Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
agız kenarlarımdaki renk koyu bir hal aldı mor kırmızı karısımı bişey oldu.Aynaya bakmak istemiyorum artık cökük gibi duruyor ne yapmam ne kullanmam lazım acil cevap bekliyorum(mimik kırısıklıgı olan kısımlar)
kızlar mimik kırışıklıgı olan yerler hani su asagı inen çizgiler varya o kısım ve etrafı stres sanırım ama cok moralimi bozuyor,birden bire değil tabiki canım ama gitgide daha belli oluyor krem vs önerileriniz varsa bekliyorum
excipial hydro+c vitamini(askorbik asit) ile expigment %4 kullan oranlarını doktora yazdır nasık kullanılacağını da iyi çözüm güven bana ama doktora yazdır!!!!!
bencede doktora git sen en iyisi hiç böyle bişey duymadım yanlış bilgi de vermek istemem. Allah ım yardımcın olsun. geçmiş olsun. yinede bu konuda bişeyler öğrenirsem yazarım sana