kızlar anneler gününde annenize ne alacaksınız ben karar veremedim:(

ben güller alıp yatağının üzerine sermeyi düşünüyorum canım, babam pek düşünmez de böyle şeyleri:)

bu başlığı açmayı düşünüyodum bende.benle aynı dertten muzdarip olanlar varmış :) aklıma hiç birşey gelmiyor benimde hem anneme hem kayınvalideme ne alcam pff:44:

Bende başlık açcaktımAnnem takı meraklısı yüzük ya da bileklik tarzı bişe alırım heralde

Ben parfüm aldım anneme bvlgarinin..
Kayınvalidemede kettle alıcaktım kampanyada olan bi ürün vardı çay makinesi ve kahve makinası birlikte onu aldım bende..
Çay makinasının altını kettle olarak kullanabilir nasılsa..
Size kolay gelsin hanımlar

bende ne alıcam bilemiyorum ya maaşımıda 2 gün sonra alıcam onu ayarlarım ama ne alsam offfff:97:

Hee bu arada benim annemin doğum günü 1 Mayısta ben parfümü o yüzden aldım bi an aklımdan çıkmış
Anneler gününde reflü yastığı almayı düşünüyorum..
Sizde nevresim,yastık,yorgan,uyku seti veya yatak örtüsü alabilirsiniz..

ben çiçek sepetinden çiçek göndercem, havası olsun anneciğimin

ah ah anneler günü yaklaşınca beni bir telaş alırdı anneciğime ne alsam diye..hediye alınca ne kadar mutlu olurdu.Bu sene ikinci kez anneler gününde yoksun anneciğim sana hediyem dualarım olacak

ayyy benim de aklıma birşey gelmiyor. annem uzakta onu sadece aramakla yetincem (
ama sevgili kaynanama ne alsam ki bilemiyorum( yeni evliyim ve ilk annelar günü bu nedenle kayda değer bişey almam lazım ama ne?? hoş çok paramda yok ya ne yapcam bilmiyorum((

Kızlar annem çanta istediğini söyledi lv den
Bide ben bonny food dan kek sepeti yaptırmak istiyorum daha önce yaptıran varmı?Tatları nasıl biliyormusunuz?

Kızlar annem çanta istediğini söyledi lv den
Bide ben bonny food dan kek sepeti yaptırmak istiyorum daha önce yaptıran varmı?Tatları nasıl biliyormusunuz?

kek sepeti yaptırma bence çok güzel olmuyor tatları,meyve sepeti yada meyveli çikolatalı karısık sepetler daha mantıklı :93:

kızlar ben anneme mücevher kutusu almak istiyorum ankarada nerede bulabilirim fikri olan var mı :26:

bana bi önerisi olan yok mu :26:
nerde güzel bi mücevher kutusu bulabilirim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…