Kızlar acilll ( Yerleşme kanaması )

Sanırım öyleymiş kan miltarı çoğaldığın da öyleymiş ilk kez böyle birşey yaşayınca insan korkuyor tabi
Sabah test yaptiktan sonra silikte olsa 2. Cizgiyi gorursen asm ye git kan ver hemen sonra 2 gunde bir bhcg ni kontrol edecekler duzenli artis var mi diye. Testin fotosunu bize atmayi unutma :)

Bebis olma ihtimali cok yuksek benimde oyleydi umarim sizinkide oyle cikar :)
Hadi İnşaAllah diyelim o zaman 😊 Pek beklemiyordum açıkcası yani tutucağını düşünmedim bi kaç ay belki sene deneriz diyordum ama eğer öyleyse tabi Rabbim nasip etti demek ki 🙏🏻🥰 gebelikte neler tüketilmeli bunlarıda merak ediyorum vitamin olarak ne tüketilmeli direk acaba

Tamamdır bilgiler harika çünkü ne yapmalıyım bilmiyorum araştırma yapmak yerine direk buraya yazdım ve güncel bilgi almak daha sıcakk sıcakk olur diye peki direk sağlık ocağına gitsem olurmu? Ne dicem gebelik düşüncesi için kan vermek istiyorum mu?
Sağlık ocağında ki testler 1 gün sonra çıkıyor. Devlet hastanesinde acilde kan verebilirsin. Gebelik var düşük tehdidi dersen hemen yapıyorlar testi. Şüphem var dersen polikliniğe gönderebilirler. BHCG testi yaptırmak istiyorum diyeceksin canım

Sabah test yaptiktan sonra silikte olsa 2. Cizgiyi gorursen asm ye git kan ver hemen sonra 2 gunde bir bhcg ni kontrol edecekler duzenli artis var mi diye. Testin fotosunu bize atmayi unutma :)
Ayy atarım tabiki ama ben burda yeniyim 1 haftalık daha siteyi kullanmayı beceremiyorum nasıl atıcam fotoğraf bekleyenler merak edenler görsün diye ? 😂🙈 hepiniz görün diye tek tek mi atıcam yoksa bilemedim ki

Hadi İnşaAllah diyelim o zaman 😊 Pek beklemiyordum açıkcası yani tutucağını düşünmedim bi kaç ay belki sene deneriz diyordum ama eğer öyleyse tabi Rabbim nasip etti demek ki 🙏🏻🥰 gebelikte neler tüketilmeli bunlarıda merak ediyorum vitamin olarak ne tüketilmeli direk acaba
İlk denemeniz miydi ?
Folik asit baslaniyo ilk olarak

İlk denemeniz miydi ?
Folik asit baslaniyo ilk olarak
En son ki reglimden sonra ovülasyon zamanlarında yaptık ve eğer şuan hamileysem tuttuysa tabşki evet ilk denemelirimiz olmuş olucak tabi farklı bir durum değilse dış gebelik veya başka....

Ayy atarım tabiki ama ben burda yeniyim 1 haftalık daha siteyi kullanmayı beceremiyorum nasıl atıcam fotoğraf bekleyenler merak edenler görsün diye ? 😂🙈 hepiniz görün diye tek tek mi atıcam yoksa bilemedim ki
Yok suan bize mesaj atiyosun ya asagida dosya ekle butonu var oradan cektigin fotoyu yukluyosun bu posta bakan herkes goruyo resmi

Sağlık ocağında ki testler 1 gün sonra çıkıyor. Devlet hastanesinde acilde kan verebilirsin. Gebelik var düşük tehdidi dersen hemen yapıyorlar testi. Şüphem var dersen polikliniğe gönderebilirler. BHCG testi yaptırmak istiyorum diyeceksin canım
Tamamdır o zaman devlete gidiyim ve o şekil de yaptırıyım inşallah bakalım sonuç ne olucak paylaşırım burda 😊 teşekkür ederim

En son ki reglimden sonra ovülasyon zamanlarında yaptık ve eğer şuan hamileysem tuttuysa tabşki evet ilk denemelirimiz olmuş olucak tabi farklı bir durum değilse dış gebelik veya başka....
Guzel dusun guzel olsun :) bende hic beklemiyodum ama bizimde ilkinde tutmustu :)

Yok suan bize mesaj atiyosun ya asagida dosya ekle butonu var oradan cektigin fotoyu yukluyosun bu posta bakan herkes goruyo resmi
Çok güzel tamamdır bunu da öğrendim 👍🏻 Hahahah iyi oldu artık sürekli etkileşimdeyiz hahaha

Evet paylştım da pozitif çıktı anında iki çifgi belirdi akşama inşallah kan vericem

( KIZLAR TEST SONUCUNA BAKINNN FOTOĞRAFI YÜKLEDİMMM 🙈 ) Kızlar geçen ayın 16’da adetime 8 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı burdan fikirleştik ve çok erken test yaptığımı ilerliyen günler de yapmamı tavsiye ettiniz bende beklemeye başladım ta ki bugün akşam üzeri saat 8 suların da lavobaya gittim ve kanamam vardı hafif pembemsi bir renkte ve adetme 3 gün kaldı sizce bu yerleşme kanaması mı? Biraz ağrım var regli gibi aynı kasıklarım da ve evde yedekte gebelik testim yok yarın eczaneden test alıp yapmalımıyım? Sonuç sizce düzgün çıkar mı test yapsam?
Ya gebelik var hayırlı olsun darısı hayırlısıyla başımıza

X