Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm çoook güzelmiş. ben de sandık istemeyenlerdenim. annem tutturdu, sandıksız gidilmez, aldıklarımızı nereye koyacaksın, olmaz vs. bu sandık çok şık duruyor, içine kullanmadıklarımı koyarım artık.
dediğin mor, siyah, beyaz kombin süper olur. bir de morla gümüş rengi, gri tonları süper oluyor.
cnm dediğin mor siyah beyaz güzel olur pikolatanın dediği gümüşle mor da güzel oluyor. evimizdeki böyle morlu gümüşlü koltuk takımı ben kendi evime farklı alırım artık:)
ya çokk beğendimm ben süperrrr güle güle kullan canım
kızlar ablama sandık aldık,sizce bu sandık nasıl? modern bişeyler olsun diye düşündük.bi kaç renk arasında kalsakta beyazı aldık.yorumlarınızı bekliyorum...
CADIARZU
sağol canım daha bana almadık ablama aldık..ben bekarım ama evlilik planları var yaza doğru..bişeyler bakıyorum.bi anda sıkışmayım die şimdiden işe el attım da:)))))))))))))))
çok şık ve sıradışı görünüyor,ayrıca beyaz mankaylıgı olan biri için ben beyazı çok begendım,fakat kullanım açısından kullanışlı olur mu acaba,mesela ileride bu sandığın uzerıne bir şey koyulmaz,normal mobilya sandıklar gibi değil...aslında brn fr düşünebilirim böyle bir sandık.iyi fikir oldu,saol paylaştıgın için
iyi yapıyosun zaten hepsini bi anda almanın imkanı yok yavaş yavaş almak lazım biz de seneye düşünüyoruz düğünü ama gene de başladım ben ufaktan
bayıldımm çok tatlılar ya hem modern hem dekoratif güsel günlerde kullanın canım ben sandık olayına demode bulduğum için karşıydım ama bunları gördükten snr fikrim değişti açıkcası
krem olana bayıldım, sandık, puf dekor olarakta kullanılabilir çok hoşmuş ya hangi siteden aldınız ki, şöyle bildik bi sitede olsa daha güvenilir olurdu sanki