- 30 Ekim 2020
- 935
- 255
- 25
-
- Konu Sahibi Cnarrr3525
Aşkım en son yumurtlama tarihinden hesapla benceCanım şuan ovülasyon negatif. Ben 2. Kere yumurtlama olduğuna eminim t kopkoyu çıktı bir de belirtilerimden anladım. Benim kafamı karıştıran şimdi tahmini regl tarihim :/
Öyle yapıcam heralde canım diğerinin üstünden 15 gün geçti zaten. 2. Yumurtlamadan da 7 gün geçti. 1 hafta daha bekleyeyim bari. Ama böyle regl ağrım var gibi de zatenAşkım en son yumurtlama tarihinden hesapla bence
İnşallah tutmuştur bu iyi bişi bence benimde hsg çekilmem lazım çok pahalı devlette yok bitkisel baktım adet olursam eğer bugün olmam lazımdı olduktan sonra oturma banyosu yapıcam nasipseÖyle yapıcam heralde canım diğerinin üstünden 15 gün geçti zaten. 2. Yumurtlamadan da 7 gün geçti. 1 hafta daha bekleyeyim bari. Ama böyle regl ağrım var gibi de zaten
Kaç ay oldu sizin deneyeli? İnş durumları ayarlayıp çekilebilirsiniz hsg yiİnşallah tutmuştur bu iyi bişi bence benimde hsg çekilmem lazım çok pahalı devlette yok bitkisel baktım adet olursam eğer bugün olmam lazımdı olduktan sonra oturma banyosu yapıcam nasipse
4 senedir deniyoruz canım henüz bir yere varamadıkKaç ay oldu sizin deneyeli? İnş durumları ayarlayıp çekilebilirsiniz hsg yi
eşin de sperm testi vs verdiyse sende bi hsg çekilmeye işini ayarla derim İnş en kısa zamanda olur canım vardır bi zamanı4 senedir deniyoruz canım henüz bir yere varamadık
Eşim verdi normal çıktı kuzum illaki ama artık uyku uyuyamıyorum herkesden bebek haberi alıyorum ağlıyorum hemen neden benim olmuyor diye rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaheşin de sperm testi vs verdiyse sende bi hsg çekilmeye işini ayarla derim İnş en kısa zamanda olur canım vardır bi zamanı
Yaş kaç canım? Ya öyle düşünme vardır nasibinde bi zaman en hayırlı zamanda gelsin öyle düşün.Eşim verdi normal çıktı kuzum illaki ama artık uyku uyuyamıyorum herkesden bebek haberi alıyorum ağlıyorum hemen neden benim olmuyor diye rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amenna Allah büyüktür tabii ama psikolojik çok yıprandım.26 yaşındayım cnımYaş kaç canım? Ya öyle düşünme vardır nasibinde bi zaman en hayırlı zamanda gelsin öyle düşün.
Ay daha yaşında gençmiş hiç üzülmeAmenna Allah büyüktür tabii ama psikolojik çok yıprandım.26 yaşındayım cnım
İnşallah büyük bi sıkıntı olmasından korkuyorum askıda kaldı inan en düşük 5 bin tlye düşürttüm hsg yi onu bile denkleştiremedimAy daha yaşında gençmiş hiç üzülme45 inde doğuruyor millet kız. Zamanını bekliyordur o
Ne diyim canım, Allah yardımcın olsun. Denk gelir illa ki bir şekildeİnşallah büyük bi sıkıntı olmasından korkuyorum askıda kaldı inan en düşük 5 bin tlye düşürttüm hsg yi onu bile denkleştiremedim
Aminnn inşallah yarın sabah test yapıcam bakalım antibiyotik almam lazım dişim için emin olmak istiyorumNe diyim canım, Allah yardımcın olsun. Denk gelir illa ki bir şekilde
Kaç gün var canım regle evet antibiyotik almadan iyice emin olmak lazım :/Aminnn inşallah yarın sabah test yapıcam bakalım antibiyotik almam lazım dişim için emin olmak istiyorum
10.000 mi baya uçuk fiyat yaa. Ben eylülde çektirdim 1800dü.İnşallah bi devlet hastanesi bulursam yada başka şehre gidicem ya 10 binden başlıyor
İkinci günü bugün gecikti canım ağzımda şişti valla ateşte çıktı hadi bakalımKaç gün var canım regle evet antibiyotik almadan iyice emin olmak lazım :/
Yaaa devlette varmış kaldırmışlar koskoca izmir bir işe yaramıyır şuan10.000 mi baya uçuk fiyat yaa. Ben eylülde çektirdim 1800dü.
Ay inş vardır canım bi şeyler. Yapsana bi gebelik testiİkinci günü bugün gecikti canım ağzımda şişti valla ateşte çıktı hadi bakalım
Amiinn inşallah ablamı bekliyorum alıp getircek yapıcam içimde pek ümit yok ama emin olup ilaç içmek için inanki o kadar karamsarımAy inş vardır canım bi şeyler. Yapsana bi gebelik testi
Canım sağlık ocağından kan da verebilirsiniz. Antibiyotik kullanacaksın ya, garanti olsun bence. Ben teste de güvenemezdim :/Amiinn inşallah ablamı bekliyorum alıp getircek yapıcam içimde pek ümit yok ama emin olup ilaç içmek için inanki o kadar karamsarım