Gebeliğe Hazırlık Kızlar anne olmaya nasıl karar verdiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 26 yaşındayım. 26 yaşımda anne oldum.. 25 yaşımda evlendim.. hamileyken bile gezdik eşimle gidebileceğimiz merak ettiğimiz şehirleri falan. Yani hamilelik hayatımızdan birşey çalmadı. Hatta tur rehberimiz dağlara çıkarken senn çocuk gezgin olacak diyordu korona olmasa şimdi de çocukla gezerdik ama korona büktü bizimde belimizi.. Çocuk aslnda engel değil birşeye.. Ve annelik çoookkkk güzel

Hayırlısı tabi. Nasipte ne varsa o olur.

Benim annem 47 yaşında bana kurduğu cümle şu:"Şimdiki aklım olsaydı evlenmek ve çocuk doğurmak yerine 3 tane kedi sahiplenirdim.Ruhum ve kalbim daha huzurlu olurdu."
Vay be..bnce bicok kisinin dile getremedigi bi itiraftr bu..sadece ileride hic denemems olmamak,pismn olmamak icin ve evliligin,kararlarin 2 kisilik oldugunu dusunmekten dolayi yine de elmden geleni yapcm sanrm ama olmzsa kediler sagolsun

Az once annmle ayni muhabbeti yaptm..cok baskalar gercekten..evin bi bireyi..cocuktan hic farki yok..cocuk olsa bu kadar sever mym diye bile dusunuyorum hormonlar koşar belki yardima o zamn
Kesinlikle ben de öyle Hatta kayınvalidem baya endişeleniyor bu konuda

Vay be..bnce bicok kisinin dile getremedigi bi itiraftr bu..sadece ileride hic denemems olmamak,pismn olmamak icin ve evliligin,kararlarin 2 kisilik oldugunu dusunmekten dolayi yine de elmden geleni yapcm sanrm ama olmzsa kediler sagolsun
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah arkadaşım

Hayvanlarn yeri ayrı tabiki çok harika bisey hayvan sahplenmek fakat o ikinizin ortak noktası değil bebek ortak noktanız olacak ilişkiniz rutinleştiğinde hayatındaki eksikliği anlayp o zman bebek düşüneceksin. Ortalama evllklere baktğmzda evliliktem soğuman gerekirdi ama evlenmişsin yani zamanla fikirler değişiyor

Öncelikle eşimle gezdik tozduk eğlendik keşf ettik, heycanlandik, ağladık, güldük... Dolu dolu anılar biriktirdik . Mutluluk kumbaramizi doldurduk. Zor günlerimiz de oldu ve gördüm ki çok doğru bi yol arkadaşı sevmişim. Bu adam çok da güzel baba olur diye düşündüm. Özellikle bi karar almadım. Gittiğimiz gördüğümüz yerlerde çok güzel bebekler olurdu ve onları görmek insanın içine dokunurdu. Neden bizim de olmasın dedik. Hayatımızın içine bi tüy diktik

Belki de değişir dediğiniz gibi. Eşim en yakın arkadaşımdı. Arkadaşlıktan evliliğe sağlam adımlarla ilerledik. Birlikte okuduk. Her şeyi birlikte yaptık. Ondan dolayı evlenebildim. O olmasaydı evlilik aklıma bile gelmezdi. Belki dediğiniz gibi zamanla değişir fikrim.

Ne kadar güzel sözlerinizle ve neşenizle içimi açtınız. Allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın bozmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…