• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar anneler gününde annenize ne alacaksınız ben karar veremedim:(

Kızlar ben bir çanta aldım Marks and Spencer'dan. Kampanyaları varmış, 20 TL'lik hediye çeki verdiler onunla da çantayla kullanabileceği bir cüzdan aldım. Bir taşla iki kuş. Tavsiye ederim bir bakın.

Kızlar ben bir çanta aldım Marks and Spencer'dan. Kampanyaları varmış, 20 TL'lik hediye çeki verdiler onunla da çantayla kullanabileceği bir cüzdan aldım. Bir taşla iki kuş. Tavsiye ederim bir bakın.

çantayı ne kadara aldın cnm

ben anneme düdüklü tencere, kayınvalideme tost makinesi alıcam ikisininde ihtiyacı olan bişey almak istemiştim bunları almaya karar verdim...

çantayı ne kadara aldın cnm

Benim aldığım çanta 120 TL civarıydı canım ama 60-70 TL civarına olanları da vardı. 100 TL ve üzerine 20 TL hediye çeki veriyoruz diyince cüzdanı da ekledim. O da 30 civarıydı sanırım. Hepsi 130 TL'ye geldi yani.

ayyy bende düşün düşün hindiye döndüm.
annemin yarın doğum günü leopar desenli bi bluz aldım ve yarın vereceğim ama anneler gününde ne alacağım şaştım gecen seneler bi ihtiyacı oluyordu şak alıyordum ama bu sene hiçbirşey söylemiyor miksermi alsam acaba çaycı setimi alsam blendermı alsam ayakkabımı alsam offfffffff ne alsam cuma cmt magaza magaza gezerim artık.

Hala karar veremiyorum.
Bu sene almayayım diye düzenli olarak hatırlatıyor.:27:
Ufak birşey de olsa almak istiyorum.
:26:
Çanta fena fikir değil ama.

Bide modamol çiçekgönder sitesi için 20tl değerinde hediye çeki veriyor.Ben ondan da aldım fiyatı 2 tl 20tl yerine geçiyor.:27:

Bu bahsettim şekilde çiçek siparişimi verdim kızlar:8::69:
$110305.jpg

Anne değilim henüz ama Çokkkk mutluyummm..!!!Anneler gününde hep sizmi geliceniz bu defada babanla biz geliyoruz biz size süprizzz yapıyoruzzz diyip kahkahalar atan,yarın sabaha pazar kahvaltısını balkonda yapıp şööyyleee bi keyif yapalım yavrularımla diyen bir meleğe sahibim ben...pamuğum benim...♥♥♥

Back