Yeni kararlarina aynen sahip cik ve önüne bak canim..
Birak o düsünsün.. üni. ve ise baslaman sana inanilmaz bi özgüven katacak
Seni ikna edene dek eve dönme,korksun anlasin degerini..
çok çok sağolun beni anlamanıza çok sevindim babam bugün görüşecek babasıyla bende biraz dışarı çıkıp dolaşıcam..belki gelir bu akşmçok güzel bi karar almışsın cnm
zor bi hayat
ama herşey senin elinde
sen herkesten değerlisin bunu sakın unutma
bundan sonraki hayatında mutlu ol tamam mı güzel kız
kızlar size son durumu haber vermek istedim en son ablasında olduğunu öğrendim ve ablasıyla görüştüm o sırada konuşma bağrışmaya döndü toplamış kardeşlerini gitmiş ablasına..ben ablasıyla konuşurken küçük kardeşii ordan bana hakaret etti ve tel kapatıldı yüzüme tabi ben sinir krizleri geçirdim sonra babamı ablamı kardeşimi falan alıp gittim ablasına eniştesi onların mahallede rezillik çıksın istemedi.biz benim eve gittik oraya geldiler saat 3e kadar tüm derdimi isteğimi anlattım belli bi süre ayrı kalma kararı aldık şayet düzeldiğine inanırsam devam ama baktık düzelmedi o gün mahkemeye vericem..hepinize destekleriniz için çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız SİZ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIMM...
amin bitanem çok çokk sağoll:1hug:canımm benimmm bu güzell günde dualarımda olucaksın emin ol ki...
akkah hakkında hayırlısını versin inş:Saruboceq:
evet canım çok iyi oldu içimde ne varsa boşalttım rahatladım belli bi zaman annemde kalıp kafamı dinlicem bilmem gelirmi hatasını anlayıp..ama gelmesede zaten son görüşme mahkemede olurcanım benim bu görüşme iyi olmuşş eşinn hem kendinii hem ailesini tutamıyo sana karsıı cenesini belli erkek dediğinn karısınaa laf söletmezz bu böyledirr sen hiç sıkma canınıı böle iyi olmus sende kendini dinlersin birazz yanlızlıkk en büyük ilaç oluyo arada insana gercektenn bu kararlı konusmann onunn kafasını yerine getirebilir arkadassım hiçbişey senden değerli değil değilimm kendine cok iyi bakk hem gül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?