kızlar acilll......

Bi-tanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
481
77
agız kenarlarımdaki renk koyu bir hal aldı mor kırmızı karısımı bişey oldu.Aynaya bakmak istemiyorum artık cökük gibi duruyor ne yapmam ne kullanmam lazım acil cevap bekliyorum(mimik kırısıklıgı olan kısımlar)

canım dudak kenarlarımı demek istedin anlamadımki bıyıkların oaralarmı sen bidaha yaz hele ben anlamadım

bepanten sürebilirsin sebebi neki öyle olmasının bende anlamadım ağda sonrasımı oldu???

kızlar mimik kırışıklıgı olan yerler hani su asagı inen çizgiler varya o kısım ve etrafı stres sanırım ama cok moralimi bozuyor,birden bire değil tabiki canım ama gitgide daha belli oluyor krem vs önerileriniz varsa bekliyorum

excipial hydro+c vitamini(askorbik asit) ile expigment %4 kullan oranlarını doktora yazdır nasık kullanılacağını da iyi çözüm güven bana ama doktora yazdır!!!!!

bencede doktora git sen en iyisi hiç böyle bişey duymadım yanlış bilgi de vermek istemem. Allah ım yardımcın olsun. geçmiş olsun. yinede bu konuda bişeyler öğrenirsem yazarım sana

Valla arkadaşım aynı durumu bende yaşadım ve bi krem mucizevi bir şekilde geçirdi. Yalnız krem hollandadan geldiği için burda bulamayabilirsin cnm..

X