kızlar adetim 4 gün gecikti...

iki aydır deniyorum adetime 5 gün var aşırı yorgunum ve baş dömesi oluyor arar bacaklarıma kramp giriyor acaba hamile olabilir miyim yoksa psikolojik mi?

merhaba canım hamile olabilirsin bende de aynı şeyler olmuştu fakat psikolojikte olabilir..çok strese sokma kendini herşey beyinde bitiyor bu senin elinde herşeyi oluruna bak ve göreceksin ki hiç beklemediğin bir anda hamile kalacaksın..hakkında herşeyin hayırlısı..

meral mrb damla sana da mrb.ben de iyiyim işte ben de kalp atışı için bekliyorum yani gebe olduğumu biliyorum ama ötesi yok doktora gitmedim 19 20 ağustos gibi düşünüyorum inşaallah bakalım benim de hafif kasıklarım ağrıyo o kadar çok öptüm hepinizi...

merhaba betül ben biraz önce dokordan geldim (ZİYA KALEMDEN) çok heyecanlı gittim keseyi gördük çok şükür doktor gayet iyi dedi hatta hemşireden kesenin reesminin bile aldım:) ama bebeğim daha gözükmedi 15 gün sonra tekrar gideceğiz o zaman kalp atışınıda duyabilirmişim:) yalnız benim düşük tehlikem var pko olduğum için onun için progestan verdi doktor onu kullanacağım RABBİM hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin amin....

mrb sanırım gebeliğimiz aynı bir iki gün benimki büyük.bana ziya adetten 20 gün sonra gel dedi sanırım ben de 7 haftalıkken tam gitmiş olcam senin adına çok sevindim bebişin keseyi görmüşsünüz.içinde bebekte göründü mü?sana neler söyledi?ilgilendi mi?çok sıra var mıydı?sen tam olarak kaç haftalıkken gitcen?ben çok korkuyorum?neden tekrar ziyaya gittin?ziya nasıl davrandı? 15 gün biraz geç değil mi?o zaman da ücret alcak mı?düşük tehlikenin varlığını nasıl anladı?
ah bi de ben gitsem hepsini yazarım buraya.benim de özel hayatımda değişiklikler oldu.tayinim çıktı taşınma telaşımdan buraya uğrayamıyorum.ev aradım gelince hemen yattım çok uykum gelmiş bilmeme hamilelikten mi?
tekrar bebişin hayırlı olsun allah analı babalı bağışlasın...

merhaba betül ben biraz önce dokordan geldim (ZİYA KALEMDEN) çok heyecanlı gittim keseyi gördük çok şükür doktor gayet iyi dedi hatta hemşireden kesenin reesminin bile aldım:) ama bebeğim daha gözükmedi 15 gün sonra tekrar gideceğiz o zaman kalp atışınıda duyabilirmişim:) yalnız benim düşük tehlikem var pko olduğum için onun için progestan verdi doktor onu kullanacağım RABBİM hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin amin....

meral cok sevindim darısı benimde ve tüm isteyenlerin basına inşallah kac aylık hamilesin ne mutlu yaa...

meral son adet tarihin kaçtı?dr sana ne kadarlık gebesin dedi?kan testi yaptırdın mı?
ya inş sorunsuz hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız...

merhaba beülcüm benim sat 1 temmuzdu benim hesaplarıma göre dedi doktor 6 haftalıkmışım işte..evet çok sıra vardı yalnız ben ziya kalemin eski hastalarındanım yani benim pko tdavimi o yapıyordu onun için herşeyi bildiğini düşünürek ona gitmeye karar verdik eşimle eşim önceden randevu almış kalabalıktı ama 10 dk bekleyip bizi aldılar..ziya kalem hamile olduğuma çok şaşırdı çünkü benim hamile olma olasılığım %2 idi bende onaların arasına girdim anlayacağın:) keseyi iyi gördüğünü sözyledi ama işte dediğim gibi düşük tehlikem olduğu için progestan verdi birde vitamin elevit diye bir hap verdi canım sağolsun çokta ilgilendi..hayır canım 15 gün sonra tekrar ücret alınmıyor önce veriyorsun 15 gün sonra kontrole geldiğin için ücret almıyorlar 26 ağustosa gideceğiz nasipse bakalım bebeğimi malesef göremedim ama bir dahakine hem görebilecek hemde kalp atışlarını duyabilecekmişim inşallah..sen nereye taşınıyorsun çorumdan gidiyrmusun yani:(başka sormak istediğin bişey varsa cevaplarım canım..

kan testi yapmadı bir daha demekki gerek görmedi canım..

ay çok sevindim sendeki gelişmelere çok iyi.ben çorumun ilçesinde oturuyordum benim tayin çoruma çıktı o nedenle çorumdan ev arıyorum buraya taşıınıyoruz.ben buralıyım o nedenle tatilde de burdaydık.şimdi nasipse burada yaşıycaz.bildiğin kiralık ev var mı?3+1çarşıya yakın 400 civarı.kaydirigubbakcemile4
benim durumlar karışık onedenle ziyaya tam olarak ne zaman gitcem bilmiyorum sanırım 18 ile 25 arası giderim .öyle tırsıyorum ki gitmekten oraya.iiyi davranırsa ve memnun kalırsam ona devam etcem yoksa da ya b.harzadanlıya ya da sabri laçine gitcem onlara da iyi diyolar.CADIARZU
ziya çok mu şaşırdı hamile görünce seni...kaydirigubbakcemile3 çok iyi maşallah %2 şansın olması:nazar::nazar::nazar::dance:
başka bişeyler sölemedi mi?mde bulantısının olmaması veya kasık ağrıları gibi konularda...
kilonu ölçtü mü?kaç kilosun?ya ben zaten zayıf değilim bi de sürekli acıkıyorum bir de midem bulanmıyo ya yedikçe yiyesim geliyor.
drye kiminle gittin ?ben eşim ve annemle beraber gitcem inşallah iyi haberler yazarım sonra çok öptüm bay bay :1hug:

canım bilmem mi bu taşınam işlerini bildiğim kiralık ev yok ama denk gelirsem mutlka söylerim canım çorum gelmen daha iyi hangi ilçedeydin..ben eşimle gittim doktora kilomu ölçtüler 51 dim 53 olmuşum aşırı derecede yemek yiyorum şimdi 10 dk arayla acıkıyorum valla..mide bulantısıda yaşamıyorum kasıklarımda eskisi gibi ağrımıyor geçti sanırım..onlarıda sormayı akıl etmedim canım..bende dediğim gibi 2. kontrole 26 sında gideceğim..sen git ziya kaleme memnun kalmazsan başka doktora geç ben özel hastaneye gidecektim 20 sine vermişer randevuyu çok dolularmış eşimde böyle uğraşmayalım senin hasyalığını bilen bir doktora gidelim dedi ve ziya kalemi onun için tercih ettik canımm...

meral çok iyi yapmışsın ziyaya gitmekle hem senin durumunu biliyor hem de çok iyi diyolar.gerçi biraz ilgi alakası az seni ikna etmeye de çalışmıyor psikolojik olarak ta yardımcı olmuyor ama iyi işte.görüşürüz

deryacım öncelikle tebrik ederim allah sağ sağlim kucagına almayıda nasip eder inşallah bende pcos var demişsin bende dün öğrendim pcos olduğumu bu pcosla hamile kalma şansım çok mu düşük yani?bide bişi sorucam bu hayıt tohumunu nasıl kullandın canım bende kullanmayı düşünüyorum yardımcı olursan çok sevinirim yalnız ben birde ilaç kullanıyorum zararı olmaz haralde?

canlarım çok teşekkür ederim evet bende pkos vardı..hayıt tohumunu 1 çay kaşığı kaynamış bir bardak suya kattım ve 15 dk.dinlendirdim sonra günde iki kere içtim 2 ay boyunca..aslında zor diye bişey yok herşey beyinde bitiyor bir kere bebek fikrini atacaksın kafandan sonra bebek geliyor zaten canım ben 1 sene boyunca çok mücadele verdim bende hormon bozukluğuda vardı ve tek tüpüm kapalı idi..hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım canım..allah yar ve yardımcınız olsun..sormak istediğin bişey varsa sor cevaplamaya çalışırım..

canlarım çok teşekkür ederim evet bende pkos vardı..hayıt tohumunu 1 çay kaşığı kaynamış bir bardak suya kattım ve 15 dk.dinlendirdim sonra günde iki kere içtim 2 ay boyunca..aslında zor diye bişey yok herşey beyinde bitiyor bir kere bebek fikrini atacaksın kafandan sonra bebek geliyor zaten canım ben 1 sene boyunca çok mücadele verdim bende hormon bozukluğuda vardı ve tek tüpüm kapalı idi..hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım canım..allah yar ve yardımcınız olsun..sormak istediğin bişey varsa sor cevaplamaya çalışırım..

sağol canım peki bu hayıtı tohum olarak mı atıcaz yoksa dövücekmiyiz birde ben 3 tane ilaç alıyorum zararı olur mu acaba gerçi sonuçta bitki ama ne bilim

birde adet döneminde filan da içiliyor mu yani 1 ay boyunca hergün mü tüketeyim?

meralcim canım öncelikle mutluluğunu canı yürekten paylaşıyorum, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. :1hug: ben 4 yıllık evliyim 3 yıldır korunmuyorum ama açıklanamayan infertilite yani sebepsiz hamile kalamama teşhisi kondu, bu ay 31 temmuzda ilk aşılmamı yaptırdım normalde bugün yarın regl olmam lazım, çok umutlandırmak istemiyorum kendimi ama bu sabah göğüs uçlarım çok hassas olduğunu farkettim dokunamıyorum, ilk kez böyle oldum, oysaki hiç umutlanmıyordum, hatta 2.aşılama tarihini falan düşünür olmuştum, ama bu sabah :Saruboceq: :) ama kasıklarım hastalanacak gibi de ağrıyor, bu ağrı benim kalbimi sızlatıyor, sen benimde ağrılarım oldu demiştin, gerçekten ağrı olsa da hamile olabilir miyim, kızlar nolur dua edin bana, bir de 2 gündür yüzüm de tuhaf bir şişlik var ??:asigim:

Back
X