- 11 Temmuz 2013
- 515
- 218
- 323
- Konu Sahibi Dersaadet18
İdrar testi, az önce ıslaklık hissettim gittim akıntı gelmiş beyazİdrar testi mi kan testi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testi, az önce ıslaklık hissettim gittim akıntı gelmiş beyazİdrar testi mi kan testi mi?
gebelik oluştuysa bile idrarda hemen çıkmıyor. Benim de daha önce öyle oldu idrar testi negatif cıktı 2 gün sonra kan testi yaptırdım pozitifti. Emin olmak için kan testi yaptır istersen canımİdrar testi, az önce ıslaklık hissettim gittim akıntı gelmiş beyaz
bugün akşama kadar olmazsam yaptrcamgebelik oluştuysa bile idrarda hemen çıkmıyor. Benim de daha önce öyle oldu idrar testi negatif cıktı 2 gün sonra kan testi yaptırdım pozitifti. Emin olmak için kan testi yaptır istersen canım
Ay hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah canımbugün akşama kadar olmazsam yaptrcam
Kuzum kanda çıkardı mutlaka ya hep stresten gecikiyo adetlerimiz acaba hamile miyiz değil miyiz diye düşünmekten gerçekten psikolojikBen hala olmadım ya bu nasıl birsey anlamadım ki. Basım da fena şekilde dönüyor bugün. E hamileyim kanda belli olmaz miydi. Bugün 6 gün geçti . Ben bu işten birsey anlamadim
Kuzum naptın sonucu aldın mı?Canım kan ver nolur nolmaz aklın kalmasın en azındanben bugun verdim yarın öbürgün alıcam sonucu inşallah
Kuzum arıcam birazdan 13.30da açıldı sağlık ocağıKuzum naptın sonucu aldın mı?
Aradım açan olmadı birazdan tekrar arıcam kızım uyuyo ondan gidemiyorum şuan ya uyanınca gideyim olmazsaKuzum naptın sonucu aldın mı?
Maalesef negatif nasıl da ümitlenmiştim ya 1.20 çıkmışKuzum naptın sonucu aldın mı?
Ben adet geçti 12 gün sonra ögrendim :)Ya ne kadar güzel canım çok sevindim senin adınaama ben adetten 5 gün geçtikten sonra yaptırdım testi sen öncesinde yaptırmışsın çokta umutlanmak istemiyorum ama çok inanmıştım olduğuna
bir kaç gün daha bekleyip tekrar test yaparım artık
Ya benim de 10 gün oldu yarın için randevu aldım tekrar test yaptıracağım bakalım hakkımızda hayırlısıBen adet geçti 12 gün sonra ögrendim :)
Oyy kuzum ya üzülme en kısa zamanda olur inşallahMaalesef negatif nasıl da ümitlenmiştim ya 1.20 çıkmış![]()
Ister istemez üzülüyor kuzum insan yaa bugun gecikmemin 12. Gunu bi an önce gelsin madem kırmızılar öbür aya deneyelim şansımızıOyy kuzum ya üzülme en kısa zamanda olur inşallah
Öyle tabi ki kuzum bende geçen hafta aynı şeyi yaşadım ister istemez üzülüyorsun halbuki çokta umutlanmamıştımIster istemez üzülüyor kuzum insan yaa bugun gecikmemin 12. Gunu bi an önce gelsin madem kırmızılar öbür aya deneyelim şansımızı![]()
Sağlık ocağı doktoru bişey vermedi canım kadın doğuma git dedi hem kontrol amaçlı gidecektim zaten kuzum iyi olurÖyle tabi ki kuzum bende geçen hafta aynı şeyi yaşadım ister istemez üzülüyorsun halbuki çokta umutlanmamıştımnapıcaksın ilaç falan verdi mi doktor. Benimde yarın 12. Gün oluyor gidicem doktora muhtemelen söktürücü verir
Dün akşam test yaptım birsey yoktu . Sabah fenerli baktım çizgi var. Acaba diyorum ama hafif hafif kan geliyor. Anlamadım gitti bugün 7 gün geçti