Evet yumurtlama olmuş. Niye acil ki 24-36 saat vaktiniz var panik yapmayınKızlar yumurtlama mı sizce?
İdrarı döktüm 1-2 dk içinde böyle oldu
Benımkı neden boyle test mı hassas? Bata 15 gun var dahaEvet yumurtlama olmuş. Niye acil ki 24-36 saat vaktiniz var panik yapmayın
Canım aklını karıştırmak gibi olmasın ama hepsi pik normal değil sanki gebelik var gibi anlamadımBenımkı neden boyle test mı hassas? Bata 15 gun var daha
Sizin yaş kaçtıHep pik görünüyor seninki hormonlarını baktırdın mı canım
Ben yapa yapa pes ediyordum az daha
Reglım yenı bıttı hamıle degılımdır ona emınım:/ belki yaşımdan dolayı hormonlar yuksekCanım aklını karıştırmak gibi olmasın ama hepsi pik normal değil sanki gebelik var gibi anlamadımhepsi çok koyu cunki
Ben de 23 :/23 canım sen
Canım bende 21 yaşındayım ama bu kadarı normal değil ben pik görmeyeceğim diye çıldırıyor hatta pes ettiğim bile olmuştuReglım yenı bıttı hamıle degılımdır ona emınım:/ belki yaşımdan dolayı hormonlar yuksek23 yaş
Anaam sen daha kucukmussun senınkı daha tavan olması lazımCanım bende 21 yaşındayım ama bu kadarı normal değil ben pik görmeyeceğim diye çıldırıyor hatta pes ettiğim bile olmuştugario
Çikolata kistim var ama hormonlarımda sıkıntı yoktu normalde. Kistten olur muhormonlarını bi göster istersen canım
Şuan hamileyim pcos vardı ilaç kullanarak herşeyi düzene oturttum şükür şuan meyvesini topluyoruzAnaam sen daha kucukmussun senınkı daha tavan olması lazım
Bence yumurtlama koyu çünküKızlar yumurtlama mı sizce?
İdrarı döktüm 1-2 dk içinde böyle oldu
Aaaa cok sevındımm kac aylık :)Şuan hamileyim pcos vardı ilaç kullanarak herşeyi düzene oturttum şükür şuan meyvesini topluyoruzbence sen bi gebelik testi yap gerçekten içime bir şüphe düştü
Öyle benceKeşke öyle olsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?