- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Reglım 7-8 gun once bıttı dahaÖyle bence
7+6 günlüğüz bugün Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin inşallah ❤ anlıyorum ısrar etmeyeceğim canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahAaaa cok sevındımm kac aylık :)yok yapamam korkuyorum:/ saat 12 de bır daha yapıcam belkı silikleşir bugun unuttum erken yaptım
Kanaman varmıydı herzamn ki gibi mi sürdü adetinReglım 7-8 gun once bıttı daha
Adet olup hamile olanlar oluyor hatta farkına varmıyor bizim bir arkadaş öyleydiKeşke öyle olsaa
Her zamankı gıbı regl dimKanaman varmıydı herzamn ki gibi mi sürdü adetin
Kayınvalıdem de oyleymış ama adetın 3. Gunu ksn verdım 1.20 negatıf cıkmıstıAdet olup hamile olanlar oluyor hatta farkına varmıyor bizim bir arkadaş öyleydi
Anldm leke şeklinde olsaydı gebelik vardıHer zamankı gıbı regl dim
Allah sağlıkla kucagına Almayı nasip etsin canımm7+6 günlüğüz bugün Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin inşallah ❤ anlıyorum ısrar etmeyeceğim canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Inşallah amiiiiinAllah sağlıkla kucagına Almayı nasip etsin canımm
Ben adet bittikten 1 hafta sonra gebe olduğu mu öğrenmiştim ihtimal var canm yumurtlama bu kadar sürmez diye tahmin ediyorum bence geç döllenme oldu senin o yüzden regli oldunReglım 7-8 gun once bıttı daha
Ve benmde her zaman ki gibi geldi adetim leke değil di normal adetti o yüzden anlamamıştımHer zamankı gıbı regl dim
Sen kanla mı ogrendın ıdrarla mı canım 1 hafta sonraBen adet bittikten 1 hafta sonra gebe olduğu mu öğrenmiştim ihtimal var canm yumurtlama bu kadar sürmez diye tahmin ediyorum bence geç döllenme oldu senin o yüzden regli oldun
Kan da öğrendim beta 71 diSen kanla mı ogrendın ıdrarla mı canım 1 hafta sonra
14 pik gibi, çatlamış benceÇatlamış mı sizce
Evet canim catlamis bu geceyi ve yarin geceyi de degerlendirÇatlamış mı sizce
İğnenin etkisindenKızlar perşembe 13. Döngümdü doktordaydım yumurtlama oldu dedi 20 mm catlatma iğnesi verdi o gün öğlen vuruldum. Bugün döngümün 17. Günündeyim afedersiniz beyaz bi akintim geldi bugun. Dün kabızlık yaşadım dünden beri goguslerim aciyo yanları böyle sizce neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?