Kızlar aldığımız Sandık?

vayyy süper bi fikir yaa.tabi çok anlamlı olurrr...bende bunu yapcamm(resmini de eğer bulursan mutlaka ekle canımmmmmmmmmmmmm çok merak ettim)

demek sende morunu beğendin sağol canım.. senin gibi salonuma puf niyetiyle alcam..gören bayılıyooo ama bence de öle ...farklı ve güzelllll.. renk konusunda da içimi rahatlattın çok sağollllllllllllllllllllllllllll

çok gzel canım sandığın güle güle kulln Allah tamamını erdirsin ben çok beğendim şahsen çok sade ve şık:90:

çok gzel canım sandığın güle güle kulln Allah tamamını erdirsin ben çok beğendim şahsen çok sade ve şık:90:

sağol canımmmm,AMİN tüm evlilik hazırlığında olanları, sevenleri ve daha aradığı insanı bulamayanları tez zamanda ALLAH muradına erdirsin:)

bayımdım bayıldım sahaneymiş bu yaaa çok teşekkür edrim paylasım için bende isityorum kesinlikle bundan

bayımdım bayıldım sahaneymiş bu yaaa çok teşekkür edrim paylasım için bende isityorum kesinlikle bundan

sağol fıstığımmmmmmm..sen hangi rengi düşünüyonnn.renk kartelası çok geniş ,bunlar sadece beğendiğim bi kaç renk

önce yatak odası takımımı aldıktan sonra kara verecegim sandıgın rengine

tatlım odana alacağın mobilyaya bağlııı.......tabi kiiii
ben mobilyamı beyaz almayı düşünüyorum,temizlikte zorlanırmıyım bilemiyorum ama .:26:

abelyon sandıklar var şimdilerde onlar cok sık salonda veya korıderda da buyuk parcası kullanılabılır bı bakın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…