- 3 Kasım 2018
- 354
- 240
- 53
- Konu Sahibi Dersaadet18
-
Çok zor kuzum benim bir daha yaşatmasın AllahımEvet maaleseftrizomi 18 di bebeğim . Karnında ölür dediler ama ölmedi doğdu 1 dk yaşadı öldü. Çok zor günler geçirdim. Yeni bir bebek acımı hafifletmek diye düşündüm
Az önce hasta oldum maalesefÇok zor kuzum benim bir daha yaşatmasın Allahımmeleğin cennetinde seni bekliyor annesi böyle düşün Allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah vardır bebiş
Kuzum ümidini kaybetme bu ay olmadı öbür aya inşallah Allahım hayırlısı ne zamansa o zaman versin hakkımızda hayırlısı her zaman üzme kendiniAz önce hasta oldum maalesefgitmeme gerek kalmadı. Galiba doğum sonrası düzensizlik oldu. Hayırlısı bakalım geç olsun sağlıklı olsun
Üzülme canım benim en kısa zamanda hayırlısıyla olur inşallahAz önce hasta oldum maalesefgitmeme gerek kalmadı. Galiba doğum sonrası düzensizlik oldu. Hayırlısı bakalım geç olsun sağlıklı olsun
Canım kan ver nolur nolmaz aklın kalmasın en azındanKızlar ben hala adet olmadım sizce hamile olma ihtimalim var mı
Bir iki gün daha bekleyeyim gideceğim canım, inşallah güzel sonuçlar alırsınCanım kan ver nolur nolmaz aklın kalmasın en azındanben bugun verdim yarın öbürgün alıcam sonucu inşallah
İnsallah kuzuum hepimiz bebişlenelimBir iki gün daha bekleyeyim gideceğim canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın
Kuzum doktor önermedi mi bir şey şöyle yap böyle yap diye ya da herhangi bir ilaç vermedi mi hasta olmanı sağlayacakAyyy ben hala adet olmadım bekliyorum . Arada lekeler geliyor ama devamı yok . Günüm geceki 4 gün oldu . Bugün kan testi de yaptırdım birsey yok. Diğer hormonları da ölçtü onlarda da bir sıkıntı yok. Neden böyle oldu anlamadım. Bitki Çayı da içmiyorum ne olur ne olmaz diye .
Doktora görünmedim yetisemedim is cikisi . E nabizdan sonucumu kendi doktoruma gönderdim . O da hormonlarında bir sıkıntı yok dedi normal dedi. Kist flan olunca da böyle olur mu acaba. Ama kist olsa diğer ay da olmazdı sankiKuzum doktor önermedi mi bir şey şöyle yap böyle yap diye ya da herhangi bir ilaç vermedi mi hasta olmanı sağlayacak
Bilmiyorum ki kuzum doktora git en iyisi uygun zamanda belli olur kist olup olmadığı ona göre yönlendirir seni inşallah hiç bir sıkıntın yokturDoktora görünmedim yetisemedim is cikisi . E nabizdan sonucumu kendi doktoruma gönderdim . O da hormonlarında bir sıkıntı yok dedi normal dedi. Kist flan olunca da böyle olur mu acaba. Ama kist olsa diğer ay da olmazdı sanki
Bazen stresten de olmuyor ben kaç aydır 40 45 de bir adet oluyorum. Kistlerimde var ama onunla ilgisi yok önceden de vardı böyle açılmadı ara. Sen yinede bir doktora git canım baksınlar. Ama dogum sonrası böyle şeyler normaldir heralde düzene girer bir süre sonra.Bilmiyorum ki kuzum doktora git en iyisi uygun zamanda belli olur kist olup olmadığı ona göre yönlendirir seni inşallah hiç bir sıkıntın yokturbende de bebiş yoksa eğer gidicem bir doktora bakalım kontrol amaçlı bayadır gitmiyorum
Bazen stresten de olmuyor ben kaç aydır 40 45 de bir adet oluyorum. Kistlerimde var ama onunla ilgisi yok önceden de vardı böyle açılmadı ara. Sen yinede bir doktora git canım baksınlar. Ama dogum sonrası böyle şeyler normaldir heralde düzene girer bir süre sonra.Ayyy ben hala adet olmadım bekliyorum . Arada lekeler geliyor ama devamı yok . Günüm geceki 4 gün oldu . Bugün kan testi de yaptırdım birsey yok. Diğer hormonları da ölçtü onlarda da bir sıkıntı yok. Neden böyle oldu anlamadım. Bitki Çayı da içmiyorum ne olur ne olmaz diye .
Adet oldunuz mu? Benim 3 gün gecikti hiç gecikmezdi ben kendimi hamile hissediyorumBazen stresten de olmuyor ben kaç aydır 40 45 de bir adet oluyorum. Kistlerimde var ama onunla ilgisi yok önceden de vardı böyle açılmadı ara. Sen yinede bir doktora git canım baksınlar. Ama dogum sonrası böyle şeyler normaldir heralde düzene girer bir süre sonra.
Hayır olmadım benim 8 gün gecikti perşembe günü tekrar test yapacağım. Sizin bir belirti var mı inşallah hamilesinizdirAdet oldunuz mu? Benim 3 gün gecikti hiç gecikmezdi ben kendimi hamile hissediyorum
Aynen kuzum stres en büyük etken zaten acaba hamile miyim diye kendimizi dinliyoruz olmasak bile belirti bulup adetimizi geciktiriyoruzBazen stresten de olmuyor ben kaç aydır 40 45 de bir adet oluyorum. Kistlerimde var ama onunla ilgisi yok önceden de vardı böyle açılmadı ara. Sen yinede bir doktora git canım baksınlar. Ama dogum sonrası böyle şeyler normaldir heralde düzene girer bir süre sonra.
İnşallah kuzum hepimiz için hayırlı vakitte gelsinAynen kuzum stres en büyük etken zaten acaba hamile miyim diye kendimizi dinliyoruz olmasak bile belirti bulup adetimizi geciktiriyoruzama inşallah bu sefer yanılmayız kuzum
belirtilerim var ama test negatif çıktığı için pek umudum yok, bekleyeceğim bakalımHayır olmadım benim 8 gün gecikti perşembe günü tekrar test yapacağım. Sizin bir belirti var mı inşallah hamilesinizdir
İdrar testi mi kan testi mi?belirtilerim var ama test negatif çıktığı için pek umudum yok, bekleyeceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?