- 25 Kasım 2024
- 25
- -15
- 30
-
- Konu Sahibi secretceyda
Canım hayır çocuksuz çiftlerden bahsediyorum daha doğrusu mutlu olan her aileye imreniyorum bebeğimle kocam çok ilgileniyor zaten sosyal medyada ki gösteriş meraklılarına neden imreneyim mutlu aile tablosu demek istediğimAnladığım kadarıyla sosyal medya özentisi biri daha, sanıyor ki çocuğuyla saklabanlik yapanlar süper dad. Çocuk istismarı haberi yok.
Bağımlı değilse, burada kimine normal gelecek kimine gelmeyecek. Siz rahatsız oluyorsanız tercih sizinEşim duyarlı bir baba , evi ile çocuğu ile benimle ilgilenen anlayışlı sabırlı . Fakat alkol problemi mevcut tahammül edemiyorum tek hobisi alkol bize de zaman ayırıyor fakat izinli günlerinde bize zaman ayırdıktan sonra hep alkole vakit ayırıyor içip içip youtubedan dizi izliyor bu aptallığa dayanamıyorum
Yani siz olsanız ne yapardınız sevdiğiniz sevildiğiniz bir ilişki fakat alkol problem alkolden vazgeçmiyor ama sizden de geçmiyor şartlandıramazsın beni diyor empati kurmanızı istesemBağımlı değilse, burada kimine normal gelecek kimine gelmeyecek. Siz rahatsız oluyorsanız tercih sizin
Siz bence yorgun bir dönem geciriyorsunuz. Çünkü biraz tutarsız konusuyorsunuz. Bir mesajı izda eşim ilgili bize zaman ayırır diyorsunuz diğer mesajda boş bir adam ... Yani size zaman ayırıp ilgi ve sevgisini veriyorsa 1-2 saatlik özel alanında içtiği biraya izlediği filme de laf söylemeyin, siz eşlik etmek isterseniz çocuğun uyku saatini bekleyin ya da eşinize o özel alan saatini size de tanımasını talep edin. Bugün sen yarın ben...Canım hayır çocuksuz çiftlerden bahsediyorum daha doğrusu mutlu olan her aileye imreniyorum bebeğimle kocam çok ilgileniyor zaten sosyal medyada ki gösteriş meraklılarına neden imreneyim mutlu aile tablosu demek istediğim
Zor bir soru. Ne kadar empati kursam da belki sizi anlayamam. Yaşamak çok ayrı bir şeyYani siz olsanız ne yapardınız sevdiğiniz sevildiğiniz bir ilişki fakat alkol problem alkolden vazgeçmiyor ama sizden de geçmiyor şartlandıramazsın beni diyor empati kurmanızı istesem
Alkollik değil diye yorumluyorum, siz de alkol kullandığını biliyordunuz böyle kabul etmişsiniz.Yani siz olsanız ne yapardınız sevdiğiniz sevildiğiniz bir ilişki fakat alkol problem alkolden vazgeçmiyor ama sizden de geçmiyor şartlandıramazsın beni diyor empati kurmanızı istesem
Sana bir haftamızı anlatayım sabahları günaydınla uyandırıp bebeğimle beni öpen bir baba , eş . Güne güzel başlarız bazen kahvaltı hazırlar işlere dağılırız standart şeyler ben surat asmadıkça kavga etmeyiz genelde kavga çıkartan bir tip değildir sonra izin günü gelir marketten alkol alarak döner ben farklı bir etkinlik yapmayı beklerken öyle dediğimde de sahile çıkartır kahve içeriz akşam alkol içer sabaha kadar bu kısır döngüden sıkıldım. Tahammülüm kalmadı demek istediğim hani görüyoruz karı koca birlikte çok güzel vakit geçiriyor hayalimde ki evlilik böyle değildi izin gününde yine içecek diye o günlerden nefret ettim resmen hafta da 1-2 ama her hafta her hafta arkadaşları her gün içiyor onlar alkolik ben değilim diyor ama buda alkoliklik değil miNe yapıyor ? Böyle söyleyince şımarık ve bencilce geliyor kulağa. Madem bayiyor çocuğu neden yaptın derler insana. İçini aç konunun biz de diyelim evet bu kocadan olmaz ya da terapi ya da abartma...
Yputubeda dizi izlemenin ötesinde ne yapıyor?Bebeğimle oynamak şu sıra tek hobim , birlikte yemek hazırlıyoruz onunla hobimiz bu dizi izliyoruz vs beraber yapmayı çok seviyor ben kendimi uzak tutuyorum çünkü batıyor bana içmesi . İçince duramıyor çünkü dozunda bırakamıyor
Bebeğim içip içip oturup dizi izliyor enerjisini atamıyor ayda 1 arkadaşlarınla çık iç keyif al böyle saçma değil mi diyorum ben evimde içmekten mutluyum diyor bir keresinde maç izlediler arkadaşlarıyla biliyorum arkadaşlarıyla olduğunu aldatma karı kız olayı 0 . gece çok içmişler arkadaşlarında sızmışlar kızmadım bile evde içeceğine nerede zıkkımlanırsa zıkkımlansın evde içmesi batıyorYputubeda dizi izlemenin ötesinde ne yapıyor?
Eğer duzeltebilecek biriyse boşanmadan önce çaba harcanabilir. Eşini evlilik terapistini kabul eder mi ? Ya da siz bir etkinlik planlarsaniz size ayak uydurur mu ? Hafta sonu 10 bira yerine 5 yapalım vs diye kuralları yumuşatır mi?Sana bir haftamızı anlatayım sabahları günaydınla uyandırıp bebeğimle beni öpen bir baba , eş . Güne güzel başlarız bazen kahvaltı hazırlar işlere dağılırız standart şeyler ben surat asmadıkça kavga etmeyiz genelde kavga çıkartan bir tip değildir sonra izin günü gelir marketten alkol alarak döner ben farklı bir etkinlik yapmayı beklerken öyle dediğimde de sahile çıkartır kahve içeriz akşam alkol içer sabaha kadar bu kısır döngüden sıkıldım. Tahammülüm kalmadı demek istediğim hani görüyoruz karı koca birlikte çok güzel vakit geçiriyor hayalimde ki evlilik böyle değildi izin gününde yine içecek diye o günlerden nefret ettim resmen hafta da 1-2 ama her hafta her hafta arkadaşları her gün içiyor onlar alkolik ben değilim diyor ama buda alkoliklik değil mi
Alkol içmesi sorun değilde kaç yaşında insanın nerede duracağını bilmemesi sorun haline geldi bebeğimiz olduktan sonra daha çok sorumluluklarımız arttı bebeğimiz olmasa nekadar içiyorsa içsin 1 gün adam yok yani içmeye başlayınca , ha yemek hazırlıyor bulaşıkları yerleştiriyor içtiği için kızmıyım diye de yani Allah korusun alkollüyken sızsa bebeğime birşey olsa nebilim ya ince mi düşünüyorum çok.Alkollik değil diye yorumluyorum, siz de alkol kullandığını biliyordunuz böyle kabul etmişsiniz.
Halledilemeyecek kadar kötü durumda olduğunuzu dusunmuyorum. Tabi sen uğraşmak istemiyorum bitecekse bitsin diyorsan saygı duyarım. Bu arada hep ev arkadaşını anlatıyor gibisin ,koca olarak nasıl ? Yani cinsel hayatınızı etkiliyor mu bu süreç ?Alkol içmesi sorun değilde kaç yaşında insanın nerede duracağını bilmemesi sorun haline geldi bebeğimiz olduktan sonra daha çok sorumluluklarımız arttı bebeğimiz olmasa nekadar içiyorsa içsin 1 gün adam yok yani içmeye başlayınca , ha yemek hazırlıyor bulaşıkları yerleştiriyor içtiği için kızmıyım diye de yani Allah korusun alkollüyken sızsa bebeğime birşey olsa nebilim ya ince mi düşünüyorum çok.
Bence haddinizi aşıyorsunuz. Eşiniz de olsa bu kadar herşeye karışamazsınız. Dışarı çıkmayı sevmiyor, o indanlarla keyif almıyor olabilir. Belki gün içerisinde konuştuğu insanlar, siz ona yetiyorsunuz ve baska sosyalliğe ihtiyaç hissetmiyor. Buna karışamazsınız ki. Karakteri böyle.Bebeğim içip içip oturup dizi izliyor enerjisini atamıyor ayda 1 arkadaşlarınla çık iç keyif al böyle saçma değil mi diyorum ben evimde içmekten mutluyum diyor bir keresinde maç izlediler arkadaşlarıyla biliyorum arkadaşlarıyla olduğunu aldatma karı kız olayı 0 . gece çok içmişler arkadaşlarında sızmışlar kızmadım bile evde içeceğine nerede zıkkımlanırsa zıkkımlansın evde içmesi batıyor
Etkinliklere ayak uydurur yalnız bırakmaz genelde beni o konularda , terapiste gidelim dediğimde ben özelimi anlatamam diyorEğer duzeltebilecek biriyse boşanmadan önce çaba harcanabilir. Eşini evlilik terapistini kabul eder mi ? Ya da siz bir etkinlik planlarsaniz size ayak uydurur mu ? Hafta sonu 10 bira yerine 5 yapalım vs diye kuralları yumuşatır mi?
Abartığında ne kadar içiyor? Ne yapıyor?Etkinliklere ayak uydurur yalnız bırakmaz genelde beni o konularda , terapiste gidelim dediğimde ben özelimi anlatamam diyorşaka gibi ,tamam az içeceğim bugün diyor bazı zamanlar uyuyor kurala bazı zamanlar yine abartıyor kısır döngü içerisindeyiz anlayacağın alkol içen insanın da sözlerine bildiğin üzere pek güven olmuyor ilerisinden korkuyorum ben buyüzden her detayı düşünüyorum maalesef ki daha 3 yıllık evlilikte böyleysek diye
Çok özür dilerim ama sizinki de biraz simariklik oluyor gibi. Bu adamın alkol kullandigini biliyordunuz sonuçta böyle de kabul etmişsiniz şimdi de alkolik bir piskopatmis gibi davraniyorsunuz. Terapiste gidin zaten konustura konustura çözer eşinizi.Etkinliklere ayak uydurur yalnız bırakmaz genelde beni o konularda , terapiste gidelim dediğimde ben özelimi anlatamam diyorşaka gibi ,tamam az içeceğim bugün diyor bazı zamanlar uyuyor kurala bazı zamanlar yine abartıyor kısır döngü içerisindeyiz anlayacağın alkol içen insanın da sözlerine bildiğin üzere pek güven olmuyor ilerisinden korkuyorum ben buyüzden her detayı düşünüyorum maalesef ki daha 3 yıllık evlilikte böyleysek diye
Yeni anne sayılırımSiz bence yorgun bir dönem geciriyorsunuz. Çünkü biraz tutarsız konusuyorsunuz. Bir mesajı izda eşim ilgili bize zaman ayırır diyorsunuz diğer mesajda boş bir adam ... Yani size zaman ayırıp ilgi ve sevgisini veriyorsa 1-2 saatlik özel alanında içtiği biraya izlediği filme de laf söylemeyin, siz eşlik etmek isterseniz çocuğun uyku saatini bekleyin ya da eşinize o özel alan saatini size de tanımasını talep edin. Bugün sen yarın ben...
Bence haddinizi aşıyorsunuz. Eşiniz de olsa bu kadar herşeye karışamazsınız. Dışarı çıkmayı sevmiyor, o indanlarla keyif almıyor olabilir. Belki gün içerisinde konuştuğu insanlar, siz ona yetiyorsunuz ve baska sosyalliğe ihtiyaç hissetmiyor. Buna karışamazsınız ki. Karakteri böyle.
Bence beklentilerinizi gözden geçirmelisiniz. Etkinlik istiyorum bizi sahile götürüyor yazmışsınız. Siz nasıl bir etkinlik istiyorsunuz? Ne istediğinizi eşinize net bir şekilde söylediniz mi?
Buradan etliye sütlüye karışmayan, kendi halinde ara sıra içen bir eşiniz var gibi görünüyor. Sanırım siz daha sosyal, daha canlı bir adam hayal etmiştiniz ama böyle bir adamla evlenmemişsiniz.
Güzel tanımladınız hayal ettiğim gibi olmadı sanırsam bundan dolayı da olabilir sinirim öfkem içtiğinde eve gelmediği zamanlar oldu o derece çok içiyor bazı günler 35 yaşında ki adamın alkol yüzünden bir evi olduğunu unutmasıo derece içmesi benim problemim dediğiniz gibi herkesin alanı var içsin ama az içsin diye haykırıyorum kendisine eşşek gibi çalışıyorum 1 günde keyif yapayım zaten evimde içiyorum dior kendiside zaten ama canım 3 yıllık evliyiz ileride evde içmektende sıkılıp daha farklı içmeye başlarsa eve gelmemeyi arttırırsa nebiliyim bebeğim var sonuçta herşeyi detaylıca düşünüyorum şuana odaklı yaşamıyorumBence haddinizi aşıyorsunuz. Eşiniz de olsa bu kadar herşeye karışamazsınız. Dışarı çıkmayı sevmiyor, o indanlarla keyif almıyor olabilir. Belki gün içerisinde konuştuğu insanlar, siz ona yetiyorsunuz ve baska sosyalliğe ihtiyaç hissetmiyor. Buna karışamazsınız ki. Karakteri böyle.
Bence beklentilerinizi gözden geçirmelisiniz. Etkinlik istiyorum bizi sahile götürüyor yazmışsınız. Siz nasıl bir etkinlik istiyorsunuz? Ne istediğinizi eşinize net bir şekilde söylediniz mi?
Buradan etliye sütlüye karışmayan, kendi halinde ara sıra içen bir eşiniz var gibi görünüyor. Sanırım siz daha sosyal, daha canlı bir adam hayal etmiştiniz ama böyle bir adamla evlenmemişsiniz.
Siz her şeyin sosyal medyada ki gibi olduğunu sanıyorsunuz. Çok yanılıyorsunuz.Eşimle tek problemim alkol , tabi ki her gün içmiyor fakat tek hobisi o boş bulduğu anlarda içiyor maç olsun izinli günleri olsun evde içiyor genelde nadir dışarı çıkıyor ama benim tahammülüm yok sanki bebeğimizi büyütürken daha mantıklı aktiviteler yapması gerekiyor gibi hissediyorum çocuğumuza gelecekte birşeyler katabilelim, bana çok boş bir insan gibi gelmeye başladı sanki onunla devam edersem bende boş olacağım hayatım böyle geçip gidecek gibi hissediyorum ınstagram da ki mutlu evliliklere özeniyorum kendimi kötü hissediyorum