kızlar adetim 4 gün gecikti...

teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere..beül bu arada bugün yaptırdım kan testini sonuç bekliyorum neden yaptırıyorum çünkü ara ara kasık ağrılarım oluyor açıkcası korkuoyorum dış gebelikten onun için bir daha yaptırdım..bakalım sonuç ne çıkacak ne olur dua edin..betül senin doktorun kim..

meral benim 1 kürtajım var evvelinden .bu ikincisi ben ziya kaleme 19-20 ağustosta gideceğim inşallah herşey iyi olur .o zamana kadar bekleyeceğim folik plus ve bebek aspirini kullanıyorum

meral benim 1 kürtajım var evvelinden .bu ikincisi ben ziya kaleme 19-20 ağustosta gideceğim inşallah herşey iyi olur .o zamana kadar bekleyeceğim folik plus ve bebek aspirini kullanıyorum

sen kime ne zaman gidecen kan değerini ve drnin söylediklerini kesin yaz buraya inşallaah hayırlı haberler alırsın

Merhaba betül benimde doktorum ziya kalemdi..ama şimdi kararsizim aslinda çok iyi bir doktor ama ne bileyim beni hemen tüp bebeğe yönlendirdi ya ondan dolayi ben çok strese girdim..eşim şimdi başka doktor araştiriyor bakalim bu hafta gitmeyi düşünüyorum..bu arada aldim sonucu.....2277 sence nasil iyimi sonucum..

Ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 ay önce folik plusa başlamiştim iyiki başlamişim valla şimdide kullaniyorum..bebe aspirin kan için kullaniyorsun değil mi..

canım yaaa benim gülümede nasıl yakıştı hamişlik inşallah seni hep böyle mutlu görürüm bitanem benim.ikizimiz olacak:emir_bebek::emir_bebek:

Ben siteye yeni üye oldum. yazılarınızı okudum. Çok tebrik ederim meralcim, inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur ve inşallah bebek isteyen herkes bu sevinci yaşar.

Ben siteye yeni üye oldum. yazılarınızı okudum. Çok tebrik ederim meralcim, inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur ve inşallah bebek isteyen herkes bu sevinci yaşar.

aramıza hoşgeldin canım çok telşekkür ederim güzel dileklerin için..darısı herkesin başına..amin..

Merhaba betül benimde doktorum ziya kalemdi..ama şimdi kararsizim aslinda çok iyi bir doktor ama ne bileyim beni hemen tüp bebeğe yönlendirdi ya ondan dolayi ben çok strese girdim..eşim şimdi başka doktor araştiriyor bakalim bu hafta gitmeyi düşünüyorum..bu arada aldim sonucu.....2277 sence nasil iyimi sonucum..

arkadaşım berna harzadanlı diye bi dr varmış o da iyiymiş .ben de ikisi arsında kararsız kaldım ama çnce ziyayı bir deniycem sonra duruma göre davranacam sonucun sanırım çok iyi:emir_bebek:
sana bişey sorcam ziya bana dedi ki adetten 20 gün sonra gel bakarız keseye ve kalp atışına dedi.sence ben kalan 14 günü bekleyip mi gideyim ? yoksa devlette bir kan testi daha yaptırayım mı?:enbuyukkk:

ben yarın özel hastaneye gideceğim ben 20 gün falan bekleyemem çok sabırsızlanıyorum sen en iyisi kan testini tekrarla ziya kalem evet iyi bir doktor ama bana yaramadı

Meral ne için özel hastaneye gideceksin.Ablamda diyor başka bir doktora daha gidelim diye ama ben kararsızım.

canım sabırsızlanıyorum beliki yarın keseyi görürüz diye özel hastanedeki doktora gideceğim inşallahta görebilirim..çok mu erken acaba keseyi görmek için bilmiyorum çok kararsızım:(

kizlar bilen varmi benim gecen ay adetim normalinden az sürdü 4-5gün filan normalde bi hafta sürüyordu acaba hamilelik belirtisi olabilirmi ne bileyim bu ay süpem varda o yüzden lütfen bilenler aydinlatsin beni

canım sabırsızlanıyorum beliki yarın keseyi görürüz diye özel hastanedeki doktora gideceğim inşallahta görebilirim..çok mu erken acaba keseyi görmek için bilmiyorum çok kararsızım:(

hayir cnm cok erken degil benim reglim bir gün gecikmisti doktorum bebisi gördü ... :CüvCüv: gittinmi doktoruna ne dedi ??

kızlar kusura bakmayın nete giremedim bugün.evet HAMİLEYİM...Allahıma şükürler olsun ve biraz önce eşimin doğum gününü kutladım ve müjdeli haberi verdim.. çok ama çok mutluyum kızlar YÜCE RABBİM kimsenin kycağını boş bırakmasın..destekleriniz için herkese teşekkür ederim..ben kocaman bir başlık açayım şimdi :)

cnm benim yaaa cok sevindim insallah güsel saglikli bi hamilelik geciririz tüm arkadaslarla beraber . :nazar:

Back
X