- 5 Mart 2025
- 62
- 27
- 3
- 21
- Konu Sahibi gizemertrk
-
Hiç bir şey yapamaz boşuna tedirgin olmayın. Çok ısrarcı olursa şikeyet edeceğiniz söyleyip gözünü korkutun .Huzursuz ediyor beni sürekli son aradığında kendi suçlu olmasına rağmen beni manipüle edip ağlattı rezilsin falan diyerek birsürü hakaret küfür etti bende heryerden engelledim 1 ay geçti üstünden arıyor bugün kez aramış her yerden engelli sadece rehbere girince görebiliyorum aradığını tehdit falan durumu yok ama olursa diye tedirginim aşırı absürt şeyler değil ama ailemin tasvip etmeyeceği samimi fotoğraflar var sevgiliyken bu tehdit mevzuları açılmıştı ben salak mıyım öyle bi şey yapayım sadece seni yakmam bende yanarım ailen beni bulur demişti annem kardeşim falan biliyor ne yapıcam bilmiyorum çok korkuyorum
Bende uzun zamdır böyle biriyle uğraşıyorum. Böyle yaparak geri dönmenizi sağlamaya çalışıyor asla geri adım atmayın o da bi süre sonra vazgeçerHuzursuz ediyor beni sürekli son aradığında kendi suçlu olmasına rağmen beni manipüle edip ağlattı rezilsin falan diyerek birsürü hakaret küfür etti bende heryerden engelledim 1 ay geçti üstünden arıyor bugün kez aramış her yerden engelli sadece rehbere girince görebiliyorum aradığını tehdit falan durumu yok ama olursa diye tedirginim aşırı absürt şeyler değil ama ailemin tasvip etmeyeceği samimi fotoğraflar var sevgiliyken bu tehdit mevzuları açılmıştı ben salak mıyım öyle bi şey yapayım sadece seni yakmam bende yanarım ailen beni bulur demişti annem kardeşim falan biliyor ne yapıcam bilmiyorum çok korkuyorum
Hiç korkma güzelim, sen onu seviyordun ve samimi fotoğraf çekindiniz bu konuda kendini sakın suçlama. Hiçbir halt yapamaz. Tehditlerine aldırış etme. Kendisi de ailenize söyleyemeyeceğinin farkında. "Ben salak mıyım öyle bir şey yapayım sadece seni yakmam ben de yanarım ailen beni bulur" demiş zaten. Bunu diyen birisi g.t korkusu ile bir şey yapmaz. Telefonu açma, eğer yeniden tehdit ederse polise şikayet edeceğini söyle.Huzursuz ediyor beni sürekli son aradığında kendi suçlu olmasına rağmen beni manipüle edip ağlattı rezilsin falan diyerek birsürü hakaret küfür etti bende heryerden engelledim 1 ay geçti üstünden arıyor bugün kez aramış her yerden engelli sadece rehbere girince görebiliyorum aradığını tehdit falan durumu yok ama olursa diye tedirginim aşırı absürt şeyler değil ama ailemin tasvip etmeyeceği samimi fotoğraflar var sevgiliyken bu tehdit mevzuları açılmıştı ben salak mıyım öyle bi şey yapayım sadece seni yakmam bende yanarım ailen beni bulur demişti annem kardeşim falan biliyor ne yapıcam bilmiyorum çok korkuyorum
Hiç korkma güzelim, sen onu seviyordun ve samimi fotoğraf çekindiniz bu konuda kendini sakın suçlama. Hiçbir halt yapamaz. Tehditlerine aldırış etme. Kendisi de ailenize söyleyemeyeceğinin farkında. "Ben salak mıyım öyle bir şey yapayım sadece seni yakmam ben de yanarım ailen beni bulur" demiş zaten. Bunu diyen birisi g.t korkusu ile bir şey yapmaz. Telefonu açma, eğer yeniden tehdit ederse polise şikayet edeceğini söyle.
Annenizin destek olması çok iyi. Tekrar ararsa numara değiştirirsiniz.Çok teşekkür ederim desteğiniz için.5 6 kez falan daha aradı 2 gün boyunca,sonra daha aramadı. Annem zaten biliyordu sevgilim olduğunu,anlattım durumu birdaha ararsa numaranı değiştiririz dedi rahatladım artık.
Şikayet et.Basin belaya girer asla çekinme.Huzursuz ediyor beni sürekli son aradığında kendi suçlu olmasına rağmen beni manipüle edip ağlattı rezilsin falan diyerek birsürü hakaret küfür etti bende heryerden engelledim 1 ay geçti üstünden arıyor bugün kez aramış her yerden engelli sadece rehbere girince görebiliyorum aradığını tehdit falan durumu yok ama olursa diye tedirginim aşırı absürt şeyler değil ama ailemin tasvip etmeyeceği samimi fotoğraflar var sevgiliyken bu tehdit mevzuları açılmıştı ben salak mıyım öyle bi şey yapayım sadece seni yakmam bende yanarım ailen beni bulur demişti annem kardeşim falan biliyor ne yapıcam bilmiyorum çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?