Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın ama galeri de böyle deyil nedense ekleyince bulanıklaşıyofotoğraflar hiç net değil maalesef
yani bu şekildeyken de bişey göremedim maalesefHaklısın ama galeri de böyle deyil nedense ekleyince bulanıklaşıyo
Ya adetimin üstünden 5 gün geçti adetme 8 9 gün varken test yapmıştım buraya ekliyim bakın sizce anında silik çizgi çıktı sonra yine yaptım hayalet çizgi çıktı sonra testin markasını araştırdım işte yalancı pozitif cıkarıyomuş başka test denedim negatif çıkardı sonra kan verdim negatif çıktı hala da adet olmadım adetlerim düzenli ama yumurtlamamı geç gördüm ovalasyon testinde acaba geç dölenme mi oldu hiç, bilmiyorum kiyani bu şekildeyken de bişey göremedim maalesef![]()
Haklısınız ama çok üzülüyorum artık ilk defa böyle oldu peki geç dölenme olma ihtimali olursa erken çıkmaz dimi kandaCanım sürekli test yapıp moralini bozma gecikmede kan vermişsin çıkmamış eğer geç döllenmeden şüpheleniyorsan gecikmenin 10.günü test yapanı öneririm hatta 10. Günü direkt kan testi yapmanı öneririm çünkü böyle testlerde çıkmayacak kadar ufak bi değerle öğrenebilirsiniz tabi eğer varsa hem umutlan hem umutlanma canım benim üzülme diye diyorum umarım herşey gönlünce olur![]()
Çıkmaz tabikiii bak ne diyorum mesela dur bak şöyle düşün normal yumurtlayan kadın 14. Gün yumurtluyor döllenirse taa 2 hafta sonra 20-30-50 değerle gebeliğini öğreniyor test atıyorlar onda bile silik çıkmış mesela seninkinde geç döllenme ise gecikmenin 10.günü direkt kan testi verir öğrenirsin bu süreçte rahat ol ki stresten uzak dur ki olası bi Bebiş varsa rahat tutunsun yerleşsin biliyorum zor bende 16 aydır bekliyorum ki senin yerinde olsam aynı senin gibi meraklanırdım yargılamıyorum destek olmaya çalışıyorumHaklısınız ama çok üzülüyorum artık ilk defa böyle oldu peki geç dölenme olma ihtimali olursa erken çıkmaz dimi kanda![]()
testlere pek güven olmuyor malesef özellikle çok silik olan testler bana pek güven vermiyor. arkadaşın dediği gibi bekleyin baktınız negatif o zaman doktora başvurun ama inşallah gönlünüzden geçen olur ruhunuzu bu kadar daraltmayınYa adetimin üstünden 5 gün geçti adetme 8 9 gün varken test yapmıştım buraya ekliyim bakın sizce anında silik çizgi çıktı sonra yine yaptım hayalet çizgi çıktı sonra testin markasını araştırdım işte yalancı pozitif cıkarıyomuş başka test denedim negatif çıkardı sonra kan verdim negatif çıktı hala da adet olmadım adetlerim düzenli ama yumurtlamamı geç gördüm ovalasyon testinde acaba geç dölenme mi oldu hiç, bilmiyorum ki
Haklısınız teşekkürler tavsiyeniz için❤Testlere pek güven olmuyor malesef özellikle çok silik olan testler bana pek güven vermiyor. arkadaşın dediği gibi bekleyin baktınız negatif o zaman doktora başvurun ama inşallah gönlünüzden geçen olur ruhunuzu bu kadar daraltmayın![]()
Allâh razı olsun senden rabim ikimize de bu sevinci yaşatsın❤Çıkmaz tabikiii bak ne diyorum mesela dur bak şöyle düşün normal yumurtlayan kadın 14. Gün yumurtluyor döllenirse taa 2 hafta sonra 20-30-50 değerle gebeliğini öğreniyor test atıyorlar onda bile silik çıkmış mesela seninkinde geç döllenme ise gecikmenin 10.günü direkt kan testi verir öğrenirsin bu süreçte rahat ol ki stresten uzak dur ki olası bi Bebiş varsa rahat tutunsun yerleşsin biliyorum zor bende 16 aydır bekliyorum ki senin yerinde olsam aynı senin gibi meraklanırdım yargılamıyorum destek olmaya çalışıyorum![]()
İnşallah inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinAllâh razı olsun senden rabim ikimize de bu sevinci yaşatsın❤
inşallah en kısa zamanda yüzünüz gülerHaklısınız teşekkürler tavsiyeniz için❤