Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testler yalancı pozitiflik çok çıkarıyor canım ya ve şuan daha çok erken regle 2-3 gün kala tekrarla sabredemem diyorsan da direkt kan ver en iyisiEki Görüntüle 3564241 Hayalet çizgi var varla yok arası başına böyle gelip hamile olan oldu mu.
Sabredemem değil de canım korkuyorum daha 13 aylık bebeğim var inşallah olurum adetBu testler yalancı pozitiflik çok çıkarıyor canım ya ve şuan daha çok erken regle 2-3 gün kala tekrarla sabredemem diyorsan da direkt kan ver en iyisi
Sabredemem değil de canım korkuyorum daha 13 aylık bebeğim var inşallah olurum adet
Bugün yine yaptim canımBu testler yalancı pozitiflik çok çıkarıyor canım ya ve şuan daha çok erken regle 2-3 gün kala tekrarla sabredemem diyorsan da direkt kan ver en iyisi
Ay var gibi bence kan ver varsa da asla üzülme Rabbim nasip etmiş ikisine de çok güzel bakarsın emin ol korkma hiç inşallahBugün yine yaptim canım
Var gibi sanki belirtileriniz nelerBugün yine yaptim canım
Bu yorum varya beni çok rahatlattı sabahtan beri ağlıyordum nasıl yapcam diye daha eşime diyemedim çok teşekkür ederimAy var gibi bence kan ver varsa da asla üzülme Rabbim nasip etmiş ikisine de çok güzel bakarsın emin ol korkma hiç inşallah
Belirtim yok canım sadece hafif bulanti varla yok arası dünde hafif kramp adet olcakmisim gibiydi bugün birşey yokVar gibi sanki belirtileriniz neler
Ağlamaaa bak ben 2 defa düşük yaptım Rabbim nasip etsin çok istiyorum eskiden ikiz bebeklerden korkardım nasıl bakılır ya derdim şimdi diyorum ki Rabbim keşke ikiz nasip etsen bana o kayıpların acısını yaşadım ya keşke Rabbim nasip etse de öyle etse diyorum yani her türlü bakılır Rabbim nasip ederse yolu da çizmiştir zaten hamileysen eğer doğana kadar diğeri 2 yaşına yaklaşır artık zor olacak ama güzel olacak içini ferah tutBu yorum varya beni çok rahatlattı sabahtan beri ağlıyordum nasıl yapcam diye daha eşime diyemedim çok teşekkür ederim![]()
Oh maşallah canım regle 6 gün kala hissettin demekki test yaptın. Genellikle gebe kalmak isteyenler böyle erken test yapar hep, Allah hayırlısını versin kolaylık versin canım 3 yıl dişini sikacaksin gelip geçer baktın buyumus üzme kendini.Bugün yine yaptim canım
Çok teşekkür ederim canım aynen öyle oldu hissettim minigimiOh maşallah canım regle 6 gün kala hissettin demekki test yaptın. Genellikle gebe kalmak isteyenler böyle erken test yapar hep, Allah hayırlısını versin kolaylık versin canım 3 yıl dişini sikacaksin gelip geçer baktın buyumus üzme kendini.
İnşallah nasip eder canım Rabbim kucağına ikiz üçüz versin içime su serptin cidden ah yakın olunsa insan bir desteğe ihtiyaç duyuyo bazen yetememe korkusu falan derken kızım büyüdü benimAğlamaaa bak ben 2 defa düşük yaptım Rabbim nasip etsin çok istiyorum eskiden ikiz bebeklerden korkardım nasıl bakılır ya derdim şimdi diyorum ki Rabbim keşke ikiz nasip etsen bana o kayıpların acısını yaşadım ya keşke Rabbim nasip etse de öyle etse diyorum yani her türlü bakılır Rabbim nasip ederse yolu da çizmiştir zaten hamileysen eğer doğana kadar diğeri 2 yaşına yaklaşır artık zor olacak ama güzel olacak içini ferah tutAynı şehirde yaşasaydık ben sana yardıma bile gelirdim cidden
![]()
Benimde iki kızım var 13ay var aralarında 4-5 aylıkken öğrenmiştim hamileliğimi o kadar ağladım ki duyduğumda şimdi iyi ki olmuş diyorum hiç korkmayın bakılıyor büyüyorlar ikiiside okula gidiyor şuan 5-6yaşlar hatta tekrar bebk özlemi bile oluyor ki 3.düşündümBu yorum varya beni çok rahatlattı sabahtan beri ağlıyordum nasıl yapcam diye daha eşime diyemedim çok teşekkür ederim![]()
Gerçekten mi ya böyle mesajlar bana moral veriyor yani ben sonlardirmayi bile aklimda o kadar duygularim gidiyor geliyor ki bir cana nasıl kıyarım diyorum öteki taraftan Allahim nasıl bakicam diyorum ilk çocuğum da çok zorlandım 3 ay gaz tuz derken büyüttüm şükür şimdi bilmiyorumBenimde iki kızım var 13ay var aralarında 4-5 aylıkken öğrenmiştim hamileliğimi o kadar ağladım ki duyduğumda şimdi iyi ki olmuş diyorum hiç korkmayın bakılıyor büyüyorlar ikiiside okula gidiyor şuan 5-6yaşlar hatta tekrar bebk özlemi bile oluyor ki 3.düşündüm![]()
Ben kayınvalidemle yaşıyordum o yıllar o kadar zor zamanlardan geçirdim ki ama aklıma bir an olsun aldırmak gelmedi yaşayan çocuğuna bişey olsa dayanabilir misin o da aynı o da senin bebeğin suçu yok ki sakın aklından geçirme ilerde kendine yakın arkadaşlar dünyaya getiriyorsun sağlıklı hayırlı evlat olsun annesine babasına milletne ALLAH gönlünüze ferahlık versinGerçekten mi ya böyle mesajlar bana moral veriyor yani ben sonlardirmayi bile aklimda o kadar duygularim gidiyor geliyor ki bir cana nasıl kıyarım diyorum öteki taraftan Allahim nasıl bakicam diyorum ilk çocuğum da çok zorlandım 3 ay gaz tuz derken büyüttüm şükür şimdi bilmiyorum
Ben kayınvalidemle yaşıyordum o yıllar o kadar zor zamanlardan geçirdim ki ama aklıma bir an olsun aldırmak gelmedi yaşayan çocuğuna bişey olsa dayanabilir misin o da aynı o da senin bebeğin suçu yok ki sakın aklından geçirme ilerde kendine yakın arkadaşlar dünyaya getiriyorsun sağlıklı hayırlı evlat olsun annesine babasına milletne ALLAH gönlünüze ferahlık v
Aminn canım demek ki nasibi varmış gelmiş diyorum yani bide şöyle durum var destek çok önemli ilk çocuğum da annem çok destek oldu nerde ise onla büyüttüm 3 ay benim kaynanam hiç bakamaz yani anlamaz o yüzden kimseye de diyemiyorum şimdi bayrama geldik eşim hiç istemiyor psikolojikmen bitiğimBen kayınvalidemle yaşıyordum o yıllar o kadar zor zamanlardan geçirdim ki ama aklıma bir an olsun aldırmak gelmedi yaşayan çocuğuna bişey olsa dayanabilir misin o da aynı o da senin bebeğin suçu yok ki sakın aklından geçirme ilerde kendine yakın arkadaşlar dünyaya getiriyorsun sağlıklı hayırlı evlat olsun annesine babasına milletne ALLAH gönlünüze ferahlık versin
adetine 6 gün kala sonuçun pozitif demi?Aminn canım demek ki nasibi varmış gelmiş diyorum yani bide şöyle durum var destek çok önemli ilk çocuğum da annem çok destek oldu nerde ise onla büyüttüm 3 ay benim kaynanam hiç bakamaz yani anlamaz o yüzden kimseye de diyemiyorum şimdi bayrama geldik eşim hiç istemiyor psikolojikmen bitiğim
Nasıl böyle erken sonuç verdi ki daha ben kan da vermedim ama var ya hissediyorumadetine 6 gün kala sonuçun pozitif demi?![]()
Şuan 3 gün geçtiadetine 6 gün kala sonuçun pozitif demi?![]()
Adete 2 gün kala da yaptım forumda var burda tam net değildi orda baya belliadetine 6 gün kala sonuçun pozitif demi?![]()