Ay çok saolun valla Allah razı olsun sizden son bir sorun daha var dün gece çıkartığım süt bugün çözüldü ya şimdi vericem ılık suda ısıttım biraz sütün rengi sarı ama çok değil sadece üst kısmı daha sarı yağ tabakası gibi kokusu kötü değil sabun gibi bi koku var öyle bozuk inek sütü kokusu gibi değil asla bozul değildir dimiMerhaba Buzluktan sütleri önce buzdolabı kısmına alırsınız orda çözünür ordan da icireceginiz kadarını biberona koyar ısıtırsiniz ama direkt ateşe tutmayın bir ılık su dolu kaba koyun o şekilde ılinsın. Acil bir durum varsa Buzluktan çıkan sütü direkt aynı yöntemle ısıtır sıvı hale getirirsiniz . Doldurulan süt bir daha dondurulmaz buna çok dikkat edin. Ben kendi kızıma 7 ay boyunca süt sagdim ve sütü biberona koyup biberonla besledim Buzluktan çıkarılan sütü 12 saat süre ile buzdolabına tutarak kullandım. Her seferinde kokusunu ve rengini kontrol edin ben tadını da ederdim çok az bir miktar olarak çünkü bazı poşetler çok minik de olsa hava alabilir riske atmak istemezdim. Burda şuna dikkat edin diyelim ki 200 ml süt dondurulmuş şekilde çıkardınız onu buzdolabına alın cozundukten sonra içeceği kadarını ısıtırsiniz hepsini bir anda ısıtmayin .