Kızlar Allah aşkına bana yardımcı olun..

ben sımjık bıcı bıcı yapem artıkın:kedi:

Son düzenleme:
çok güzel bi karar almışsın cnm
zor bi hayat
ama herşey senin elinde
sen herkesten değerlisin bunu sakın unutma
bundan sonraki hayatında mutlu ol tamam mı güzel kız

Yeni kararlarina aynen sahip cik ve önüne bak canim..
Birak o düsünsün.. üni. ve ise baslaman sana inanilmaz bi özgüven katacak
Seni ikna edene dek eve dönme,korksun anlasin degerini..

çok güzel bi karar almışsın cnm
zor bi hayat
ama herşey senin elinde
sen herkesten değerlisin bunu sakın unutma
bundan sonraki hayatında mutlu ol tamam mı güzel kız
çok çok sağolun beni anlamanıza çok sevindim babam bugün görüşecek babasıyla bende biraz dışarı çıkıp dolaşıcam..belki gelir bu akşm

gerçekten zor bi durum ama inan hiç bir şey senden önemli değil bu hayatta daha çok gençsin ama bizden çok şeyler yaşamışsın hem 22 yaşında olmak hem dul ve 2 çoçuğu kabul etmek nasıl bir sevgi anlamadım halada seviyorum diyosun ama inan önemli olan sensin senin o evde baş tacı olman gerekirken neler yaşatmışlar sana daha çok gençsin kendine yeni gelecek kurabilirsin allahın izni ile yeterki kendine güven rabbim yardımcın olsun inş

canim allah yardimcin olsun cocugun yokmus madem onun cocuklarinada bakmak zorunda degilsin .yol yakinken dön ya.canina kiymaktan bahsetmissin allah korusun senağlama senin yerinde olsam hic cekmezdim öyle kocayi

kızlar size son durumu haber vermek istedim en son ablasında olduğunu öğrendim ve ablasıyla görüştüm o sırada konuşma bağrışmaya döndü toplamış kardeşlerini gitmiş ablasına..ben ablasıyla konuşurken küçük kardeşii ordan bana hakaret etti ve tel kapatıldı yüzüme tabi ben sinir krizleri geçirdim sonra babamı ablamı kardeşimi falan alıp gittim ablasına eniştesi onların mahallede rezillik çıksın istemedi.biz benim eve gittik oraya geldiler saat 3e kadar tüm derdimi isteğimi anlattım belli bi süre ayrı kalma kararı aldık şayet düzeldiğine inanırsam devam ama baktık düzelmedi o gün mahkemeye vericem..hepinize destekleriniz için çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız SıZ ÇOK SEVıYORUM CANIM ARKADAŞLARIMM...

siz normal bir aşk yaşamamışsınız ki...
ölüm, beraber ölelim laflarını duyunca neden kadınlarımız çok sevildiğini hissediyor gerçekten anlamıyorum...
şimdi ne oldu bize diyorsunuz ama olan birşey yok bence...
çocuklarına bakarım senin dediniz mi evlenmeden önce bilmiyorum.. annelerimi mi bakmamış çocuklarına yoksa eşiniz mi tehditle vermiyor çocukları annelerine...
ki çocuklar yüzünden yada eski karısı yüzünden değil sizin mutsuzluğunuz...
kocanız hasta...
yapacağınız tek şey çözülmüyorsa ayrılmak...
hatta çoktan ayrılmalıydınız...kendi hayatınızın bir değeri olmalı...

canımm benimmm bu güzell günde dualarımda olucaksın emin ol ki...
akkah hakkında hayırlısını versin inş:Saruboceq:

canım benim bu görüşme iyi olmuşş eşinn hem kendinii hem ailesini tutamıyo sana karsıı cenesini belli erkek dediğinn karısınaa laf söletmezz bu böyledirr sen hiç sıkma canınıı böle iyi olmus sende kendini dinlersin birazz yanlızlıkk en büyük ilaç oluyo arada insana gercektenn bu kararlı konusmann onunn kafasını yerine getirebilir arkadassım hiçbişey senden değerli değil değilimm kendine cok iyi bakk hem gül

canımm benimmm bu güzell günde dualarımda olucaksın emin ol ki...
akkah hakkında hayırlısını versin inş:Saruboceq:
amin bitanem çok çokk sağoll:1hug:
evet canım çok iyi oldu içimde ne varsa boşalttım rahatladım belli bi zaman annemde kalıp kafamı dinlicem bilmem gelirmi hatasını anlayıp..ama gelmesede zaten son görüşme mahkemede olur

içini tamamen boşaltmıs olman cok güzel. allah hayırlısını yazsın inşallah bundan sorası için.

Allah yardımcınız olsun umarım ayrı kalacağınız süre eşinizin aklını başına getirir.

Makbercim..uzun zamandir girmiyordum ve bugun girip senin yazilarini okudugumda evvelki olaylarini bilmeme ragmen durumun bu denli ciddi oldugunu bilmiyordum..Kuzummm bak kuzum diyorum...sen daha 22 yasindasin..henuz 22 yasindasin bunun da altini ciziyorum..22 yas buyuk bir yas degil bana gore tabi...sen bu yasta kendinden oldukca buyuk biriyle ve yasindan buyuk bir evlilik yapmissin..ask sevgi bunlar insani her yasta bulur buna saygim sonsuz ama gelecekteki hayatin icin deneyimler ogrenebilecegin bir yastayken sen bir evlilik yaparak baski dolu gunler yasamaya baslamissin...Hayir degmis olsa anlayacagim ama goruyorsun seni yipratmaktan oteye gitmemis.Bu yasta cana kiymak ne demek ya sinirlerim bozuldu.Bu tarz seyler dusunmek senin olgunlugunda birine hic yakismiyor..lutfen bir daha boyle mevzular etme...boyle mevzular yerine kendinin ne kadar degerli oldugunu yine kendine defalarca hatirlat....CUNKU SEN DEGERLISIN ...her insan gibi...Evet sevgi, ask saygi duyulasi konular ama once insanin kendisine saygisi gelir..sen saygisizlik yapmamissin..ailesinin tum olumsuz yaklasimlarina ragmen sen saygini korumussun..esine saygida kusur etmemissin...peki ya sana duyulan saygi,senin kendine duydugun saygi nerde ....evliliginde bir yerlerde bunu gorebiliyor musun ve en onemlisi tekrar gorebilecegine inaniyor musun? iste bu soru anahtarlardan bir tanesi olmali....Dilerim Allah tan hakkinda senin icin hangisi hayirli olacaksa oyle olsun...cunku sen gulmeyi hakkenden bir arkadasimizssin...Ayrica kari ve koca arasina kimse girmemeli...destek olmaksa sonuna kadar yanindayiz..ama sen yine de yazdiklarimizin goturdugu yone degil,kalbinin ve aklinin goturdugu yone dogru git...dilerim arasinizdaki tum sorunlari hallerder ve yeni bir sayfa acarak sonsuza kadar tum satirlara mutluk yazarsiniz..

Son düzenleme:
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum biz bu evliliğe son bir şans vermeye karar verdik konuştuk anlaştık evlilik protokolü hazırlayım imzalıcaz..sizlerden Allah razı olsun derdime çare olmaya çalıştınız oldunuzda bana destek verdiniz..sizleri çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…