol kullandığını biliyordunuz böyle kabul etmişsiniz.

Ne yapıyor ? Böyle söyleyince şımarık ve bencilce geliyor kulağa. Madem bayiyor çocuğu neden yaptın derler insana. İçini aç konunun biz de diyelim evet bu kocadan olmaz ya da terapi ya da abartma...
Sana bir haftamızı anlatayım sabahları günaydınla uyandırıp bebeğimle beni öpen bir baba , eş . Güne güzel başlarız bazen kahvaltı hazırlar işlere dağılırız standart şeyler ben surat asmadıkça kavga etmeyiz genelde kavga çıkartan bir tip değildir sonra izin günü gelir marketten alkol alarak döner ben farklı bir etkinlik yapmayı beklerken öyle dediğimde de sahile çıkartır kahve içeriz akşam alkol içer sabaha kadar bu kısır döngüden sıkıldım. Tahammülüm kalmadı demek istediğim hani görüyoruz karı koca birlikte çok güzel vakit geçiriyor hayalimde ki evlilik böyle değildi izin gününde yine içecek diye o günlerden nefret ettim resmen hafta da 1-2 ama her hafta her hafta arkadaşları her gün içiyor onlar alkolik ben değilim diyor ama buda alkoliklik değil mi

Yputubeda dizi izlemenin ötesinde ne yapıyor?

Yputubeda dizi izlemenin ötesinde ne yapıyor?
Bebeğim içip içip oturup dizi izliyor enerjisini atamıyor ayda 1 arkadaşlarınla çık iç keyif al böyle saçma değil mi diyorum ben evimde içmekten mutluyum diyor bir keresinde maç izlediler arkadaşlarıyla biliyorum arkadaşlarıyla olduğunu aldatma karı kız olayı 0 . gece çok içmişler arkadaşlarında sızmışlar kızmadım bile evde içeceğine nerede zıkkımlanırsa zıkkımlansın evde içmesi batıyor

Eğer duzeltebilecek biriyse boşanmadan önce çaba harcanabilir. Eşini evlilik terapistini kabul eder mi ? Ya da siz bir etkinlik planlarsaniz size ayak uydurur mu ? Hafta sonu 10 bira yerine 5 yapalım vs diye kuralları yumuşatır mi?

Alkollik değil diye yorumluyorum, siz de alkol kullandığını biliyordunuz böyle kabul etmişsiniz.
Alkol içmesi sorun değilde kaç yaşında insanın nerede duracağını bilmemesi sorun haline geldi bebeğimiz olduktan sonra daha çok sorumluluklarımız arttı bebeğimiz olmasa nekadar içiyorsa içsin 1 gün adam yok yani içmeye başlayınca , ha yemek hazırlıyor bulaşıkları yerleştiriyor içtiği için kızmıyım diye de yani Allah korusun alkollüyken sızsa bebeğime birşey olsa nebilim ya ince mi düşünüyorum çok.

Halledilemeyecek kadar kötü durumda olduğunuzu dusunmuyorum. Tabi sen uğraşmak istemiyorum bitecekse bitsin diyorsan saygı duyarım. Bu arada hep ev arkadaşını anlatıyor gibisin ,koca olarak nasıl ? Yani cinsel hayatınızı etkiliyor mu bu süreç ?

Bence haddinizi aşıyorsunuz. Eşiniz de olsa bu kadar herşeye karışamazsınız. Dışarı çıkmayı sevmiyor, o indanlarla keyif almıyor olabilir. Belki gün içerisinde konuştuğu insanlar, siz ona yetiyorsunuz ve baska sosyalliğe ihtiyaç hissetmiyor. Buna karışamazsınız ki. Karakteri böyle.

Bence beklentilerinizi gözden geçirmelisiniz. Etkinlik istiyorum bizi sahile götürüyor yazmışsınız. Siz nasıl bir etkinlik istiyorsunuz? Ne istediğinizi eşinize net bir şekilde söylediniz mi?

Buradan etliye sütlüye karışmayan, kendi halinde ara sıra içen bir eşiniz var gibi görünüyor. Sanırım siz daha sosyal, daha canlı bir adam hayal etmiştiniz ama böyle bir adamla evlenmemişsiniz.

Etkinliklere ayak uydurur yalnız bırakmaz genelde beni o konularda , terapiste gidelim dediğimde ben özelimi anlatamam diyor şaka gibi ,tamam az içeceğim bugün diyor bazı zamanlar uyuyor kurala bazı zamanlar yine abartıyor kısır döngü içerisindeyiz anlayacağın alkol içen insanın da sözlerine bildiğin üzere pek güven olmuyor ilerisinden korkuyorum ben buyüzden her detayı düşünüyorum maalesef ki daha 3 yıllık evlilikte böyleysek diye

Abartığında ne kadar içiyor? Ne yapıyor?

Çok özür dilerim ama sizinki de biraz simariklik oluyor gibi. Bu adamın alkol kullandigini biliyordunuz sonuçta böyle de kabul etmişsiniz şimdi de alkolik bir piskopatmis gibi davraniyorsunuz. Terapiste gidin zaten konustura konustura çözer eşinizi.

Yeni anne sayılırım

Güzel tanımladınız hayal ettiğim gibi olmadı sanırsam bundan dolayı da olabilir sinirim öfkem içtiğinde eve gelmediği zamanlar oldu o derece çok içiyor bazı günler 35 yaşında ki adamın alkol yüzünden bir evi olduğunu unutmasıo derece içmesi benim problemim dediğiniz gibi herkesin alanı var içsin ama az içsin diye haykırıyorum kendisine eşşek gibi çalışıyorum 1 günde keyif yapayım zaten evimde içiyorum dior kendiside zaten ama canım 3 yıllık evliyiz ileride evde içmektende sıkılıp daha farklı içmeye başlarsa eve gelmemeyi arttırırsa nebiliyim bebeğim var sonuçta herşeyi detaylıca düşünüyorum şuana odaklı yaşamıyorum

Ben babasiz iki cocuk büyütüyorum kızım iki buçuk yaşındaydı evi terk ettiğinde oğluma hamileydim, tabi ki zor çocukların istekleri hiç bitmiyor hem anne hem baba rolü bir kişi de oluyor

Siz çocuk yapmadan önce oturup bu alkol mevzusunu konuştunuz mu? Adam hep böyleymiş çocuktan sonra alkolik olmamış. Ayrıca tuhafsiziniz gerçekten dışarda içip nerde olduğu belli olmayan bir yerde sızıp kalırsa sorun yok ama evde içerse mi sorun? Sizdiginda çocuğa bişey olursa diyorsunuz bide. Evde en azından ayiltma şansınız var elinizin altında,elin evindeki adama nasıl ulasacaksiniz bişey olsa? Tuhafsiniz gerçekten. Zaten bu halledilebilecek bir sorun. Geçinmeye gönlü olan geçinir siz adamı sevmiyorsunuz bence ve boş gününde evde kendi halinde içtiği alkol bahane.

Siz her şeyin sosyal medyada ki gibi olduğunu sanıyorsunuz. Çok yanılıyorsunuz.

Bebeğinizle ilgilenmiyorsa siz, biraz gayret edin. Akşamları üçünuzün vakit geçireceği anlar oluşturun.

Hemen boşanmak kolaya kaçmaktır.

Mücadele edin. Durduk yere boşanacaksınız. Sonra çok üzüleceksiniz.

Daha bebek 6 aylık o büyüdükçe babası onunla daha fazla vakit geçirmek isteyecektir. Elinizden geleni yapın.

Gerekirse eşiniz Alkol tedavisi alsın. Belki alkolik değil ama tek uğraşı, keyfi oysa onun yerine farklı bir uğraş koymayı öğrenebilir.

Ya siz eşinizi artık sevmiyorsunuz. Yada onu çevrenizden biriyle kıyaslıyorsunuz. Çünkü çok garip bir boşanma isteği içindesiniz.

Kimse evin içinde sirk hayatı yaşamıyor. Akşam olunca herkes köşesine çekilir. Önemli olan onun dışındaki ilgi alaka , sevgi bağlarıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…