• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar anne sütü ile ilgili bir sorum var sizlere

Merhabalar emzirme yok bende sağıyorum sagamadigim günde oluyor.
Mesala bir gün sagmadm ertesi gün sagdm o sagdigim sütü verme diyorlar bana göğüste beklemiş süt verilmez iknci sagdigin sütü ver diyorlar öyle birsey varmı
sağma konusunda çok tecrübem yok, doğum yaptığım hastane emzirme ve sağma kitapçığı hazırlayıp vermişti, orada böyle bir not gördüğümü hiç hatırlamıyorum ama sağma konusunda buralarda çok tecrübeli anneler var, onlar yanıtlasa çok daha iyi olur.

içinize sinmiyorsa tecrübeli bir anneden yanıt alana dek şöyle yapabilirsiniz, sağımın ilk 5 dksındaki sütü çöpe atabilirsiniz. çünkü süt sınırlı bir kaynak değildir, siz sağdıkça / bebek emdikçe gelir yani aslında memede süt bitti diye bir kavram yok, o yüzden yakınlarınızın uyarısını çok anlamlı bulamadım.

Estagfurullah. Ben de tüp bebeğe hazırlanırken tedavim ertelendiği ay hamile kaldım. Doktor kan değerlerimi beğenmeyip 1 ay erteleyelim demişti. :)
Sevincimiz 1 gün sürdü.
İlk doktor muayenemde görülen kiste bu kanser dediler. Yani belki servet harcadım kaç doktor gezdim. Hepsi aynı şeyi söyledi. Kötü huyluya benziyor ölürsün dediler. Ah neler çektim. 9 ay ağladım. Ameliyat olmadım. Kızım doğdu sapasağlam kist de iyi huylu çıktı ama psikolojim hala berbat.
Ben estetik dikiş olmama rağmen benim de dikişlerim aralandı. Kilon var mı? Benim var. Yağ nekrozu oluşmuş 5 ay oldu hala ufak ufak akıyor.
Beyaz sabunla yıka. Lif değdirme. İyice kurula kurutma makinesi tut. Hergün batikon sür üzerini hafifçe spançla kapa. Agumentin kullanabilirsin doktoruna danışıp.
Makinen varsa boş da olsa sağmayı dene. İlkim diye bi kadını takipliyorum instagramdan. Kadın tedavisi için sütünü kesti. Sonra sağarak gene getirdi şok oldum.
Çok şükür bebeğin yanında ve sağlıklı. Bizim de toz pembe gebelik anılarımız olmayıversin. Allah acılarını göstermesin
Rabbim yardımcın olsun kardeşim 🥺 kilom var ama öyle abartı değil 172 boyum kilomda 85 şuanda tabi 98 ile doğuma girdim bugün tartıldım 85 e düşmüşüm

sağma konusunda çok tecrübem yok, doğum yaptığım hastane emzirme ve sağma kitapçığı hazırlayıp vermişti, orada böyle bir not gördüğümü hiç hatırlamıyorum ama sağma konusunda buralarda çok tecrübeli anneler var, onlar yanıtlasa çok daha iyi olur.

içinize sinmiyorsa tecrübeli bir anneden yanıt alana dek şöyle yapabilirsiniz, sağımın ilk 5 dksındaki sütü çöpe atabilirsiniz. çünkü süt sınırlı bir kaynak değildir, siz sağdıkça / bebek emdikçe gelir yani aslında memede süt bitti diye bir kavram yok, o yüzden yakınlarınızın uyarısını çok anlamlı bulamadım.
Banada çok mantıklı gelmedi teşekkürler cevap içn

Back