Estagfurullah. Ben de tüp bebeğe hazırlanırken tedavim ertelendiği ay hamile kaldım. Doktor kan değerlerimi beğenmeyip 1 ay erteleyelim demişti. :)
Sevincimiz 1 gün sürdü.
İlk doktor muayenemde görülen kiste bu kanser dediler. Yani belki servet harcadım kaç doktor gezdim. Hepsi aynı şeyi söyledi. Kötü huyluya benziyor ölürsün dediler. Ah neler çektim. 9 ay ağladım. Ameliyat olmadım. Kızım doğdu sapasağlam kist de iyi huylu çıktı ama psikolojim hala berbat.
Ben
estetik dikiş olmama rağmen benim de dikişlerim aralandı. Kilon var mı? Benim var. Yağ nekrozu oluşmuş 5 ay oldu hala ufak ufak akıyor.
Beyaz sabunla yıka. Lif değdirme. İyice kurula kurutma makinesi tut. Hergün batikon sür üzerini hafifçe spançla kapa. Agumentin kullanabilirsin doktoruna danışıp.
Makinen varsa boş da olsa sağmayı dene. İlkim diye bi kadını takipliyorum instagramdan. Kadın tedavisi için sütünü kesti. Sonra sağarak gene getirdi şok oldum.
Çok şükür bebeğin yanında ve sağlıklı. Bizim de toz pembe gebelik anılarımız olmayıversin. Allah acılarını göstermesin