kızlar allah aşkına evinizi nasıl düzenli ve temiz tutuyorsunuz???

Sevmiyorum oyle insanlariii ben yemek yapsam temizlik kaliyo temizlik yapsam yemek kaliyo :) hic durmadan temizlik yapiolar bence baska acikla

aynen evi toparla temizle derken mutfak yemek kalıyo benimde.. mutfakla uğraşınca odalar dağınık kalıyor.. yetişenlere bravo diyorum başka söz yok

beni de her arayana temizlik yapıyorum diyorum.bir de gelecekleri tutunca ha bire temizlik yapan bu hatun mu diyorlardır.annem bile arkamdan konuşmuş.ben bunu böyle yetiştirmedim.pislik içinde oturuyor diye
sağolsun çocuklarım henüz bebe iken bize gelip kızım camları silmen lazım, kızım evin tozunu alman lazım, kızım yemeğin her daim olmalı vs diyordu.bir gün patladım ya sen yap ya çocuklara bak yapayım dedim.kriz geçirtmişti sağolsun.o gün bu gündür pek bir şey diyemiyor.ama arkamdan söyleniyor hala

Ay sıkma canınııııı. Bende çocuk yok ama üşengeçlik ve köpek var :) öyle her daim gıcır gıcır tutmuyorum, tutamıyorum. Hergün süpürmek şart kıl tüy yüzünden. Onun dışında hele bu sıcaklarda amaaaan yani. Benim tek takıntım banyo lavabosu. O Lavabo her daim temiz, gerisi bugün olmazsa yarın :)

Sabah kalkıp kuzuyla aşk yaşarız biraz.Yumurtası haşlanırken camlar açılır, odalar toparlanır.
Mutfak hep düzenli olur, bardak falan olmaz etrafta.
Kahvaltı sonrasında makina tutulur, paspas çekilir ama kolay mı elbet değil bunları yapmak. Verilir onun eline de paspası, o da tv cam paspaslar.
Banyo, tuvalet, balkon yıkanır. Sık toz tutan eşyaların tozu alınır.
Haftada bir gün eşyalar çekilir, halılar kaldırılır.
Her gün yaptığım işler bunlar, dağınıklığa tahammülüm yok.

Zamanında fayansları diş fırçası ile temizlemişliğim var, o zamana bakarak rahatım şuan.

aynı bendensin

işlerimi günlük yapıyorum ..
erteleyince birikiyor ..
bulaşıkları makinaya ..
günlük süpür sil ..
dağıklığı sevmem ..
temizlik severim bende ..
ben de dagınık ınsanım.elbıse dolabı duzenlı olan ınsanlara cok ımrenıyorum
ben duzenlıyorum 2 gunde eskı halini alıyor
o yuzden kendı halıne bıraktım

mesela, çamasırlar kuruduktan sonra sepette bır muddet yaşar
dolabım çok dagınıktır
eşiminki düzenlidir

oturma odasında yerlerde falan gereksız seyler yoktur, çocuk olunca olacak tabii.
benım dagınıklıgım elbıse dolabı, çamasırlık ve orta sehpa

benim anamda beni beğenmez... üzülmeyeyim diye söylemez , ama ben hareketlerinden anlıyorum... bana geldiğinde yemek yediğimizde bulaşıkları yıkama bahanesiyle tezgahı cifler.. mutfak dolaplarının yüzünü siler, ocağı cifler...
anne yapma ben yaparım derim, ama yapar genede, insan üzülüyor.. pis değilim ama gerçekten yetişemiyorum... birgün iiçinde herkesin yapıp bitirdiği işi ben günlere yayıyorum... mesela komşumuz sabah erkenden başlar öğlene bütün ev bitmiştir, üstün körü de yapmaz bal dök yala yani o derece... ben sabah başlasam öğleye daha bir odayı anca bitiririm

aşırı düzenli olmasamda dağınıklığı sevmem ..
çamaşırı katlayarak toplar hemen yerleştiririm ..
mutfak ve wc cok önem veririm ..
asırı deterjan kullanmaktan cildim soyulmustu ..
simdi bayaga hafifledi ..
obk cok ii birsey degil ..
pis insanlar daha mutlu ..

dagınıgım, dagınık olanlara bişi demem. dagınılıktan bişi olmaz
ama pis olmak ıyı degıl. pis olan insan yemek yaparken de dıkkatlı degıldır bana göre.

pislik değil de dağınıklık benim sorunum... ıvır zıvırım da yok aslında evim gayet sadedir, zaten dağınıklığa tahammül edemediğim için ıvır zıvır şeyler bulundurmam evimde... ama gene de nasıl beceriyorum da dağıtıyorum anlamış değilim

anladım ben seni benim gibi detaylı yapıyorsun.kendimizce hızlı da olsak millete göre ağır ama içine sinerek..
oysa sanırım üstünden şöyle bir geçerek temizlik yapmayı öğrenmemiz lazım.
bir de günün bereketli olması için sabah namazından sonra ayakta olunmalıymış.ben zaten geç yatıyorum.kızlar uyanmazsa berazber uyuyoruz (maks. 9-10 akadar) ama bi ara erken kalkmayı deneyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…