- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
-
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Yol uzak canım eşim ayda bir gün goturuyo bir günlük maaşı gidiyo
Keşke başka bi bahane bulsaymissiniz yoksa gitmeniz de kalmanız da sorun değilKızlar bişey sormak istiyorum. Bir ay önce kv kp Ankara'ya gittiler eltimin yanına bnide götürmek istediler bnde kızım yerini yadirgiyo baba gelemem dedim kendi ailem de bile kalınca yatağı yadirgadi uyumadı kızlar . zorlandim dedim orda da . Nse işte bugün de Kayseri'de eltimi almaya gidecek eşim , dedi ki askm seni de annengile birakiyim iki gün sonra eltimi bırakacak ordan da seni aliyim dedi bnde biraz cekindim şimdi gitsem, gecen Ankara'ya gelmedi diyecekler zaten iki hafta sonra yine gideceğim babamlara kardeşimin gelin görmesi var bir hafta kalacağımbide annem mantı sıkacak ramaxanlik için 15_20 bezi sikiyolar iki gün kalacağım ve hep iş le geçecek bir yanım git diye bir yanım gitme diyo akıl verin lütfen..
Orası öyle tabiElti eviyle anne evi bir degil bir kere.Gitmek istiyorsan git.Annenin evinde rahat olabilirsin ama eltinin evinde o kadar da rahat olunamayabilir.
Yok hiç anlayışın değiler aslındaGitme ihtimalini düşündüğünüze göre çocuğunuzun düzeni bahaneymiş. Kim olsa böyle anlar bunu.
Gitmek istemediyseniz başka bahane bulacaktınız.
Öte yandan anne evinde elti evinde olduğundan çook daha fazla rahat edersiniz, bu da bir gerçek.
Ama anlayışsızlarsa gel de bunu kayın aileye anlat
Bnde gitmiyorum ozamanben olsam iki gün iş yapmak için gitmezdim.
Annen üveybence git. zaten uzakmış sık gidemiyorsunuzdur. Diğer gidişiniz de hep iş güç varmış bunda biraz adam akıllı vakit geçirirsiniz. Bak senin de kızın var,hadi kayınvalideni geçtim ama anneciğinin işinden kaçmaman gerekiyor.Bir kilo da kendine mantı sıkarsın hem.Kıymet bilirlerse Anaların bir kızları var zaten
Keşke başka bi bahane bulsaymissiniz yoksa gitmeniz de kalmanız da sorun değilben her zaman net olmaktan yanayım kv kp ya da kendi annem babam olsun davet ediyorlar gelemeyeceksem direkt gelemem diyorum neden belirtmek zorunda değilim ama eğer neden derseler bu aralar uygun değilim başka zaman diyorum . Bitiyo ve başka zaman zaten gidiyorum onlar geliyo o zaman kimse bana noldu o zaman gelmedin şimdi geliyosun imalari yapamıyo siz kızım yerini yadirgiyi diyince bu bı anda geçecek bişey değil
Annen üveypek kıymet bilen bir insan değil tek gitmek isteme sebebim babamı çok özledim
Annen üveypek kıymet bilen bir insan değil tek gitmek isteme sebebim babamı çok özledim
Aynn canım bence de gitmiyimo kayınvalideden bile uzak gelir bana, gitme tatlım.babanı kardeşinin işinde de görürsün...