- 14 Aralık 2018
- 535
- 492
- 33
- Konu Sahibi Dersaadet18
-
Ya ne kadar güzel canım çok sevindim senin adınaMerhabalar bende ilk gebeliğimde doktora kontrol amaçlı gitmiştim pkoluyum adetlerim düzensiz oluyor benimde adet günümden 4 gün önceydi kan tahlili istedi sonucum negatif çıktı ama tam adet günümde lekelenmem oldu yerleşme kanamasıymış meğerse bu herkesde olmuyormuş tabii kuzum neyse ben adetim sökülür diye beklerken 10. Gün tekrar kan vermeye gittim ve öyle öğrendim geç döllenme olduğu için daha önceki kanda çıkmamış tatlım her zaman umut vardır inşallah hamilesindir kuzum adetinin biraz daha geçmesini bekle derim ben
Kendini üzme canım benim Allahım vereceği zamanı elbet biliyor bu ay olmazsa öbür ay hayırlısıyla gelsin minikYa ne kadar güzel canım çok sevindim senin adınaama ben adetten 5 gün geçtikten sonra yaptırdım testi sen öncesinde yaptırmışsın çokta umutlanmak istemiyorum ama çok inanmıştım olduğuna bir kaç gün daha bekleyip tekrar test yaparım artık
Aynı durumu yaşıyorum 4 gün geçti. Gkünümden 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif . 5 ay önce normal doğum yaptım bebeğim öldü. Şimdi tekrar düşünüyoruz. Bu ikinci atım . Acaba hamile muyum . Yarın kan testi yaptiracagiz . İdrar testi negatif. Sizin idrar testleri pozitif gösteriyor muyduMerhabalar bende ilk gebeliğimde doktora kontrol amaçlı gitmiştim pkoluyum adetlerim düzensiz oluyor benimde adet günümden 4 gün önceydi kan tahlili istedi sonucum negatif çıktı ama tam adet günümde lekelenmem oldu yerleşme kanamasıymış meğerse bu herkesde olmuyormuş tabii kuzum neyse ben adetim sökülür diye beklerken 10. Gün tekrar kan vermeye gittim ve öyle öğrendim geç döllenme olduğu için daha önceki kanda çıkmamış tatlım her zaman umut vardır inşallah hamilesindir kuzum adetinin biraz daha geçmesini bekle derim ben
Ben hiç idrar testi yapmadım canım direk kanda öğrendim inşallah vardır bebiş idrar testi yap silik de olsa cıkar varsaAynı durumu yaşıyorum 4 gün geçti. Gkünümden 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif . 5 ay önce normal doğum yaptım bebeğim öldü. Şimdi tekrar düşünüyoruz. Bu ikinci atım . Acaba hamile muyum . Yarın kan testi yaptiracagiz . İdrar testi negatif. Sizin idrar testleri pozitif gösteriyor muydu
Bugün sabah yaptım tek çizgi çıktı . İlkinde adet günü belli olmuştu silik bir çizgi . Karnım ağrıyor. Adet olacakmisim gibi ama yok birsey . 1 haftadır böyleBen hiç idrar testi yapmadım canım direk kanda öğrendim inşallah vardır bebiş idrar testi yap silik de olsa cıkar varsa
Yarın kan testi yaptiracagiz tekrardanBugün sabah yaptım tek çizgi çıktı . İlkinde adet günü belli olmuştu silik bir çizgi . Karnım ağrıyor. Adet olacakmisim gibi ama yok birsey . 1 haftadır böyle
İnşallah canım benim elbette bir vakti zamanı var Rabbim bilir her şeyin en iyisini. Ben 3 yıldır evliyim 2 düşük yaptım 2 3 aydır da adet olamıyorum biraz yıprattı bu durum beni. Rabbim kimseyi yokluğuyla aratmasın bekleriz elbetKendini üzme canım benim Allahım vereceği zamanı elbet biliyor bu ay olmazsa öbür ay hayırlısıyla gelsin minikbende 1 yıl uğraştım kuzum tam 1. Yılımız doldu öbür ay öğrendim bebişi o yüzden diyorum Allahım biliyor zamanını şmdi tekrar istiyorum inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız kuzum
Düşükten sonra ki aylarda rahmin içi temizlendiği için daha yüksek oluyor ihtimal inşallah güzel haberlerini alırız canım yaz bizedeBugün sabah yaptım tek çizgi çıktı . İlkinde adet günü belli olmuştu silik bir çizgi . Karnım ağrıyor. Adet olacakmisim gibi ama yok birsey . 1 haftadır böyle
Bende yarın yaptırıcam test kuzum 2 3 gün önce idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı hatta burda konu olarak açmıştım çoğu kişi var diyor hayırlısı kuzum her şeyinYarın kan testi yaptiracagiz tekrardan
Yıpratmaz mı kuzum ya hem de nasıl yıpratıyor her gecikmede test yapmak negatifi görmek tam oldu derken düşük yapmak kolay şeyler değil Rabbim hayırlısını versin kuzum sıkma canınıİnşallah canım benim elbette bir vakti zamanı var Rabbim bilir her şeyin en iyisini. Ben 3 yıldır evliyim 2 düşük yaptım 2 3 aydır da adet olamıyorum biraz yıprattı bu durum beni. Rabbim kimseyi yokluğuyla aratmasın bekleriz elbet
İnşallah sağlıcakla bebeginizi kucağıniza alırsınız. Haber bekleyelim o zaman sizdenBende yarın yaptırıcam test kuzum 2 3 gün önce idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı hatta burda konu olarak açmıştım çoğu kişi var diyor hayırlısı kuzum her şeyin
Benimki düşük değildi normal doğum yaptım 42 haftalik ti suni sancı ile doğdu. Normal dogumdan sonra da kolay hamile kalinir deniyor ama bakalım geçen ay olmadı. Haber ederim inşallahDüşükten sonra ki aylarda rahmin içi temizlendiği için daha yüksek oluyor ihtimal inşallah güzel haberlerini alırız canım yaz bizede
Sağol kuzum ya inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız sağlık ocağında vericem kanı o da 2 güne anca çıkıyor ya beklicem artık heyecanlaİnşallah sağlıcakla bebeginizi kucağıniza alırsınız. Haber bekleyelim o zaman sizden
Beklemesi çok zorSağol kuzum ya inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız sağlık ocağında vericem kanı o da 2 güne anca çıkıyor ya beklicem artık heyecanla
Kuzum ya sen doğum yapıp bebeğini mi kaybettin Allahım sana bolca dayanma gücü versin sabır versin canım benim çok üzüldüm gerçekten Allahım tekrarını yaşatmasınBenimki düşük değildi normal doğum yaptım 42 haftalik ti suni sancı ile doğdu. Normal dogumdan sonra da kolay hamile kalinir deniyor ama bakalım geçen ay olmadı. Haber ederim inşallah
Evet kuzum arada ağrım oluyor kasıklarımda başka bir belirtim yok 8 gün geciktiBeklemesi çok zorinşallah çabucak geçer xaman. Ben devlet hastanesinde yaptiracam 1 saate çıkıyorMuş. Geçen hafta yaptırdım negatif ti ama günüm gelmemişti . Adet olacakmisim gibi ama olmuyor sende de öyle mi acaba . Sık wc ye gidiyorum
Evet maalesefKuzum ya sen doğum yapıp bebeğini mi kaybettin Allahım sana bolca dayanma gücü versin sabır versin canım benim çok üzüldüm gerçekten Allahım tekrarını yaşatmasın
Hafifletir diye düşündümEvet maaleseftrizomi 18 di bebeğim . Karnında ölür dediler ama ölmedi doğdu 1 dk yaşadı öldü. Çok zor günler geçirdim. Yeni bir bebek acımı hafifletmek diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?