- 20 Ekim 2015
- 65
- 68
- 44
- Konu Sahibi pembe_pirenses
Rossmann almanya da gratis tarzi diyeyim ama orada bagimsiz denetleme dernekleri cok ciddi malum ve urunlerin bir cogunu degerlendirmis oluyor. Almanya dan gelen turkler de cok oldugundan ayni urunler olduguna eminiz o yuzden sadece oranin urunlerine guveniyorum ben. Yer temizleme mendilleri mesela kapi girisi ya da mutfakta hali yoksa ocak onu kova su yapacagina hop silip atiyordum eskiden. Simdi de internette ve burada da gormustum yariya kesip rulo havluyu bir kaba su ve sirkeyle koyuyorsun islak mendil oluyor hem de deterjansiz ama tembelim yapamadim, bulmam lazim tekrar.ben yabancı marka çok kullnamıyorum çünkü kendi ülkelerinde yasak olan malzemeleri türkiyeye satıyrolar yasa boşlularından faydalanıp... ama ben de bulaşık deterjanı damlatılmış su olayını çok duydum artık tertemiz misafir peçeteleri eşliğinde :) ben bu arda misafirlerden artan su dökülmüş su silinmiş falan öyle temiz mi kirli mi belli olmayan peçeteleri tere dökülen şeyleri silmek için değerlendiriyorum aklıma geldikçe yazarım yine....
Tabii pecete, ambalajindan cikmis selpaklar kagit havlularin ilk parcasi hani tutkalli olur, renk ayirici mendiller kuruyunca hep musluk icine birikenleri almak icin ya da dedigin gibi yerden bir de kurutma makinesinin filtre haznesi icin kullaniyorum makinenin ustunde 2 tane birakirim hep zamandan tasarruf.