- 30 Ekim 2020
- 935
- 255
- 25
-
- Konu Sahibi Cnarrr3525
Yumurtlamanızın hangi gün olduğunu biliyor musunuz? Ya da takip ediyor musunuz?Kızlar merhaba bat 01.03.2024 normalde başım belim karnım ağırır daha adet olmadan 1 hafta önce şuanda 3 gündür göğüslerim çok hassas sadece birde ilişkiden 1 gün sonra sağ kasıkta yanma hissettim 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım ama negatif tabiki 4 senedir bebek düşünüyoruz bu ay adetten hemen sonra folik asite başladım sizde hamilelik olabilir mi? Bu durumu yaşayıp hamile kalan oldumu takvimi yükledim yardımınıza ihtiyacım var
Sadece programdan takip ediyorum 16/17 si olmuş oluyor yumurtlamam ve diğer ilginç olan hayatımda ilk defa adetim yaklaştı derken yüzümde sivilce çıkması hiç çıkmazdıYumurtlamanızın hangi gün olduğunu biliyor musunuz? Ya da takip ediyor musunuz?
Uygulamalar genel olarak öyle. Benimki uygulama da 14.gün ama ovulasyon testi yaptım 15-16 da pik oldu. O yüzden sordum takip ediyor musunuz diye.Sadece programdan takip ediyorum 16/17 si olmuş oluyor yumurtlamam ve diğer ilginç olan hayatımda ilk defa adetim yaklaştı derken yüzümde sivilce çıkması hiç çıkmazdı
Uygulamalar çoğu kez doğru göstermiyor malesef bende uygulamayla takip ediyordum meğer o günler değilmiş ovülasyon testiyle buldum size de tavsiye ederim. Umarım hamilesinizdirSadece programdan takip ediyorum 16/17 si olmuş oluyor yumurtlamam ve diğer ilginç olan hayatımda ilk defa adetim yaklaştı derken yüzümde sivilce çıkması hiç çıkmazdı
İnşallah öyledir zamanında çok kullandım ama sonuç alamadım 4 senedir hsg çekilmem gerekiyor devlet hastanesinde yok özellerde maalesef çok pahalı maddi durumum hiç yok zatenUygulamalar çoğu kez doğru göstermiyor malesef bende uygulamayla takip ediyordum meğer o günler değilmiş ovülasyon testiyle buldum size de tavsiye ederim. Umarım hamilesinizdir
Yok canım yapmıyorum ilk başlarda çok yaptım şuan yapmıyorumUygulamalar genel olarak öyle. Benimki uygulama da 14.gün ama ovulasyon testi yaptım 15-16 da pik oldu. O yüzden sordum takip ediyor musunuz diye.
Ama hangisini kullandınız innovita çok hassas ben onunla buldumİnşallah öyledir zamanında çok kullandım ama sonuç alamadım 4 senedir hsg çekilmem gerekiyor devlet hastanesinde yok özellerde maalesef çok pahalı maddi durumum hiç yok zaten
Bütün markaları denedim canım internetten bile sipariş verdim inanAma hangisini kullandınız innovita çok hassas ben onunla buldum
Yok canım yapmıyorum ilk başlarda çok yaptım şuan yapmıyorum
Hsg testininde faydası oluyor. Bazen tüpler kapalı oluyor film esnasında açıyorlar. Bence geciktirmeden filminizi çektirin.İnşallah öyledir zamanında çok kullandım ama sonuç alamadım 4 senedir hsg çekilmem gerekiyor devlet hastanesinde yok özellerde maalesef çok pahalı maddi durumum hiç yok zaten
Yumurtanın ne zaman çatlayacağı da belli olmuyor benim üç gün koyu çıkmıştı yani o süreçte bir gün arayla ilişkiye girmek şansı çok arttırıyor uygulama da Pepapp doğru gösteriyor diye önerenler var bi bakın ona daBütün markaları denedim canım internetten bile sipariş verdim inan
İnşallah bi devlet hastanesi bulursam yada başka şehre gidicem ya 10 binden başlıyorHsg testininde faydası oluyor. Bazen tüpler kapalı oluyor film esnasında açıyorlar. Bence geciktirmeden filminizi çektirin.
Evet canım onuda kullanıyorum inşallah olmuştur şuan çok hafif sancım var gibi ama psikolojik de olabilir göğüslerm çook belirgin sadeceYumurtanın ne zaman çatlayacağı da belli olmuyor benim üç gün koyu çıkmıştı yani o süreçte bir gün arayla ilişkiye girmek şansı çok arttırıyor uygulama da Pepapp doğru gösteriyor diye önerenler var bi bakın ona da
Benim de 1 gün kaldı sadece göğüs ağrım var bende şaşkınım dün test yaptım erken gebelık ama negatif çıktı :/Evet canım onuda kullanıyorum inşallah olmuştur şuan çok hafif sancım var gibi ama psikolojik de olabilir göğüslerm çook belirgin sadece
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah benimde göğüslerim yumuşadı ama hala şişler ve damarlar belirgin ilk defa sancım yok kafam çok karışıkBenim de 1 gün kaldı sadece göğüs ağrım var bende şaşkınım dün test yaptım erken gebelık ama negatif çıktı :/
Kuzum seni heveslendirmek istemem ama yumurtlama testi çok koyu olup hamilelik testi pozitif çıkan çok kişi var varsa elinde yumurtlama testin yap at bakalım bi inşallah bebiş vardırYa kızlar benim bat 4 Mart fakat bu ay iki kere yumurtlama gördüm. 14 Şubatta çatlama oldu. 3 günde kanama yaşadım doktor yumurtlama kanaması büyük ihtimal dedi. Sonra Bir de 22 şubatta yumurtlama oldu. 14 şubata göre bugün 15. Gün reglim gecikmiş mi oluyor? Ne zaman test yapmalıyım sizce?
Canım şuan ovülasyon negatif. Ben 2. Kere yumurtlama olduğuna eminim t kopkoyu çıktı bir de belirtilerimden anladım. Benim kafamı karıştıran şimdi tahmini regl tarihim :/Kuzum seni heveslendirmek istemem ama yumurtlama testi çok koyu olup hamilelik testi pozitif çıkan çok kişi var varsa elinde yumurtlama testin yap at bakalım bi inşallah bebiş vardır