kızlar adetim 4 gün gecikti...

ne kadar şanslısın allah kucağına almayı nasip etsin canım eşin şimdi havalara uçmuştur bundan daha güzel bir doğum günü hediyesi olamaz ki allah ben ve ben gibi bütün bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tatırsın amin:nazar::nazar::Saruboceq:

evet canım çok güzel bir güne denk geldi zaten hediye almamıştım eşime sanki hissettim bana dünyaları versen böyle güzel hediye alamazdım dedi testi paket yapıp verdim uçtu havalara..rabbim herkese böyle güzel günlerde müjdeli haber vermeyi naip etsin aminnn...

kız meral hallet şu jiveyı sohbet odasını da konuşalım ben şimdilik çıkıyom

bu arada damla ben de çorumluyum heri

bende bebek isteyenlerdenim ama olmuyor bir sendir eşimde varikosal vardı ameliyat oldu 2 ay önce ama günüme 10 gün var ama mide bulantıları var baş dönmeleri var ama psikolojik olabilir diyede ümütlenmek istemiyoryum çünkü her ay böyle oluyor günüm geçmedi ama hamilelik belirtileri hemen belli olurmu

ne çok çorumlu ziyaret etti ya imrendim valla hallet de şu sohbet odasına girmeyi orda konuşalım
bu arada diğer çorumlular merhabalar

kızlar hepinize teşekkür ederim konnnnnşuuuuuu çok teşekkür ederim canım..ilerde allah sanada yaşatsın bu güzel duyguyu..seni çok seviyorum.allaha emanet ol ben annemlerdeyim öptüm:)

betül benim bilgisayarda sorun oluştu.bu arada betül benim beta hcg 597 çıktı sence nasıl bu değer çok merak ediyorum

konnnşuuuu annenlere slm söyle çatlak nurada:)canın bişi isterse eve gelmeden haber ver canım arkadaşım.güzel dileklerin içinda teşekkürler bitanecik konşum benim inşallah doğru zamanda olur canım benim çok öpüyorum kendine ve bebişimize iyi bak:teytey:

betül benim bilgisayarda sorun oluştu.bu arada betül benim beta hcg 597 çıktı sence nasıl bu değer çok merak ediyorum

Merhabalar sizin hcg benimkindende yüksek çıkmış...Benim 135 gibi çıktı.1,5 -2 haftalık değerleriymiş bu sanırım bu senin değerlerinle karşılaştırılınca sende 3 haftalık filan olmalısın.Çünkü hcg hormonu salgılanmaya başladıktan sonra hergün 2 ile çarpılıyormuş.doktor öyle dedi bana.Hayılı uğurlu olsun...
a.s.

damla1986 öncelikle merhaba ben de sizi tanımak isterim.
meral 83 değerin konusunda pek bir bilgim yok benim adetime 2 gün kala 111 çıktı hatta akşam hastalanmıştım 3 gün diyelim ama bu değer 2 günde 1 kat artıyormuş bence iyi.(inşallah) becerebilirsen sohbet odasında görüşelim .
evet şuan ben de merkezdeyim

betül19 sanada merhaba çok iyiy olur birgün ayarlayalım ve tanışalım hepimize değişiklik olur ve çok hoş olur

betülcüm meral yarın tekrar kan testi yaptırcakta acaba sağlık ocaklarında ücret alıyolarmı bilgin var mı acaba bizim bu konuda bir fikrimiz yokta

Meralcim tbrik ederim değerin çok iii bebişin de 4 haftalik hayatim daha çok yeni sayilir

Himm bu arada sağlik ocaklarinda ücret almiyorlar devlet hastanelerindede cnm sağlik karnesiyle gidiyor o kadar

çok teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere.bakalım yarın sonucum ne çıkacak..lütfen dua edin ikiye katlasın..

damla tamam bir gün ayarlayalım
ben dün yoktum bilgisayarın başında sağlık ocaklarında yapıldığını sanmıyorum ama özel polikiliniklerde 50-60 tl ye yapıyolar bence gene devlete yaptırsın
meral bu arada neden bir daha kan testi yaptırıyorsun?
güzel hamişlikler....

Back
X