Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar anneler gününde annenize ne alacaksınız ben karar veremedim:(
Kızlar ben bir çanta aldım Marks and Spencer'dan. Kampanyaları varmış, 20 TL'lik hediye çeki verdiler onunla da çantayla kullanabileceği bir cüzdan aldım. Bir taşla iki kuş. Tavsiye ederim bir bakın.
Kızlar ben bir çanta aldım Marks and Spencer'dan. Kampanyaları varmış, 20 TL'lik hediye çeki verdiler onunla da çantayla kullanabileceği bir cüzdan aldım. Bir taşla iki kuş. Tavsiye ederim bir bakın.
Benim aldığım çanta 120 TL civarıydı canım ama 60-70 TL civarına olanları da vardı. 100 TL ve üzerine 20 TL hediye çeki veriyoruz diyince cüzdanı da ekledim. O da 30 civarıydı sanırım. Hepsi 130 TL'ye geldi yani.
ayyy bende düşün düşün hindiye döndüm.
annemin yarın doğum günü leopar desenli bi bluz aldım ve yarın vereceğim ama anneler gününde ne alacağım şaştım gecen seneler bi ihtiyacı oluyordu şak alıyordum ama bu sene hiçbirşey söylemiyor miksermi alsam acaba çaycı setimi alsam blendermı alsam ayakkabımı alsam offfffffff ne alsam cuma cmt magaza magaza gezerim artık.
Anne değilim henüz ama Çokkkk mutluyummm..!!!Anneler gününde hep sizmi geliceniz bu defada babanla biz geliyoruz biz size süprizzz yapıyoruzzz diyip kahkahalar atan,yarın sabaha pazar kahvaltısını balkonda yapıp şööyyleee bi keyif yapalım yavrularımla diyen bir meleğe sahibim ben...pamuğum benim...♥♥♥