Kızlar acill sizce geç döllenme mi?

İdrar testi, az önce ıslaklık hissettim gittim akıntı gelmiş beyaz
gebelik oluştuysa bile idrarda hemen çıkmıyor. Benim de daha önce öyle oldu idrar testi negatif cıktı 2 gün sonra kan testi yaptırdım pozitifti. Emin olmak için kan testi yaptır istersen canım

Ben hala olmadım ya bu nasıl birsey anlamadım ki. Basım da fena şekilde dönüyor bugün. E hamileyim kanda belli olmaz miydi. Bugün 6 gün geçti . Ben bu işten birsey anlamadim

Ben hala olmadım ya bu nasıl birsey anlamadım ki. Basım da fena şekilde dönüyor bugün. E hamileyim kanda belli olmaz miydi. Bugün 6 gün geçti . Ben bu işten birsey anlamadim
Kuzum kanda çıkardı mutlaka ya hep stresten gecikiyo adetlerimiz acaba hamile miyiz değil miyiz diye düşünmekten gerçekten psikolojik biraz daha bekle olmazsan tekrar kan testi ver birkaç kişide okumuştum adeti 20 gün geçmiş öyle öğrenmiş hamile olduğunu bayaa geç döllenmiş yani olur mu olur ama fazla da umutlanıp yıpratma kendini oluruna bırak öyle fazla düşünmediğin kafaya takmadığın zamanlarda oluyor zaten gebelik

Ben adet geçti 12 gün sonra ögrendim :)

Ister istemez üzülüyor kuzum insan yaa bugun gecikmemin 12. Gunu bi an önce gelsin madem kırmızılar öbür aya deneyelim şansımızı
Öyle tabi ki kuzum bende geçen hafta aynı şeyi yaşadım ister istemez üzülüyorsun halbuki çokta umutlanmamıştım napıcaksın ilaç falan verdi mi doktor. Benimde yarın 12. Gün oluyor gidicem doktora muhtemelen söktürücü verir

Sağlık ocağı doktoru bişey vermedi canım kadın doğuma git dedi hem kontrol amaçlı gidecektim zaten kuzum iyi olur

Dün akşam test yaptım birsey yoktu . Sabah fenerli baktım çizgi var. Acaba diyorum ama hafif hafif kan geliyor. Anlamadım gitti bugün 7 gün geçti

Akşam ki teste mi baktın sabah? 5 dkdan sonra geçerli değil kuzum onlar. Adet kanı mı yoksa leke şeklinde mi geldi
Dün akşam test yaptım birsey yoktu . Sabah fenerli baktım çizgi var. Acaba diyorum ama hafif hafif kan geliyor. Anlamadım gitti bugün 7 gün geçti

Arkadaşlar ben bu ay 4.3.2019 yani 24.günde yumurtladım ovulasypn testinde çift çizgiyi o gün gördüm daha doğrusu. Gebelik testindede idrarda silik gördüm dün akşam gittim hemen kan tahlili verdim ama 2 çıktı sizce gebelik varsa ne zaman çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…