Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurt dışındaymiş doktorla anlasamamis, bunu verip göndermiş doktor, nedir diye soruyor, 3gun de gecikmiş
Bu bilgi nerden geldiYurt dışındaymiş doktorla anlasamamis, bunu verip göndermiş doktor, nedir diye soruyor, 3gun de gecikmiş
Kese mi sizceKeseye benziyor ama neden geniş isaretledigini anlayamadım açıkçası![]()
Ahahah evet sorryBaska konu da açmışoradan geldim buraya
![]()
Sory kuzum bu arada kaset test negatif çıktı bugün ama doktorda böyle bişey çıktı ve ilk defa rahmimde böyle bişey görüyorumBu bilgi nerden geldi![]()
Küçük siyah nokta keseye benziyor ama geniş bı alanı işaretlemiş o yüzden emin olamadım ki, bikac gün sonra tekrar kaset test yap bakalım, sabah ilk idrarla yaprsan daha iyi olurKese mi sizce
Şey sorcam canım normalde rahimde böyle bir kese tarzı birşey olurmu?Küçük siyah nokta keseye benziyor ama geniş bı alanı işaretlemiş o yüzden emin olamadım ki, bikac gün sonra tekrar kaset test yap bakalım, sabah ilk idrarla yaprsan daha iyi olur
Olmaz işte, gri olur, bu siyah nokta kese görüntüsünde ama küçük kistlerde böyle görünüyor o yüzden küçük noktayı değil de büyük alanı isaretledigi için ben emin olamadim neyi işaretlemişŞey sorcam canım normalde rahimde böyle bir kese tarzı birşey olurmu?
Evet bende anlayamadım bide reglim gecikmesdi gecikti 3 günOlmaz işte, gri olur, bu siyah nokta kese görüntüsünde ama küçük kistlerde böyle görünüyor o yüzden küçük noktayı değil de büyük alanı isaretledigi için ben emin olamadim neyi işaretlemiş![]()
Hayırlısı olsun inşallahEvet bende anlayamadım bide reglim gecikmesdi gecikti 3 gün
Sağol canım inşallahHayırlısı olsun inşallah