Yarın sabah gidip alıcam eczaneden fakat umarım tuvaletim gelmez hemen çünkü her sabah uyandığım da ilk işim tuvaletimi yapmaktır yüzümü yıkayıp eczaneye koşmam lazım sanırım dimi3 gün var ise çıkabilir sabah ki ilk idrar testiyle.
İlk idrarinla yapamazsan eger 4 5 saatlik idrarinla yap gun icindeYarın sabah gidip alıcam eczaneden fakat umarım tuvaletim gelmez hemen çünkü her sabah uyandığım da ilk işim tuvaletimi yapmaktır yüzümü yıkayıp eczaneye koşmam lazım sanırım dimi
Benim 5,6 damla değil yanlız düşük gibi olabilirmi korktum açıkcası içimde sancım var hafif ellerim üşüyor ve her zaman regli döneminde yaşarım bu ağrıyıda ama düşük muhabbetini de bilemedim korktum sizce nedir? Hafif pembemsi kırmızımsı hafif hafif geliyor bazen iki üç kere sildiğimde bi kan gelmiyor ara ara geliyorBenimde 5 6 damla idrardan sonra peceteye gelmisti toz pembe renginde regle 5 gun kala normal kaset test yaptim 2. Cizgi belirgindi.
Sabah ilk idrarinla test yap ins bebistir :)
Sabah ilk işim yüzümü yıkar yıkamaz test alıp yapmak olucak inşallah burdan yazarım :)Test yap canım bize de haber ett
Yok canım uyanır uyanmaz temiz bir plastık kaba idrarını yap. O idrar ile 24 saat test yapabilirsin. yarım saat 1 saatten birşey olmaz. yeterki ilk idrar kapta olsun eczaneye gider alır gelir o idrarla yaparsınYarın sabah gidip alıcam eczaneden fakat umarım tuvaletim gelmez hemen çünkü her sabah uyandığım da ilk işim tuvaletimi yapmaktır yüzümü yıkayıp eczaneye koşmam lazım sanırım dimi
Tamamdır eğer tutamazsam çünkü bazen patlıcak gibi hissediyorum uyandığımda inşallah yapıcam ama korktum da düşük şle ilgili bilginiz varmı bu kanamaya dairİlk idrarinla yapamazsan eger 4 5 saatlik idrarinla yap gun icinde
BekliyoruzSabah ilk işim yüzümü yıkar yıkamaz test alıp yapmak olucak inşallah burdan yazarım :)
Ayy çok teşekkür ederim bunu şuan telaşla akıl edemedim değişik duygulardayı açıkcasıYok canım uyanır uyanmaz temiz bir plastık kaba idrarını yap. O idrar ile 24 saat test yapabilirsin. yarım saat 1 saatten birşey olmaz. yeterki ilk idrar kapta olsun eczaneye gider alır gelir o idrarla yaparsın
ehehe aynı yollardan bende geçtiğim için anlıyorum seni İnşallah gebelik çıkarAyy çok teşekkür ederim bunu şuan telaşla akıl edemedim değişik duygulardayı açıkcası
İnşallah öyledir birde yeni evliyim 1 senelik pek bilgim yok açıkcası bu kanamanın düşükle bağlantısı da olabiliyormuş bunu nasıl anlıcam? Bilgin varmı bu konudaehehe aynı yollardan bende geçtiğim için anlıyorum seni İnşallah gebelik çıkar
Miktari regl gibi yogun degilse ve kirmizi kan degilse korkmana gerek yok sanirim ara ara geliyo sildigimde diyosun cunkuBenim 5,6 damla değil yanlız düşük gibi olabilirmi korktum açıkcası içimde sancım var hafif ellerim üşüyor ve her zaman regli döneminde yaşarım bu ağrıyıda ama düşük muhabbetini de bilemedim korktum sizce nedir? Hafif pembemsi kırmızımsı hafif hafif geliyor bazen iki üç kere sildiğimde bi kan gelmiyor ara ara geliyor
Yarın ki testte çizgi çıkarsa direk kan vereceksin hastanede. o kan testinin sonucu ile bağlantı kurulacak canım. şuan düşükmü kimyasalmı anlayamazsın kan tahlilinde de gebelık çıkarsa 2 günde bir tekrarlayacaksın onun sonucuna göre anlasılacak değer artıyormu yoksa düşüyormu diyeİnşallah öyledir birde yeni evliyim 1 senelik pek bilgim yok açıkcası bu kanamanın düşükle bağlantısı da olabiliyormuş bunu nasıl anlıcam? Bilgin varmı bu konuda
Yok canim yanlis yonlendirmek istemem ama dusukte adet gibi kanama oluyo diye biliyorumTamamdır eğer tutamazsam çünkü bazen patlıcak gibi hissediyorum uyandığımda inşallah yapıcam ama korktum da düşük şle ilgili bilginiz varmı bu kanamaya dair
Tamamdır bilgiler harika çünkü ne yapmalıyım bilmiyorum araştırma yapmak yerine direk buraya yazdım ve güncel bilgi almak daha sıcakk sıcakk olur diye peki direk sağlık ocağına gitsem olurmu? Ne dicem gebelik düşüncesi için kan vermek istiyorum mu?Yarın ki testte çizgi çıkarsa direk kan vereceksin hastanede. o kan testinin sonucu ile bağlantı kurulacak canım. şuan düşükmü kimyasalmı anlayamazsın kan tahlilinde de gebelık çıkarsa 2 günde bir tekrarlayacaksın onun sonucuna göre anlasılacak değer artıyormu yoksa düşüyormu diye
Evet mesela geldi şuan diyelim sildim ardından bi kaç kez daha silince hiç gelmiyor yada hafif leke gibi pembe su gibi böyle azıcık geliyorMiktari regl gibi yogun degilse ve kirmizi kan degilse korkmana gerek yok sanirim ara ara geliyo sildigimde diyosun cunku
Sanırım öyleymiş kan miltarı çoğaldığın da öyleymiş ilk kez böyle birşey yaşayınca insan korkuyor tabiYok canim yanlis yonlendirmek istemem ama dusukte adet gibi kanama oluyo diye biliyorum