kızlar adetim 4 gün gecikti...

kızlar dün eşimin iş çok uzadı ve geç geldi vede testi alamamış ben bugün gidip alırım ama...birde baya ağrım var regli olacakmış gibi inşallah olmam bugün eşimin doğum günü ne güzel bir sürpriz olur ALLAHIM duy sesimi ne olur...güzel dilekleriniz için tşk ederim sonucu size bildiririm..

slm kızlar..pazartesi günü adet olmam gerekiyordu fakat hala olmadım..ara ara ağrı oluyor ama 10 dk kadar sürüyor geçiyor birde ben iki aydır düzenli olarak hayıt kullanıyorum adetlerimde hiç düzensizlik olmazdı 27-28 günde bir olurdum hayıtı hormon düzensizliğimden dolayı kullanıyorum..hayıtmı geciktirdi acaba..bilmiyorum merak içindeyim inşallah hamileyimdir..ne olur dua edin bana..

insallah hamilesindir cnm ,istersen test yerine doktora git doktor daha kesin cevap veriyor :1rolleyes: benimde ilk agrim olmustu bizde reglim geliyor zannettik ama reglim bir gün geciktiken sonra doktora gittim oda bana kesin hamilesin demisti :CüvCüv:

kızlar dün eşimin iş çok uzadı ve geç geldi vede testi alamamış ben bugün gidip alırım ama...birde baya ağrım var regli olacakmış gibi inşallah olmam bugün eşimin doğum günü ne güzel bir sürpriz olur ALLAHIM duy sesimi ne olur...güzel dilekleriniz için tşk ederim sonucu size bildiririm..

kız insanı catlatma dan söyle artık şu sonucu :delphin: hamişmisin deeelmisin ayool:uhm: inşallah hamişsindir yaa:lepi:hemen cevap yaz bekliyoruz çünküa.s.

bende merak ettim şimdi inş. hamişsindir allah gönlüne göre versin inş. isteyen herkese nasip etsin rabbim kucaklarını boş bırakmasın.... cvp bekliyoruz canım eşinede çok güzel bi doğum günü ediyesi olur....

çorumlum inşallah hamişsindir yanıt yazsana ben de çorumluyum kontrol panelinden ayarlara gir ordan da özel mesjla ziyaretçi mesajlarını aç hadi inşallah

kızlar kusura bakmayın nete giremedim bugün.evet HAMİLEYİM...Allahıma şükürler olsun ve biraz önce eşimin doğum gününü kutladım ve müjdeli haberi verdim.. çok ama çok mutluyum kızlar YÜCE RABBİM kimsenin kycağını boş bırakmasın..destekleriniz için herkese teşekkür ederim..ben kocaman bir başlık açayım şimdi :)

kızlar kusura bakmayın nete giremedim bugün.evet HAMİLEYİM...Allahıma şükürler olsun ve biraz önce eşimin doğum gününü kutladım ve müjdeli haberi verdim.. çok ama çok mutluyum kızlar YÜCE RABBİM kimsenin kycağını boş bırakmasın..destekleriniz için herkese teşekkür ederim..ben kocaman bir başlık açayım şimdi :)

çoooook tebrik ederim sağlıklı sıhhatli bir hamilelik olsun inşallaaahh..

çok teşekkür ederim canim inana hala inanamiyorum kan testide yaptiramadim ..bugün.. Hafta sonuda girdi meraktan çatlarim şimdi..

Gerçekten 4 haftalik mi şimdi ya inanamiyorum kizlar evet ya hemşo beraber doğuracağiz inşallah ne güzel ya..ya birde devlet hastahaneleri 24 saat kan testi yapiyorlar mi yoksa özel hastaneler mi yapiyor birde ücret falan aliyorlar mi kusura bakmayin pek bilgim yok

ne kadar şanslısın allah kucağına almayı nasip etsin canım eşin şimdi havalara uçmuştur bundan daha güzel bir doğum günü hediyesi olamaz ki allah ben ve ben gibi bütün bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tatırsın amin:nazar::nazar::Saruboceq:

Back
X