• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar acill

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa cok sevındımm kac aylık :) 💕 yok yapamam korkuyorum:/ saat 12 de bır daha yapıcam belkı silikleşir bugun unuttum erken yaptım
7+6 günlüğüz bugün Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin inşallah ❤ anlıyorum ısrar etmeyeceğim canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Maşaallah pozitif :KK9:
Benimde böyle pozitif olmak üzere.
8ED4FCFF-7C80-4BF0-80AE-488ED6FE7972.jpeg

Çatlamış mı sizce

Eklentiler

• D55F3155-7855-412A-AA3F-4FFFEE7B2526.jpeg
    D55F3155-7855-412A-AA3F-4FFFEE7B2526.jpeg
    70,3 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar perşembe günü yumurtlama oldu doktor 20 mm demişti çatlama iğnesi olmuştum ogün öğlen tam 13. Dongumdeydim o gün vuruldugumdadün kabızlık yaşadım goguslerim böyle yanları acımaya başladı dünden beri sizce bu belirtiler ne olabilir ?

Kızlar perşembe 13. Döngümdü doktordaydım yumurtlama oldu dedi 20 mm catlatma iğnesi verdi o gün öğlen vuruldum. Bugün döngümün 17. Günündeyim afedersiniz beyaz bi akintim geldi bugun. Dün kabızlık yaşadım dünden beri goguslerim aciyo yanları böyle sizce neden ?

Kızlar perşembe 13. Döngümdü doktordaydım yumurtlama oldu dedi 20 mm catlatma iğnesi verdi o gün öğlen vuruldum. Bugün döngümün 17. Günündeyim afedersiniz beyaz bi akintim geldi bugun. Dün kabızlık yaşadım dünden beri goguslerim aciyo yanları böyle sizce neden ?
İğnenin etkisinden

Back