- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
biri benden bahsedıyor sanırımama ben tembelim yaa
ondan dagınıklık cok
Benim çocuğum yok ama düzenli tutmayı baştan hiç dağıtmayarak sağlıyorum. Sende çocuk olduğu için sıkıntı büyük, çocuklu arkadaşlar yönlendirse daha doğru olur.
Çocuklar oynadıkları oyuncakları daha sonra bir sepetin içine falan koymaya alıştırılsalar acaba daha rahat eder misin.
sen de bakma güldüğümesurrender beri gel :)
güldüğüme bakma gerçekten çok canımı sıkıyor bu halim... elim mi dağınık yoksa evimdemi bir sorun var çözemiyorum..
Bi care bulursan banada soyle lutfen3.5 yasinda oglum var cok daginik bi de ondan daha daginik olan babasi galiba hic durmadan ortalik toplamak gerekiyo yani mesela soyle yapabiliriz :) haftanin iki gunu genel temizlik diger zamanlar ivir zivir isler plan program yapmak gerekiyo sanirim sabah 10 dan 12 ye kadar ortalik topla toz al vs e cocugun oyuncagi dagitmasina engel olamayiz o kadarlikta olsun :)
sen de bakma güldüğüme
benım de canım sıkılıyor. bazen dıyorum yandakı komsum kadınsa ben neyım
gecen kadına '' nıye bu kadar düzenlısın sen yaa, olma bu kadar'' dedım
ama görsen senın de moralın bozulurdu
öff elım her seye fena yatkındır, övünmek gibi olmasın gercekten becerıklı hatunumdur. ama tembelım yaa
bu işler bana göre degıl
Ben daha kötü durumdayım, çocuğum da yok iki kişiyiz ve eşim ev işlerine yardımcıdır her zaman. Ama benim evim de öyle çat kapı gelinecek kadar düzenli olmuyor. Mutfağım ve yatak odam çok cabuk dağılır mesela. Çocuğum olsa düşünemiyorum bile her halde belediye gelir eve. Bir türlü düzen oturtamadım.
Düzenli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
ayyy o kadını anlatsana bana biraz.. temizliğinden bahsetsene... biraz ibret alırım belki..