- 30 Mart 2021
- 40
- 14
- 38
- 34
- Konu Sahibi birokaliptus
-
Canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun hamilesin belli kıpkırmızı olmuş bugünki test bende adete 2 gün kala çok silik ti kan verdim sonuç çıktı akşamına kan sonucu işe süpriz yaptım kafanı karıştırmak istemem ama bence kan sonucun çıksın Dayanabilirsen test ve kan sonucunla bir sürpriz yapMerhaba kızlar öncelikle aşırı heyecanlıyım. Olması gereken regl tarihimden beş gün önce aşırı bel ve kasık ağrısı çekiyordum şüphelenip regle 3 gün, 2 gün ve 1 gün kala kaset testler yaptım çok silik çıktı ve burdan arkadaşlar hamilesindir dediler. Şu an gecikmemin 3. Günü ve dün kan tahlili verdim ama pazartesi çıkacakmış sonuç. ben bu sabah bir test daha yaptım ve 2. Çizgiyi net gördüm. Yalnız benim şuan başka hiç bir belirtim yok şeffaf akıntı dışında. Sizce PAZARTESİ KAN SONUCUNU BEKLEMELİ MİYİM YOKSA ARTIK EŞİME SÖYLESEM Mİ??? valla eğer hamile değilse üzülmesin diye o kadar çok bekledim ki ama artık dayanamıyorum sanki yaaTestlerin fotoğrafını koyuyorum sırasıyla dizdim en alttaki bugüne ait
Çok teşekkür ederimTebrik ederiim, sağlıkla ilerlesin hamileliğinizkan sonucu ile de kesinleşmiş olacak zaten, testte bariz belli
O kadar kararsızım kiCanım öncelikle şimdiden hayırlı olsun hamilesin belli kıpkırmızı olmuş bugünki test bende adete 2 gün kala çok silik ti kan verdim sonuç çıktı akşamına kan sonucu işe süpriz yaptım kafanı karıştırmak istemem ama bence kan sonucun çıksın Dayanabilirsen test ve kan sonucunla bir sürpriz yap
Kız özel hastaneye gitseydin hemen çıkıyo yaa eşine öyle derdinMerhaba kızlar öncelikle aşırı heyecanlıyım. Olması gereken regl tarihimden beş gün önce aşırı bel ve kasık ağrısı çekiyordum şüphelenip regle 3 gün, 2 gün ve 1 gün kala kaset testler yaptım çok silik çıktı ve burdan arkadaşlar hamilesindir dediler. Şu an gecikmemin 3. Günü ve dün kan tahlili verdim ama pazartesi çıkacakmış sonuç. ben bu sabah bir test daha yaptım ve 2. Çizgiyi net gördüm. Yalnız benim şuan başka hiç bir belirtim yok şeffaf akıntı dışında. Sizce PAZARTESİ KAN SONUCUNU BEKLEMELİ MİYİM YOKSA ARTIK EŞİME SÖYLESEM Mİ??? valla eğer hamile değilse üzülmesin diye o kadar çok bekledim ki ama artık dayanamıyorum sanki yaaTestlerin fotoğrafını koyuyorum sırasıyla dizdim en alttaki bugüne ait
Kız özel hastaneye gitseydin hemen çıkıyo yaa eşine öyle derdin
Hayırlııı olsunnnn bebiş
Söylesem mi kan sonucunu brklemedenBariz bi şekilde gebelik var gözünüz aydın. Benim de hiç belirtim yoktu her hamile bütün belirtileri gösterecek diye bir şey yok
Hım o zaman stres yapma ve bence vardır bebiş gittikçe netleşiyor. Ama 2 günde bir beta daha çok arttığı içinKuzum sağlık ocağı evin yanı ve özel biraz uzak şimdi eşime götür desem anlar tek gitmekte gözümde büyüdü açıkçası
Onu siz bileceksinizSöylesem mi kan sonucunu brklemeden
Hım o zaman stres yapma ve bence vardır bebiş gittikçe netleşiyor. Ama 2 günde bir beta daha çok arttığı için
Testte o zamanlar daha çok netleşiyor:)
Bebiş geliyor canimMerhaba kızlar öncelikle aşırı heyecanlıyım. Olması gereken regl tarihimden beş gün önce aşırı bel ve kasık ağrısı çekiyordum şüphelenip regle 3 gün, 2 gün ve 1 gün kala kaset testler yaptım çok silik çıktı ve burdan arkadaşlar hamilesindir dediler. Şu an gecikmemin 3. Günü ve dün kan tahlili verdim ama pazartesi çıkacakmış sonuç. ben bu sabah bir test daha yaptım ve 2. Çizgiyi net gördüm. Yalnız benim şuan başka hiç bir belirtim yok şeffaf akıntı dışında. Sizce PAZARTESİ KAN SONUCUNU BEKLEMELİ MİYİM YOKSA ARTIK EŞİME SÖYLESEM Mİ??? valla eğer hamile değilse üzülmesin diye o kadar çok bekledim ki ama artık dayanamıyorum sanki yaaTestlerin fotoğrafını koyuyorum sırasıyla dizdim en alttaki bugüne ait
Çok sağol kuzumBebiş geliyor canimhayirli olsun rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
Ayyy ne kadar güzel bir test en sevdiğim kırmızı testte ki kırmızıMerhaba kızlar öncelikle aşırı heyecanlıyım. Olması gereken regl tarihimden beş gün önce aşırı bel ve kasık ağrısı çekiyordum şüphelenip regle 3 gün, 2 gün ve 1 gün kala kaset testler yaptım çok silik çıktı ve burdan arkadaşlar hamilesindir dediler. Şu an gecikmemin 3. Günü ve dün kan tahlili verdim ama pazartesi çıkacakmış sonuç. ben bu sabah bir test daha yaptım ve 2. Çizgiyi net gördüm. Yalnız benim şuan başka hiç bir belirtim yok şeffaf akıntı dışında. Sizce PAZARTESİ KAN SONUCUNU BEKLEMELİ MİYİM YOKSA ARTIK EŞİME SÖYLESEM Mİ??? valla eğer hamile değilse üzülmesin diye o kadar çok bekledim ki ama artık dayanamıyorum sanki yaaTestlerin fotoğrafını koyuyorum sırasıyla dizdim en alttaki bugüne ait
Hayırlısı olsun gebelik gorunuyorMerhaba kızlar öncelikle aşırı heyecanlıyım. Olması gereken regl tarihimden beş gün önce aşırı bel ve kasık ağrısı çekiyordum şüphelenip regle 3 gün, 2 gün ve 1 gün kala kaset testler yaptım çok silik çıktı ve burdan arkadaşlar hamilesindir dediler. Şu an gecikmemin 3. Günü ve dün kan tahlili verdim ama pazartesi çıkacakmış sonuç. ben bu sabah bir test daha yaptım ve 2. Çizgiyi net gördüm. Yalnız benim şuan başka hiç bir belirtim yok şeffaf akıntı dışında. Sizce PAZARTESİ KAN SONUCUNU BEKLEMELİ MİYİM YOKSA ARTIK EŞİME SÖYLESEM Mİ??? valla eğer hamile değilse üzülmesin diye o kadar çok bekledim ki ama artık dayanamıyorum sanki yaaTestlerin fotoğrafını koyuyorum sırasıyla dizdim en alttaki bugüne ait
Tabi yaptır artması önemliPeki pazartesi sonucumu alınca tekrar mı yaptırsam artmış mı diye. Doktora hemen gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü kese hemen gözükmüyormuş.
Yerinde olsam keseyi görmeden söylemem her ihtimale karşıMerhaba kızlar öncelikle aşırı heyecanlıyım. Olması gereken regl tarihimden beş gün önce aşırı bel ve kasık ağrısı çekiyordum şüphelenip regle 3 gün, 2 gün ve 1 gün kala kaset testler yaptım çok silik çıktı ve burdan arkadaşlar hamilesindir dediler. Şu an gecikmemin 3. Günü ve dün kan tahlili verdim ama pazartesi çıkacakmış sonuç. ben bu sabah bir test daha yaptım ve 2. Çizgiyi net gördüm. Yalnız benim şuan başka hiç bir belirtim yok şeffaf akıntı dışında. Sizce PAZARTESİ KAN SONUCUNU BEKLEMELİ MİYİM YOKSA ARTIK EŞİME SÖYLESEM Mİ??? valla eğer hamile değilse üzülmesin diye o kadar çok bekledim ki ama artık dayanamıyorum sanki yaaTestlerin fotoğrafını koyuyorum sırasıyla dizdim en alttaki bugüne ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?