- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Sevmiyorum oyle insanlariiiben yemek yapsam temizlik kaliyo temizlik yapsam yemek kaliyo :) hic durmadan temizlik yapiolar bence baska acikla
gerçekten hergün silip süpürüyormusun cnm, vallahi gıpta ettim sana
beni de her arayana temizlik yapıyorum diyorum.bir de gelecekleri tutunca ha bire temizlik yapan bu hatun mu diyorlardır.annem bile arkamdan konuşmuş.ben bunu böyle yetiştirmedim.pislik içinde oturuyor diyebende dün temizlik yapıyordum sil süpür rutin şeyler, arkadaşımla telefonda görüştük, napıyorsun dedi, temizlik işte ne olsun dedim.. iyi bayrama temizce çıkacaksın ne güzel dedi..
sen ne diyorsun yahu, bayrama kadar benim ev kırk kere pislenir, elli kere temizlenir hey yavrum hey, nerdeeee öyle bayram temizliği falan
rahat ınsanım
ama bu rahatlıgım benı bıle rahatsız edıyor
misafrin gelirmi canım? haberli mi gelirler gelenler.. ya da ani biri gelse napıyorsun
hiç olmadı bi çay demler kahvaltılık yaparsın bişeyler dert mi :)misafrin gelirmi canım? haberli mi gelirler gelenler.. ya da ani biri gelse napıyorsun
Sabah kalkıp kuzuyla aşk yaşarız biraz.Yumurtası haşlanırken camlar açılır, odalar toparlanır.
Mutfak hep düzenli olur, bardak falan olmaz etrafta.
Kahvaltı sonrasında makina tutulur, paspas çekilir ama kolay mı elbet değil bunları yapmak. Verilir onun eline de paspası, o da tv cam paspaslar.
Banyo, tuvalet, balkon yıkanır. Sık toz tutan eşyaların tozu alınır.
Haftada bir gün eşyalar çekilir, halılar kaldırılır.
Her gün yaptığım işler bunlar, dağınıklığa tahammülüm yok.
Zamanında fayansları diş fırçası ile temizlemişliğim var, o zamana bakarak rahatım şuan.
Elimiz agir olabilir pratiklik yoktur birazda tembel olabiliriz usengecte olabilir ohoo cok sey var bizdeaynen evi toparla temizle derken mutfak yemek kalıyo benimde.. mutfakla uğraşınca odalar dağınık kalıyor.. yetişenlere bravo diyorum başka söz yok
ben de dagınık ınsanım.elbıse dolabı duzenlı olan ınsanlara cok ımrenıyorumişlerimi günlük yapıyorum ..
erteleyince birikiyor ..
bulaşıkları makinaya ..
günlük süpür sil ..
dağıklığı sevmem ..
temizlik severim bende ..
beni de her arayana temizlik yapıyorum diyorum.bir de gelecekleri tutunca ha bire temizlik yapan bu hatun mu diyorlardır.annem bile arkamdan konuşmuş.ben bunu böyle yetiştirmedim.pislik içinde oturuyor diye
sağolsun çocuklarım henüz bebe iken bize gelip kızım camları silmen lazım, kızım evin tozunu alman lazım, kızım yemeğin her daim olmalı vs diyordu.bir gün patladım ya sen yap ya çocuklara bak yapayım dedim.kriz geçirtmişti sağolsun.o gün bu gündür pek bir şey diyemiyor.ama arkamdan söyleniyor hala
habersiz kımse gelmez bize :=)misafrin gelirmi canım? haberli mi gelirler gelenler.. ya da ani biri gelse napıyorsun
ben de dagınık ınsanım.elbıse dolabı duzenlı olan ınsanlara cok ımrenıyorum
ben duzenlıyorum 2 gunde eskı halini alıyor
o yuzden kendı halıne bıraktım
mesela, çamasırlar kuruduktan sonra sepette bır muddet yaşar
dolabım çok dagınıktır
eşiminki düzenlidir
oturma odasında yerlerde falan gereksız seyler yoktur, çocuk olunca olacak tabii.
benım dagınıklıgım elbıse dolabı, çamasırlık ve orta sehpa
Elimiz agir olabilir pratiklik yoktur birazda tembel olabiliriz usengecte olabilir ohoo cok sey var bizde
habersiz kımse gelmez bize :=)
zaten bılırsın
biri ani sekılde telefon acıp ugrayalım derse, 15. dk ev tastamam olur
dagınıgım, dagınık olanlara bişi demem. dagınılıktan bişi olmazaşırı düzenli olmasamda dağınıklığı sevmem ..
çamaşırı katlayarak toplar hemen yerleştiririm ..
mutfak ve wc cok önem veririm ..
asırı deterjan kullanmaktan cildim soyulmustu ..
simdi bayaga hafifledi ..
obk cok ii birsey degil ..
pis insanlar daha mutlu ..
aşırı düzenli olmasamda dağınıklığı sevmem ..
çamaşırı katlayarak toplar hemen yerleştiririm ..
mutfak ve wc cok önem veririm ..
asırı deterjan kullanmaktan cildim soyulmustu ..
simdi bayaga hafifledi ..
obk cok ii birsey degil ..
pis insanlar daha mutlu ..
o da senın şanssızlıgınbenim komşular zile basıp selaaaam diyorlar ama
nerde 15 dakka
hönkk diye kalıyorum kapıda
anladım ben seni benim gibi detaylı yapıyorsun.kendimizce hızlı da olsak millete göre ağır ama içine sinerek..benim anamda beni beğenmez... üzülmeyeyim diye söylemez , ama ben hareketlerinden anlıyorum... bana geldiğinde yemek yediğimizde bulaşıkları yıkama bahanesiyle tezgahı cifler.. mutfak dolaplarının yüzünü siler, ocağı cifler...
anne yapma ben yaparım derim, ama yapar genede, insan üzülüyor.. pis değilim ama gerçekten yetişemiyorum... birgün iiçinde herkesin yapıp bitirdiği işi ben günlere yayıyorum... mesela komşumuz sabah erkenden başlar öğlene bütün ev bitmiştir, üstün körü de yapmaz bal dök yala yani o derece... ben sabah başlasam öğleye daha bir odayı anca bitiririm